"When Love Takes Over" - awesome novell! {länkbyte}

Publicerad 2012-08-28 20:06:13 i Allmänt

Om novellen:
Namn: When Love Takes Over 
Startad: 2012-07-04 
Sophie Hansson är en dagdrömmare i 14 års åldern. Som en klassisk men speciell tonåring spenderar hon sina dagar på flickrummet med att lyssna och fantisera om pojkbandet One Direction. Varje kväll skriver hon om dagens händelse i sin kära dagbok. "När jag blir äldre kommer det vara så kul att läsa om det" tänker hon varje gång hon skriver. Hon må vara den enda i sin ålder som skriver, men som en hemlighet är det ingen som vet om det. En dag kommer den stora nyheten att One Direction kommer till Stockholm och hennes bästa vän Ellen Apelskog ska gå på deras skivsignering. Och det verkar leda till en gnista i en av killarnas ögon... Men vad säger omvärlden om det? 
-
Evelina skriver en grym novell som får många kommentarer, besökare och är verkligen värd att läsa! Ni borde läsa den (som vissa kanske redan gör?) men för er som inte gör det, klicka då på länken här under & läs! Den är verkligen grym, ni kommer inte att ångra er! 
http://ffonedirection.blogg.se/
 
-Felicia, xx

Summer Paradise ~ Chapter 15

Publicerad 2012-08-27 20:24:00 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise - Chapter 14 (Kelly):
Jag tittar sedan upp och ser en bekant kille komma emot mig. Han var blond, hade en keps på sig och gick i endast badbrallor. Han kollar på mig och ler. Varför gör han det för? Jag fortsätter att gå men blir stoppad av att jag hör en röst som säger "hey" glatt. Jag tittar upp och möter på ett leende & blåa ögon. Det är han.
Bild 3: Ska föreställa Kelly.

"Uhmm.. Hi" sa jag osäkert och kollade på honom. Vad ville han mig? 
"Hi, I'm Niall" ler han och kollar på mig med sina isblåa ögon som vem som helst kunde drunkna i.
"What do you want me?" frågar jag.
"Are you Kelly Lloyd?"
Äntligen fick jag se henne, men jag var tvungen att fråga om det var Kelly.
"Are you Kelly Lloyd?" frågar jag med ett litet leende. Hon nickar sakta och jag märker att mitt leende blir stort. Hon kollar konstigt på mig, vilket inte är så konstigt med tanke på att jag bara stannade upp henne och hälsade på henne. 
"What do you want me?" frågar hon och jag tittar ner och sedan upp igen. Hennes chokladbruna ögon gjorde mig svag.
"Uhm, was it you who I took care of when you were drunk? I just had to check if it was you" sa jag och hon suckade. 
"Yes.." hör jag henne mumla. Fan, det där kanske jag inte borde sagt. Egentligen ville jag lära känna henne mer och veta vem hon var, men jag är för feg för att bara fråga om hennes nummer. 
"Excuse me" ursäktade hon för att kunna gå förbi mig och gick. Don't be such a coward, Niall, tänkte jag för mig själv och började småjogga till Kelly. 
"Wait!" ropar jag och hon vänder sig om. 
"What?" suckar hon och kollar på mig. 
"Uhm.. Can I have you number? I'd like to know you better" småler jag och ett litet leende tränger sig på hennes fylliga läppar. Jag tog fram mobilen och gav den till henne samtidigt som hon gav mig glassarna så att hon kunde knappa in hennes nummer. När hon var klar bytte vi och hon gick därifrån med sina glassar. Jag följde med blicken på henne ända tills hon kom till en annan tjej, en blond tjej. 
Jag vände mig om och började gå tillbaka till killarna. Äntligen, ännu en gång.
Hur gick det där till? Niall från One Direction ville ha mitt nummer, varför? Gud så pinsamt, han hade ju tagit hand om mig när jag var full på festen. Roligt, really. 
"Why did it took so long?" klagade Ellie när jag kom tillbaka. 
"Someone stopped me" suckade jag och satte mig ner och gav henne glassen. 
"Well, you're back" sa hon och ett litet fniss kom från henne. Jag började äta på min glass och den var riktigt god! Men jag kunde inte få Niall ut ur mitt huvud. De isblåa ögonen, det gulliga leendet. Jag tog fram min väska för att kolla om jag hade min mobil med mig, men som vanligt glömde jag den hemma. Jag suckade tyst för mig själv och la mig ifrån väskan. Jag la mig ner tillbaka på handduken och solade. Jag hade redan ätit upp min glass, som vanligt, och nu ville jag bara ta det lugnt. 
 
2 timmar senare..
Timmar hade gått och jag började nästan att bli uttråkad att bara ligga och sola. 
"Shall we go home?" frågar jag Ellie och hon nickar. Vi reser oss upp och börjar rulla ihop handdukarna, tar på oss skorna och tar tag i våra tygväskor och går hemåt. Helt otroligt att Niall fortfarande var kvar där uppe, i mitt huvud. 
"So, who stopped you?" frågar Ellie helt plötsligt när vi gått en bit. 
"What?" frågar jag osäkert och kom sedan på vad hon menade. Hon kollade på mig och flinade.
"Oh.. I don't remember his name.." ljög jag och tittade ner. 
När vi kom hem slängde jag in min väska in på mitt rum och handduken la jag ner i tvättkorgen. Jag slängde mig back i sängen och andades ut. Efter det tog jag upp min dator som låg på sidan om mig på sängen. Jag loggar in på Twitter och kollar vad som hänt. En blå prick över "Connect" fångade min uppmärksamhet och jag förde pilen dit och klickade. Wow, jag hade fått flera hundra följare och en av de var.. Vänta, Niall? Ett leende sprack upp på mina läppar och jag klickar vidare till hans profil. Det enda han hade skrivit var hur dagen hade varit, men hur hittade han mig? Med ivriga fingrar började jag att skriva ett DM till honom.
 
@Kelly_Lloyd: Heeey, how did you find me?? 
 
Det tog inte lång tid tills jag fick ett nytt meddelande
 
@NiallOfficial: Easy, haha :) x

Jag suckade lättat och stängde ner min dator och la den åt sidan. Ett pling hördes från min mobil som låg på nattduksbordet och jag sträckte mig för att ta den. Ett sms, från ett okänt nummer?
From: "Unknown", 4:46pm
Save this number, it's me - Niall (: x
Jag log för mig själv, kopierade numret och la till i mina kontakter. 
To: "Niall", 4:58pm
Zup? (: 
Jag la ifrån mig mobilen och satte på tv:n som stog framför min säng på väggen. Det plingade till igen och jag vänder hastigt blicken på mobilen och plockar upp den.
From: "Niall", 4:50pm
With the lads, just chillin' :) Wanna come over? xx

Tjoho, kapitel 15! Kort, sorry!!! Men vad tyckte ni? Är det värt att fortsätta? 
Ni klarade inte upp till 8+ kommentarer på förra kapitlet, men orkade inte vänta. 
Så, 8+ kommentarer för nästa & jag tänker vänta tills jag får tillräckligt med kommentarer! x
 
-Felicia, xx

Summer Paradise ~ Chapter 14

Publicerad 2012-08-26 20:58:25 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise - Chapter 13:
"What are you watching?" frågar jag.
"Gossip Girl" svarar hon snabbt och är helt inne i tv:n. 
"Okey..". Jag bestämde mig för att joina och satte mig bekvämt i soffan. Det jag gjorde mot Harry kändes inte rätt, att jag ljög om att jag var tvungen att gå hem, men jag kan inte dejta eller gå ut med en popstjärna. Jag kan inte..
Morgonen därpå bestämde jag och Ellie oss för att gå ner till stranden nu när hennes rygg hade blivit lite bättre. 
"No surfing" påminde jag henne och pekade med pekfingret och hon log. 
"I know" suckade hon men ett litet leende fann sig på hennes läppar. Jag log tillbaka, tog min tygväska och vi gick ner till stranden. Idag var det varmt, solens strålar slog mot min halvnakna kropp, som vanligtvis. Vi kom ner till stranden och valde en plats att ligga nära vattnet, men inte för nära. 
"Be careful with your back!" utbrast jag när jag såg att Ellie böjde sig ner, det hade hon inte gjort på dagar sen olyckan. 
"I'm fine, no worrys" log hon och jag slappnade av. Igår hade Ellie kommit hem tidigt från hennes kväll med Harry och hon såg inte så glad ut när hon kom hem. Hon har bara haft en kille i hennes liv och det varade i nästan 1 år, men det tog slut när hon fick reda på att den jäveln hade vänstrat. Alltså, varit otrogen. Ellie var krossad i månader tills hon började med surfingen igen. Nu när hon har träffat Harry så brukar hon alltid tänka att det är fel att dejta stora popstjärnor och att hon kommer få all hat. Och det tycker jag är smart av henne, men jag har hört att engelsmännen verkligen har känslor och är gentlemen, så hon kan ju inte säga nej till honom. Även om han är popstjärna samt de andra killarna. Men jag är totalt tvärtom. You'll see.. 
Jag och Ellie låg just nu på magen på våra handdukar och kollade ut över havet. Vi hörde några visslingar och vi himlade bara med ögonen. Killar.. Jag började bli glasssugen och bestämde mig för att gå till glassbaren som låg några meter bak ifrån oss. 
"I'll take the same as you" sa hon och log innan jag ens hann fråga vilken smak hon ville ha. Jag log tillbaka och himlade med ögonen och traskade mig mot baren. Mina fötter begravdes i sanden samtidigt som jag gick och sanden var ju inte lite varmt.. 
Jag kom fram till glassbaren och gick fram till disken där man kunde beställa. 
"Two chocolate, please" log jag mot killen bakom disken och han log tillbaka. Han började knappa in på datorn och sa priset. Jag betalade och lutade mig smått mot disken och väntade. Jag tittar ut och efter bara några sekunder hör jag hur ett par glas ställdes på disken och jag vände hastigt blicken mot disken. 
"Thank you" sa jag och log mot killen. Riktigt söt. Jag vände mig om och tittade ner på glassen. Jag tittar sedan upp och ser en bekant kille komma emot mig. Han var blond, hade en keps på sig och gick i endast badbrallor. Han kollar på mig och ler. Varför gör han det för? Jag fortsätter att gå men blir stoppad av att jag hör en röst som säger "hey" glatt. Jag tittar upp och möter på ett leende & blåa ögon. Det är han.
Kapitel 14! Fööörlåt för världens kortaste kapitel men ville göra det liiite spännande och få lite av Kelly's perspektiv you knoooow.. Men vad tyckte ni? Nästa kapitel kommer tyvärr på fredag, läs anledningen på denna länken → http://summerparadiseff.blogg.se/2012/august/viktig-information.html
8+ kommentarer för nästa! x
 
-Felicia, xx

Summer Paradise ~ Chapter 13

Publicerad 2012-08-23 18:40:33 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise - Chapter 12 (Harry's perspektiv):
Vi gick fram till motorhuvudet och satte oss på den.
"Which movie is it?" frågar hon när vi suttit oss.
"To be honest, I have no idea. I think it's a romantic slash comedy movie or something" sa jag och ett tyst skratt hördes från henne. Ett ljuvligt skratt. 
Filmen började och det blev helt tyst. 
Filmen som var igång var "Abduction" som Taylor Lautner var med i. Åh, han är ju så snygg. 
Under filmen hörde man hur en del hoppade till av det högljuda musiken i filmen, skratt & nåra få snyftningar. Allt jag gjorde var att bara sitta tyst och kolla på filmen. Jag sneglade på Harry som hade popcornen i munnen och verkade..intresserad av filmen? Jag skakade sakta på huvudet och vände min blick på andra som tittade på filmen. En del satt i sina bilar och..hånglade, en del kramades och en del gjorde någonting annat som jag inte ens ville tänka på. 
När filmen var slut satte vi oss ner i bilen igen körde bort från drive in-en.
"So, what did you think about the movie?" frågar Harry när vi kommit en bit bort.
"It was great, Taylor are so good looking" erkände jag och Harry gav ifrån sig ett skratt och tittade ner och sedan upp.
"What?" ler jag mot honom.
"Nothing" skrattar han och får det där underbara leendet som alla tjejer faller för. Åh Ellie, du måste sluta tänka på hur han ser ut. Du måste gå efter hur han är, personligheten, tänkte jag för mig själv och skärpte sedan till mig.
"So, what are we gonna do now?" frågar Harry helt plötstligt och ler. 
"Oh, uhmm.. I thought we were only going on drive-in..?" säger jag osäkert och ler, eller försöker.
"Well, I wanna do more stuff with you. Like, get to know you. But if you don't want to, that's fine" sa han och kollar ut på vägen igen med en blick som jag inte kunde tolka. 
"Sounds great to me" säger jag och ett leende spräcker upp på Harry's läppar och även mina. 
"Well, let's go to the beach. It's more beautiful on the night" säger Harry. 
"Yeah.. Sure" ler jag och tittar ut på vägen jag också. Hade han tänkt ut någon romantisk stund eller nåt? Detta börjar nästan bli lite..obehagligt men ändå mysigt, på något vist. 
När vi väl hade kommit fram till stranden klev vi ur bilen och promenerade ner till vattnet. Vattnet, solnedgången och kvällen som denna fick mig att minnas när jag surfade en kväll och en 6-8 meters våg kom över mig och det slutade med att jag låg på en båt påväg till sjukhuset. Tanken fick mig att rysa.
"Are you cold?" frågade Harry och jag tittade snabbt upp på honom. Oh damn it, han måste ha sett mig rysa till när jag tänkte på kvällen.
"No, just..thinking" säger jag med ett leende och tittar ut på havet igen. 
"Maybe I should go home, it's getting late and Kelly is probably wondering where I am" ljög jag för att kunna gå hem. Detta var pinsamt, vilket jag inte visste varför det var det. Men att stå på stranden med Harry Styles, som är världskänd med ett band, kändes bara för konstigt.
"Oh, okey.." sa han och han lät inte så glad. 
"I'm sorry, but it's have been a great night" sa jag, vilket det har varit. Vi började gå upp mot hans bil som stog längre bort från stranden bakom alla strandhusen. 
När vi kom fram till hans bil var det dags att säga hejdå, men innan jag ens hann säga ett ord började han genast att snacka.
"I really wanna do this again" sa Harry och jag hörde hur ärlig & glad hans röst var när han sa det. Jag kunde inte svika en sådan underbar kille, men jag tänker inte ljuga.
"Maybe we should" ler jag och han drar in mig i en varm och gosig kram. Jag kramade tillbaka honom lika varmt och gosigt, och han släppte mig och log. 
"Bye Ellie" sa han och gav mig en lätt kyss på kinden. Jag rodnade och tittade samtidigt ner som när han gick fram till bilen. 
"Bye Harry" sa jag och tittade upp igen. Han log ett varmt leende och körde sedan iväg. Jag följer med blicken på hans bil och när den var utom synhåll gick jag med raka steg in till huset.
"How was the date?" ropar Kelly ifrån vardagsrummet när jag kommer in. Jag suckar och tar av mig skorna.
"It wasn't a date!" ropar jag tillbaka och går till vardagsrummet och sätter mig i soffan. 
"What are you watching?" frågar jag.
"Gossip Girl" svarar hon snabbt och är helt inne i tv:n. 
"Okey..". Jag bestämde mig för att joina och satte mig bekvämt i soffan. Det jag gjorde mot Harry kändes inte rätt, att jag ljög om att jag var tvungen att gå hem, men jag kan inte dejta eller gå ut med en popstjärna. Jag kan inte..

Wuuhoo! Kapitel 13, vad tyckte ni? ^^ 
Sorry för att det är kort men slut på idéer :( 
8+ kommentarer för nästa! x
 
-Felicia, xx
 

Summer Paradise ~ Chapter 12

Publicerad 2012-08-22 17:23:40 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise - Chapter 11 (Harry's perspektiv):
From: "Ellie", 12:06
See you tonight then xx
Ett stort leende spräckte upp på mina läppar när jag läste sms:et. Det var något speciellt med Ellie. Jag vet inte riktigt vad, men hennes leende som gjorde mig knäsvag och hennes isblåa ögon som fick en att drunkna i de. 
Hela hon är speciell, ingen tjej som henne har fått mig att känna så här för en tjej.
Hon är speciell.
Några timmar senare...
Klockan hade nu slagit strax efter 7 och snart skulle Harry komma och plocka upp mig. Varför gick jag ens ut med honom? Jag känner ju han knappt, men jag visste att jag ändå hade inget att göra på kvällen om jag hade tackat nej så det var lika bra att gå & kolla på en film.. Med en främling, som är världskänd.
"Kelly, I'm going out and meet a friend for a few hours from 8pm, just so you know" sa jag till Kelly när vi satt och åt middag. Eller, snarare kvällsmat.
"Okey, who?" frågar Kelly och jag tittar allvarligt upp på henne.
"Harry Styles" sa jag snabbt och tittade ner på min mat.
"Oh, okey. Have fun then" sa hon förvånat men sedan lät hon avslappnad. Jag trodde att hon skulle börja.. fangirla mitt i ansiktet på mig, men när jag väl tänker efter bryr hon sig inte riktigt om vem jag är med. Jag suckade lättat och åt upp det sista av min mat. 
"Thanks girl" sa jag och gick upp ur stolen för att lägga in tallriken och annat i diskmaskinen.
"I bet you'll get a kiss" mumlade Kelly och ett fniss hördes från henne. 
"What? No. Shut up" suckade jag och gick upp till mitt rum. Jag och Harry skulle bara på drive in som vänner, inte som om vi var på dejt. Det är inte så att han tycker om mig, eller? Jag skakade bort tanken och började rota fram ett par enkla kläder som jag skulle ha ikväll. Jag drog fram en pösig tröja som var enkeltstickad och sedan ett par shorts, nästan likadant som jag hade på mig nu. Eller, jag kanske inte behövde byta om? Jag suckade och la tillbaka kläderna på sin plats i garderoben. Jag gick fram till min säng och la mig försiktigt ner i den. 
Jag tittade rakt upp i det vita taket och helt plötsligt piper min mobil till som ligger strax bredvid mig på sängen.
Jag tar upp den och kollar vad jag fått. Ett sms. Från Harry..
From: "Harry", 7:35pm
Is it okey if I come earlier? The lads is kinda annoying me about this "date" and I really wanna go.. Is that okey? If, I'll be there 5 or 10 minutes before 8pm.. xx
Mitt hjärta slog flera slag när jag läste att han skulle komma tidigare, eller om det var okej för mig. Självklart var det okej..
To: "Harry", 7:36
Haha, really? Yeah, sure. Come whenever u want (: x
Ett leende spred ut sig på mina läppar och jag bet mig i läppen. Men, något var fel. Jag har aldrig haft en sådan här känsla för en kille jag bara sett en gång, och varför nu? Jag förstår inte..
 
20 minuter senare..
En bil hördes utanför och jag sprang fram till fönstret. Där stog Harry & hans tjusiga bil. Jag dör, vad snygg han är i sin t-shirt och svarta byxor. Han stog lutad mot sin mobil och höll på med mobilen. Åhnej, han ska smsa mig, bäst att jag drar ut. Jag gick ut till hallen och mina fötter gled in i mina ballerinaskor och traskade ut. Där stog han, Harry. 
Där kom hon. Ellie i en pösig, lättstickad tröja och i jeansshorts. Vilken tur att jag inte ansträngt mig när det gällde kläderna. Hon kom ner för trappan med ett leende på läpparna och kom fram till mig. Jag gav henne en överraskad kram och jag kände hennes armar runt mig. 
"Ready for movie?" frågade jag när vi avslutat kramen.
"Yeah, sure" svarade hon med ett leende. Jag log tillbaka och som en gentleman, öppnade jag bildörren och hon klev in med ett leende. Jag joggade runt bilen till förarsidan och vi var påväg till drive in-en. 
Efter en lång, tyst bilresa kom vi fram och jag stängde av motorn och vi gick ur bilen. Vi gick fram till motorhuvudet och satte oss på den.
"Which movie is it?" frågar hon när vi suttit oss.
"To be honest, I have no idea. I think it's a romantic slash comedy movie or something" sa jag och ett tyst skratt hördes från henne. Ett ljuvligt skratt. 
Filmen började och det blev helt tyst. 

Kapitel 12! Förlåt för ett tråkigt kapitel, men ni läste väl? ♥
8+ kommentarer för nästa om det är värt att skriva ett till kapitel! x
 
-Felicia, xx
 
 

VIKTIG INFORMATION!

Publicerad 2012-08-21 20:27:50 i Info

Jo, hej. Imorn så börjar jag skolan och kommer inte att ha min dator denna vecka & nästa vecka FÖR att egentligen ska jag ha min dator på fredag till söndag men ändrade planer - jag åker till mormor som bor i örebro då!! Asså, denna fredagen. Sen nästa vecka är ju det skola & jag kommer inte ha datorn eller mobilen på en hel vecka förutom på fredan till söndag & så kommer det vara i ett år nu. Så att ni vet! Jag börjar ju 9an och måste verkligen fokusera på mina betyg för att komma in på gymnasiet, tufft nu!
MEN, jag kan försöka att klämma in ett kapitel idag & kanske imorn + torsdag om jag får ha datorn eftersom att skolan börjar på riktigt på fredagen då vi börjar med lektioner och allt. Men sluta inte att läsa, snälla? 
 
Tack för att ni tog er tid att läsa ♥
 
-Felicia, xx

Summer Paradise ~ Chapter 11

Publicerad 2012-08-20 21:50:23 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise - Chapter 10 (Elli's perspektiv):
Jag la ner mobilen i fickan och la mig ner i sängen. Mobilen vibrerade i fickan och jag fiskade upp den.
From: "Harry", 11:37
Great, then maybe you wanna hang out sometime? xx
To: "Harry", 11:37
Yeah, sure (: x
Vänta, skrev jag nyss att jag ville? Mobilen vibrerade i händerna på mig och jag läste sms:et. Vill han 'hänga'..ikväll?
From: "Harry", 11:37
Tonight? (: Maybe a drive in movie? Just as friends, of course! x
Jag suckade lättat och blev nästan glad när han skrev "just as friends", liksom jag känner ju inte killen. Ivring förde jag mina tummar mot skärmen och skrev ett sms till honom.
To: "Harry", 11:37
Yeah, sure (: x
Jag la ifrån mig mobil på sängen och gick till badrummet för att ta en dusch. Jag tog av mig alla kläder och steg in i duschen. Det varma vattnet strömmade ner för min solbrändbruna kropp och jag schamponerade mitt hår. 
Efter en lång, skön dusch stängde jag av vattnet och klev ur duschen. Jag tog den vita handduken som låg på en stol bredvid duschen och torkade mig. Så fort jag vart klar virade jag runt handduken runt min kropp och gick ut till mitt rum. Jag gick fram till min garderob och tog fram jeansshorts och en tunt stickad tröja och la sedan på sängen. Sedan gick jag till min byrå för att ta fram ett par rena underkläder och la sedan på sängen. Jag suckade och tog på mig försiktigt kläderna. När jag var klar och hade lagt handduken i tvätten, la jag mig i sängen och tog upp mobilen. 3 sms från Harry. 
1: From: "Harry", 11:38
When do u want me to pick you up? Or do you want to meet somewhere? xx
2: From "Harry", 11:40
What do u say? :)xx
3: From "Harry", 11:42
Heeello dear? xx
Jag log och suckade. Hur orkar han skicka sms så ofta egentligen?
To: "Harry", 12:03
I'm alive! Oh my god, haha (; . I don't know, you choose, it doesn't matter to me x
Min mobil pep till i fickan och jag fiskade upp mobilen. Ett sms. Jag log när jag såg vem det var ifrån.
From: "Ellie", 12:03
I'm alive! Oh my god, haha (; . I don't know, you choose, it doesn't matter to me x
Jag gav ifrån mig ett tyst skratt och började genast skriva ett sms.
To: "Ellie", 12:04
Great!! ;) Okay then, I'll pick you up. Which time? xx
"Who are you texting?" hör jag någon säga och jag tittar snabbt upp. Louis, såklart.
"Just a..friend" sa jag och låste snabbt mobilen. 
"Yeah right" sa han och himlade med ögonen och gick ifrån mig. Jag pustade ut och tittade till min mobil igen och kollade om jag hade fått ett sms. Jo visst hade jag det.
From: "Ellie", 12:06
Haha okey. Maybe.. 7-8pm? xx
To: "Ellie", 12:06
8pm (: xx
Det tog inte lång tid denna gång att få svar.
From: "Ellie", 12:06
See you tonight then :)xx
Ett stort leende spräckte upp på mina läppar när jag läste sms:et. Det var något speciellt med Ellie. Jag vet inte riktigt vad, men hennes leende som gjorde mig knäsvag och hennes isblåa ögon som fick en att drunkna i de. 
Hela hon är speciell, ingen tjej som henne har fått mig att känna så här för en tjej.
Hon är speciell.

Kapitel 11 och kort! Förlåååååt! :'(
Är det värt att skriva ett till kapitel?
8+ kommentarer!
 
-Felicia, xx

Summer Paradise ~ Chapter 10

Publicerad 2012-08-20 14:21:44 i Allmänt

Tidigare ur Summer Paradise -Chapter 09 (Elli's perspektiv):
"Are you okey?" frågar han när jag vänder mig om mot honom.
"Yeah, just fine" svarar jag och putsar bort all sand. 
"What's your name, dear?" frågar han och jag tittar upp på honom.
"Ellie, and yours?" svarar jag och småler.
"Harry. Harry Styles". 
När jag hörde att han sa vem han var studerade jag hans ansikte noga och ja, det var verkligen Harry Styles jag hade krockat in i. Eller han i mig.. Sak samma. 
"Let me buy you a new shirt and a milkshake" sa han och kollade ner på min tröja och sedan i mina ögon. 
"No, it's fine" sa jag och tog av mig tröjan. Så smart som jag är hade jag bikinitop under tröjan. Jag tog upp glaset som låg i sanden och slängde det, det var ju ändå en plastmugg. Harry's ögon blev stora när jag tog av mig tröjan men sedan tittade han bort när jag märkte att han tittade. Killar. 
"Can I join your walk?" frågar han och ler. 
"Yeah, sure. I you want to" sa jag och log tillbaka. Jag började gå och han följde med mig. Varför går jag här med världskändis och varför vill han just gå med mig? Kändisar är konstiga...
"So, where's the lads?" frågar jag efter en lång tystnad.
"They're on the hotel" svarade han och la sina händer i byxfickorna. Jag nickade ett 'okej' och tittade ner. 
"Why are you up so early?" frågar han mig och jag kollar upp på honom. 
"I was taking a walk before you bumped into me and I always do that on the morning. What about you then?". Han tittar på mig och ler.
"Sorry.. I couldn't get back to sleep so I decided to jog on the beach". 
"Oh really.." suckar jag och tittar ner igen. När jag hör vattnet inte är lika tyst längre kollar jag upp och ser en som surfar. Han svänger hit och dit med brädan, som jag brukar göra.. Att tänka på att jag inte få surfa på en hel månad krossar mig, fortfarande. 
"What's the matter?" hör jag Harry fråga och jag känner att få tårar hade runnit ner för min kind. Jag torkade snabbt bort de med handen och tittade ner igen.
"Nothing" ljög jag och tittade ut igen. Fan.. 
När vi hade gått en bit såg jag mitt hus och jag började röra mig mot det.
"Before you go.." började Harry säga och tog tag i min hand. Jag vände mig hastigt om på huvudet och kollade på hans hand och sedan på min. 
"Can I have your number?" ler han och jag kollar in i dom vackra, gröna ögonen. 
"Uhm.. Sure." sa jag och han släppte försiktigt min hand. Jag rabblade upp mitt nummer och han skrev in det på sin mobil.
"Thank you" sa han och log. Ett väldig charmigt leende som man inte kunde motså att le tillbaka till. 
Jag log och vi gick skilda vägar. Jag hade inte med mig min mobil, vilket jag sällan har när jag är ute. 
När jag kommer hem hör jag att det håller på i köket. Det måste vara Kelly som är uppe. 
"Helloo" ropade hon från köket och jag tog av mig flippfloppsen och gick in.
"Hey" sa jag och hon tittade på mig.
"What've happend to your shirt?" sa Kelly och pekade på min tröja med skeden som hon hade i handen. 
"Oh.. Milkshake" sa jag snabbt och tittade på den. Hon skakade på huvudet och flinade. 
"Haha, very funny" suckade jag ironiskt och joggade upp till mitt rum för att byta tröja och sedan lägga in den smutsiga i tvätten. När jag var klar med det jag skulle göra plingade min mobil till. Jag tittade förvånat bort mot den som låg på mitt skrivbord och gick dit. Ett sms. 
From: "Unknown", 11:34
Hello, remember me? It's Harry :) x
Ett leende kom fram och jag gick till min kontaktlista och la till Harry's nummer.
To: "Harry", 11:35
Yes I do remember you ;) Haha, Hi harry :) x
Jag skickade iväg sms:et och ett leende sprack upp igen när jag hade fått ett till sms.
From: "Harry", 11:35
How great, haha (: Changed shirt yet?x
To: "Harry", 11:36
Yeaah ;P x
Jag la ner mobilen i fickan och la mig ner i sängen. Mobilen vibrerade i fickan och jag fiskade upp den.
From: "Harry", 11:37
Great, then maybe you wanna hang out sometime? xx
To: "Harry", 11:37
Yeah, sure (: x
Vänta, skrev jag nyss att jag ville? Mobilen vibrerade i händerna på mig och jag läste sms:et. Vill han 'hänga'..ikväll?

Kort & dåligt kapitel, förlååååt! Ni nådde tyvärr inte 10 kommentarer på den andra men här har ni kapitel 10! Men vad tyckte ni? Är det värt att skriva ett till kapitel?
8+ kommentarer för nästa! x
 
-Felicia, xx

Summer Paradise ~ Chapter 09

Publicerad 2012-08-20 12:08:45 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise - Chapter 08 (Kelly's perspektiv):
"Oh lala, I think you've got someones attention" sa jag med en rolig ton. Hon log och tittade upp. Två killar tittade åt vårt håll och de 3 andra snackade och skrattade med varann. Jag blir nästan uppstoppad när en av de två killarna pekade på oss. Vänta, pekade på oss?
Varför pekade dom på oss? Jag tittade på Ellie som fortfarande satt och åt sin glass. 
"Shall we go?" frågar jag och hon tittar upp. Med skeden i munnen, nickar hon. Vi reste på oss och gick ifrån killarna ursyn. När någon pekade på mig eller något sånt, är jag bara tvungen att gå därifrån. 
Strandpromenader var det bästa jag visste. Att se solen stiga ner på kvällen, går i blöta sanden och ser alla som har kul med sina vänner, pojkvänner eller familjer. Jag kollar återigen på Ellie som fortfarande äter sin glass. Jag hade redan ätit upp min glass och Ellie var rätt så långsam på att äta något gott. Efter en lång, mysig promenad på stranden började vi röra oss hemåt. 
 
Nästa morgon..
Jag vaknar upp nästa morgon i min säng av att solen lyser in och bländar mig när jag blinkar med ögonen. Jag höll handen för mina ögon och gick upp. 
"Auch.." mumlade jag för mig själv och la handen på min rygg. Shit, hur länge kommer jag att få lida? Som tur är kan jag gå i alla fall.. Jag drog på mig en klänning och gick ner till köket. Såklart, Kelly sov fortfarande. Jag suckade djupt och bestämde mig för att ta en morgonpromenad. Eller klockan var ju runt 10 på morgonen, men det är ju ändå tidigt, right? Jag tog på mig mina flippflopps och gick ut. Stranden skulle det bli, absolut. Jag gick ner till stranden och när jag väl kom fram såg jag ett litet café var öppet. Jag gick genast dit men försiktigt, för att se vad som fanns. När jag kom in kollade jag på skyltarna och det stog något om milkshake. Självklart skulle jag ha det, så jag gick fram till kassan och beställde en milkshake.
"What flavor do you want?" frågade kvinnan vänligt och kollade på mig.
"Chocolate" sa jag vänligt tillbaka och halade sedan upp min plånbok. Hon sa priset och jag gav henne pengarna. Hon gick och gjorde i ordning milkshaken. Så fort hon var klar gav hon mig den och jag tog tacksamt den och gick ut ur caféet. Jag började min promenad vid stranden och fortsatte gå och slurpade min milkshake. 
Jag gick och tittade ner på mina fötter som nästan begravdes i sanden när jag gick. Självklart tittar jag inte upp och på mindre än 30 sekunder känner jag att jag har hela milkshaken över mig.
"Shit.." mumlar jag för mig själv. 
"I'm so so sorry!" hör jag en kille säga med ett brittisk dialekt. 
"No, it's okey.." sa jag och tittade upp och möttes av ett par mörkgröna ögon. Det kändes som om jag skulle drunkna i hans ögon, så vackra var de. 
"Here, let me help you" sa han och sträckte fram handen. Jag tog tag i den och han drop upp mig. 
"Are you okey?" frågar han när jag vänder mig om mot honom.
"Yeah, just fine" svarar jag och putsar bort all sand. 
"What's your name, dear?" frågar han och jag tittar upp på honom.
"Ellie, and yours?" svarar jag och småler.
"Harry. Harry Styles". 

Woop woop! Kapitel 09, men kort! Förlåt för att det vart dåligt men har precis vaknat.. haha :( 
Men vad tyckte ni? Värt att skriva ett kapitel 10? Tack för alla fina kommentarer jag fick!! TACK! ♥
10+ kommentarer för nästa? x
 
-Felicia, xx
 

Summer Paradise ~ Chapter 08

Publicerad 2012-08-19 20:26:04 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise - Chapter 07 (Elli's perspektiv):
"Thank you for the news. When can I go home?" frågade jag sedan och doktorn kollade på mig. 
"You can go home whenever you want but take it easy" sa han och log. Jag log ett fejkat leende tillbaka och han försvann ut genom dörren. 
"I wanna go home" sa jag till Kelly och hon log. Att inte få surfa på en hel månad.. Hur ska jag klara mig?
Två dagar hade nu gått sedan Ellie's olycka. Jag hade nog aldrig sett henne så.. deppig. Att surfa var det bästa hon visste och nu kan hon inte göra det. Jag ville gottgöra och gå ner till stranden och simma lite eller något.
"El, you wanna go to the beach?" frågar jag och hon tittar på mig. Hon suckar djupt och kollar ner i sitt knä igen.
"Sure" sa hon och reste försiktigt på sig. Hon hade fortfarande en skada i ryggen men kunde ändå gå ner till stranden och göra något annat, bara hon inte surfar. Jag tycker det är konstigt men ändå roligt för henne, att hon får gå ner till sitt favoritställe - stranden. 
Jag reser mig upp ur soffan och gick till hallen. 
"I think you have to take the flops" sa jag och tittade på henne när hon stog och kollade ner på skorna. 
"Yeah.." mumlade hon och bet sig i läppen. Hon tog fram sina flippflopps med fötterna och satte in fötterna i skorna. Jag tog mina flippflopps jag med och sedan gick vi ner till stranden. 
"Are you feeling okey?" frågar jag efter en lång tystnad. 
"Yeah.." mumlade hon igen och jag tittade på henne. När vi gick förbi en glasskiosk kom jag på att hon älskade glass, särskilt med jordgubbsmak. 
"Wait here" sa jag och hon stannade när vi kommit en bit bort. Jag småjoggade bort mot kiosken och beställde två jordgubbsglassar i en bägare. Jag betalade och tog emot glassarna med ett leende och joggade bort till Ellie.
"Here you go" sa jag och räckte fram glassen. Hon tog emot den tacksamt och log.
"Aww, thank you Kelly" sa hon och kramade mig på sidan. Att se henne le under en smärta var nog nästan det bästa. Vi gick vidare till stranden och när vi kom fram satte vi oss på en bänk och åt våra glassar. Jag ville inte fråga hur hon kände efter att fått veta att hon inte fick surfa på en månad men jag var tvungen.
"How does it feels?" frågar jag och hon kollar på mig. 
"About the surfing or the back?" frågade hon mig och jag kollade ner på min glass och sedan upp på henne igen.
"Both" sa jag med ett leende, som inte var så passande..
"The surfing, terrible. The back, it's fine" sa hon snabbt och tog en sked av sin glass och stoppade in i munnen. Jag suckade och strök hennes rygg tröstande & försiktigt. Hon log och tittade upp. 
"Hey, isn't that the boy band?" frågar hon och jag tittar upp.
"Where?" frågar jag och kollar runt tills jag ser fem killar komma upp ur vattnet. Topless. De skrattade och hade leende på läpparna. Jag smålog och tittade sedan på henne.
"I have no idea, why?" småskrattade jag och log. 
"One of the guys looked at me two days ago before the accident at the Starbucks" sa hon och tittade ner. Med ett leende. Aww, hon rodnar..
"Oh lala, I think you've got someones attention" sa jag med en rolig ton. Hon log och tittade upp. Två killar tittade åt vårt håll och de 3 andra snackade och skrattade med varann. Jag blir nästan uppstoppad när en av de två killarna pekade på oss. Vänta, pekade på oss?

Kapitel 08! Ojoj, kort kapitel. Förlååååt! :( Men vad tyckte ni? Värt att fortsätta?
8+ kommentarer för nästa! xx
 
-Felicia, x

Summer Paradise ~ Chapter 07

Publicerad 2012-08-19 17:00:38 i Allmänt

Tidigare ur Summer Paradise - Chapter 06 (Kelly's perspektiv):
From: "911", 7:01am
Hello, this is the sea rescue and we have a bad new for you. Your friend Ellie has been involved in an accident when she was surfing. We want you or a parent comes to the hospital when you see this message.
Sincerely, sea rescue ..
Va?! Hade Ellie varit med om en olycka när hon surfade? Det har aldrig hänt förut. Jag måste till sjukhuset. På direkten. 
 
Jag drog snabbt på mig mina shorts och en vit stickad tröja. Jag sprang till badrummet och stresade mig med att borsta tänderna. Hur lyckas Ellie att hamna på sjukhus efter surfing? Jag spottade ut tandkrämen och sprang ner till hallen. Nu var det bråttom. Jag tog på mig mina skor snabbt och tog min skateboard. Jag hinner inte ta bilen och det går fortare om jag tar skateboarden. Jag vet, konstig men när jag har bråttom arbetar jag riktigt mycket med benet på skateboarden. Jag ställde mig på brädan och åkte sedan iväg. Nu är det verkligen bråttom.
~~
När jag kom fram till sjukhuset stannade jag skateboarden med benet och tog upp den snabbt och sprang sedan in.
"Ellie Jackson" sa jag till kvinnan som satt i receptionen. 
"Room number 104" sa hon och jag tackade. Jag slog vad om att jag fick ta trapporna eftersom att det var ett rum som fanns några våningar uppåt. Jag springer upp för trappan och kollar på skyltarna som visade vilka rum det fanns här. När jag kom upp till tredje stog det från 100-150. 
"Finally" sa jag för mig själv och letade efter 104. Jag kollade på varje dörrskylt och hittade. Jag log lite för mig själv för att jag hade hittat, men det leendet försvann när jag såg Ellie liggande i sängen. Är det så illa?
"Ellie, how are you?" frågar jag henne när jag kommer fram till henne. 
"What does it look like?" sa hon och visade med båda armarna på hennes kropp. Jag smålog men det var nog fel av mig att göra. 
"What happend?" frågade jag och satte mig ner på stolen bredvid sängen. 
"Surfing.. Big wave.." sa hon och sneglade på mig. Jag hajade på direkten. Vågen slog över henne och på något sett hade hon slagit i sin rygg mot något hårt.
"What happend to your back?" frågade jag och precis när hon skulle svara kommer det in en gammal man, som verkar vara dokton, och ser inte så glad ut.
"What's wrong?" frågar jag och han kollar både på mig och Ellie.
"What's wrong?" frågar Kelly när doktorn kommer in med papper i handen. Han tittar på mig bekymrat. Åh nej, dåliga nyheter.
"Ellie, your back is bad enough that you can't surf in a month but it's fine enough that you can walk & stand" sa han och kollar på mig. Va? Skulle jag inte få surfa på en månad? Jag kände genast att tårarna började bränna bakom ögonlocken. Kelly kollar på mig sorgset med munnen halvöppen. Jag tittade ner på mina händer och mumlade för mig själv.
"I've shouldn't surf at the night..". 
"Thank you for the news. When can I go home?" frågade jag sedan och doktorn kollade på mig. 
"You can go home whenever you want but take it easy" sa han och log. Jag log ett fejkat leende tillbaka och han försvann ut genom dörren. 
"I wanna go home" sa jag till Kelly och hon log. Att inte få surfa på en hel månad.. Hur ska jag klara mig?

Kort kapitel, förlåååt! :( Men vad tyckte ni? Värt att skriva ett kapitel 08? 
5+ kommentarer för nästa! x 
Btw - killarna kommer in snart så sluta inte att läsa! (: x
 
-Felicia, xx
 
 

Summer Paradise ~ Chapter 06

Publicerad 2012-08-19 15:08:32 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise - Chapter 05 (Harry's perspektiv):
"Yooo, are you there?" frågar han och tittar på honom. 
"Yes" skrattade jag och vi fortsatte att gå. Vem var hon? Och varför fick hon just min uppmärksamhet som andra tjejer inte fått förut. Fan, nu kan jag inte få ut henne ur huvudet.. 
Timmarna gick och det solen hade börjat gått ner. Solnedgång vid havet var det vackraste som fanns. Särskilt här i Malibu. Jag hade bara surfat två gånger idag och jag ville göra det ikväll, särskilt när det inte fanns så mycket folk på stranden. 
"I'm going to the beach!" ropade jag till Kelly som var uppe på sitt rum. Hon ropade något tillbaka men vad, hörde jag inte. Jag gick ut till garaget där min bräda brukade stå när jag inte surfar. Garagedörren öppnas sakta och jag väntar på att den ska komma hela vägen upp. När den äntligen hade kommit upp gick jag in och såg min vita bräda på direkten. Jag tog tag i den under armen och gick ut ur garaget. Jag tryckte på garage-knappen och dörren gick långsamt ner. Jag suckade och stog och kollade. När den äntligen hade stängts joggade jag ner till stranden och gjorde i ordning brädan. Det var några killar på stranden men det brydde jag mig inte om. Allt jag brydde mig om var att surfa. Jag putsade brädan, som man alltid gör innan man är ute på vattnet, och den var redo att bli surfad med. Jag gick ut till vattnet och la ner brädan som flöt fridfullt på vattnet. Jag kollade en stund ut över havet. Solen gick fridfullt ner för vattnet och jag log för mig själv. Jag blundade i ett par sekunder och öppnade sedan ögonen. Jag körde ut surfbrädan och la mig sedan på magen på den och simmade mer ut. Inte en enda våg. Jag låg kvar och kollade. Jag bestämde mig för att ge upp tills jag äntligen såg en stor våg, som jag skulle klara. Jag började simma mot vågen och när jag kom till vågen vände jag på brädan och ställde mig upp och gjorde det jag älskade. Surfa. Jag svängde hit och dit med brädan och jag njöt varje sekund av det. Men vågen blev större och större. Nu blev jag nästan skraj. Jag tittade upp och den måste nog vara nästan 6 eller 8 meter över mig. Ohboy, tänkte jag för mig själv och jag får vågen över mig. Strömmen drar åt olika håll och jag förs med strömmarna. Allt jag gjorde var och blunda, jag vågade inte titta. Jag försöker och titta men allt jag ser är vatten och sten. Sten?! I panik försöker jag simma ifrån den stora klippan men jag känner att jag har ingen styrka. Jag kommer åt något hårt med ryggen och allt blir svart.
 
~~
"Is she alive?" hör jag en röst fråga. Det var inte en tjejröst, utan en mörkröst. Förmodligen en kille. Jag känner att vattnet är på väg upp och jag hostar panikslaget upp det. 
"She's awake" hör jag en annan man säga. Jag känner att vi guppar mjukt.. Vänta, guppar? Är jag på en båt?
"Where.. Am I?" frågar jag och kisar med ögonen för att se vilka männen var. De hade väst på sig och det var något rött kors på den vänstra sidan av västen. Ååh nej, livsräddningen. Det sista jag ville var en orolig Kelly. 
Jag lutade tillbaka mitt huvud och suckade. Men när jag lutar mitt huvud känns det som om min rygg skulle gå sönder. 
"Auch" mumlade jag och de tittade på mig. Jag förstog nästan vart vi var påväg - till sjukhuset.
"Are we going to the hospital?" frågade jag de och mannen närmast mig nickade som svar. Ännu en suck kom från mig. Men vem hade hittat mig och ringt? 
"Just one question.." sa jag och höjde ena fingret. 
"Who finded me and called you?" frågade jag och de tittade på varandra innan de tittade på mig igen. 
"We don't really remember his name, but I think it was someone Jake or something" sa den ena mannen som satt på den andre delen av båten. Jake.. Jake.. Jake! Åh nej.. Mitt ex. Men jag var ändå glad att han hade hittat mig, men på kvällen? Hur är det möjligt? Jag skakade bort tanken och blundade. Allt jag vill göra nu är att komma hem och sova. Och glömma allt som hänt. 
Jag vaknade av att min mobil plingade och jag suckade.
"What now?" mumlade jag för mig själv och sträckte mig efter mobilen. 7:04am, seriöst? Jag öppnade meddelandet och mina ögon blev som bollar när jag läste sms:et.
From: "911", 7:01am
Hello, this is the sea rescue and we have a bad new for you. Your friend Ellie has been involved in an accident when she was surfing. We want you or a parent comes to the hospital when you see this message.
Sincerely, sea rescue ..
Va?! Hade Ellie varit med om en olycka när hon surfade? Det har aldrig hänt förut. Jag måste till sjukhuset. På direkten. 

Kapitel 06! Vad tyckte ni? Tillräckligt med detaljer? Är det värt att skriva ett kapitel 07? 
5+ kommentarer för nästa! x
 
-Felicia, xx
 
 
 

Summer Paradise ~ Chapter 05

Publicerad 2012-08-19 13:02:00 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise - Chapter 05 (Niall's perspektiv):
Jag kommer nog inte glömma hur hon tittade på mig med sina bruna, vackra ögon, idag när vi gick på bron. Jag ville veta mer om henne. Vad hon hette, om hon inte hette Kelly, och vart hon bor. Särskilt om hur gammal hon är. Jag hoppas jag får se henne igen..
"Wake up.." hör jag någon viska i mitt öra. Rösten var bekant och ju mer jag vaknade desto mer kände jag igen rösten.
"Kelly, how much time is it?" mumlar jag trött och gnuggar mig i ögonen. 
"Only 11am, I woke you up because I didn't wanted to feel alone in the kitchen" sa Kelly och jag hör till och med att hon flinar. Jag suckar och tar kudden över mitt huvud. Men jag hade svårt för att somna om, så jag la undan kudden och la den under mitt huvud istället och gick upp för att göra frukost. Jag gick fram till min garderob och det första jag såg var mina USA-shorts och en grå t-shirt som räckte bara 5-10 centimeter från shortsen. Jag drog på mig kläderna och gick ner. Idag ska jag surfa, tänkte jag för mig själv. Vilket jag gör varje dag, surfar alltså. 
"Already eaten?" frågar jag Kelly när jag kommer ner. Hon nickade och gjorde någon rolig grej med munnen. Jag smålog och gick till kylskåpet. Inget gott alls. Jag stängde igen kylskåpsdörren och gick ut till hallen. När det inte fanns någon god frukost som jag kunde fixa brukade jag alltid äta på Starbucks, som låg rätt så nära vårt område. 
"Are you going to starbucks?" hör jag Kelly ropa från vardagsrummet när jag är i hallen och sätter på mig mina flippflopps. 
"Yeah" ropade jag tillbaka och gick ut. Jag visste att hon inte ville följa med, så som lat som hon är.. Eller ibland är hon lat men inte alltid. Jag gick till min silvriga cab och körde sedan iväg. Nu fick nog jag vara lite lat.. 
När jag kom fram gick jag ur bilen och gick in i cafét. När man kom in lukftade det alltid kaffe eller nybakat. Nybakat vet jag inte varför, men det luktar alltid det. När Zoe får syn på mig får hon ett stort leende på läpparna. Zoe är ägarens dotter och vi två har känt varann sen lekis, tror jag.. 
"The usual?" frågar hon mig och ler när jag kommer fram till kassan.
"The usual" sa jag och log. Jag tog upp min plånbok och betalade. Jag tog emot muggen med ett leende och gick och satte mig där jag brukade sitta - vid ett fönster. Perfekt plats på morgonen. Det var inte mycket folk här och det var väldigt lugnt. När jag tittade ut genom fönstret ser jag bekanta ansikten.. Eller, två i alla fall. 
Vänta.. Är det där Harry Styles och Louis Tomlinson? Jag försökte att se lugn ut när de gick förbi fönstret. Haha vänta nu, tittade nyss Harry på mig? Nej, det gjorde han inte. Jag skakade bort tanken och slurpade i mig det sista av min dricka. 
Jag och Louis gick förbi Starbucks och när vi går förbi ett fönster får jag syn på en vacker flicka. Hon var blond och hade vackra ögon, tror jag. Hon fångade min uppmärksamhet och jag kunde inte slita blicken från henne tills  Louis viftade med sin hand framför mig.
"Yooo, are you there?" frågar han och tittar på honom. 
"Yes" skrattade jag och vi fortsatte att gå. Vem var hon? Och varför fick hon just min uppmärksamhet som andra tjejer inte fått förut. Fan, nu kan jag inte få ut henne ur huvudet.. 

Taadaa! Kort kapitel, förlåt! :/ Men vad tyckte ni då? Är det värt att skriva ett kapitel 06? 
5+ kommentarer för nästa! x
 
-Felicia, xx

Summer Paradise ~ Chapter 04

Publicerad 2012-08-18 21:05:31 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise - Chapter 03:
När vi kommer upp på bron ser vi 5 eller 6 killar längst bort. Men det är en kille jag känner igen, med frisyren alltså. Nej, nu börjar de gå hit.. Äsch Kelly, även om det vore han skulle han inte känna igen dig. Var inte dum, tänkte jag för mig själv och sänkte ner min blick på bron och sedan upp igen när jag hör skratt som kommer närmre och närmre. En av killarna pratade högt och jag kände igen rösten och dialekten. Irländskt.
Jag och Ellie gick långsamt på bron men jag ville bara gå snabbare. Men ändå inte, jag ville ju se om det verkligen var han. Å andra sidan var det nästan pinsamt för tänk ifall om han skulle känna igen mig. Att jag var den fulla tjejen som han fick ta hand om på festen. 
"El, can we go little faster?" mumlade jag och hon kollade på mig som om det var något fel på mig.
"No, I like to go in this motion" sa hon och tittade ut på vattnet. Jag suckade och fick gå med på att gå långsamt. Killarna gick förbi oss och visst var det dom, One Direction. Men jag slår vad om att det inte var den blonda killen som tog hand om mig. Tanken fick mig att flina för mig själv och jag ser att Ellie kollar på mig. 
"Why are you smiling like that?" frågar hon mig och jag kollar upp på henne. Leendet försvinner snabbt men kommer tillbaka.
"Like what? I'm not smiling" sa jag och tittade bort mot killarna. Åhgud, nu var de bara några meter ifrån oss. Jag kollade på killarna länge och så fort jag såg att den blonda killen kollar på mig med de blåa ögonen tittar jag genast bort åt samma håll som Ellie. Nej, det kan inte varit han, det är inte han. Nej nej nej. Vi fortsatte gå och kom sedan längst bort av bron. Äntligen. 
 
~ 2 timmar senare, Ellie's & Kelly's place~
Efter 2 timmar på stranden hade vi äntligen kommit hem. Mina fötter var döda och mina ben var trötta, och det var jag med. Ja, jag är lite slö av mig men ändå åker jag skateboard. Det är liksom det bästa jag vet. 
Ellie och jag hade fixat jordgubbssmoothie och just nu satt vi runt köksön och drack vår smoothie. 
"You know, we should invite some friends and have a movie night or something" sa jag när jag hade slurkat det sista av min smoothie. 
"Yeah, that would be great. But we don't know much people" sa Ellie och suckade när hon sa den sista meningen. Justja.. Vi flyttade från Los Angeles till Malibu bara för 4 månader sedan. Sen då har vi inte haft tid att skaffa ny vänner, förutom Chloé och våra andra vänner men de var ofta någon annanstans. Jag suckade när jag tänkte på saken, men blev helt till mig när min mobil pep. Jag gick hysteriskt till köksön och tog upp min mobil. Ett sms. Mitt hjärta blev glad och det blev även jag när jag såg vem det var ifrån.
From: "Mom", 3:34pm
Hi dear, I'm thinking of you and your brother misses you. When are you coming and visiting us? We all mis you, even Phil.. xx
Mitt leende försvann när jag läste hans namn. Phil. Klart han saknar mig, allt han gör är att titta på mig som om han vill ha mig. Ew. Jag började genast att skriva ett svar till mamma.
To: "Mom", 3:35pm
Tell Joe that I miss him too!!! I miss you too mommy, but I don't know when I'm coming to visit you.. I love you too .. xx
Joe var min storebror som varr 22, men bodde fortfarande hos mamma men han hade faktiskt ett jobb men ingen lägenhet. Som i alla filmer, storebröderna skaffar jobb för att spara pengar till en lägenhet. Jag la ifrån mig mobilen och tog mitt glas och ställde ner i disken. Klockan var snart bara 4. Tiden går så sakta.. 
"You wanna watch a movie with me?" frågade jag Ellie och det såg ut som om hon är intresserad.
"Yeah, sure" log hon och tog med sig sitt glas. Hon satte sig i soffan medans jag letade efter en bra film i dvd-hyllan. 
"Do you wanna watch this?" frågar jag och håller upp "American Pie: Naked Mile". Hon fnissade och nickade. Jag förstog att hon ville skratta och det ville jag med. Vi satte igång filmen och släkte ner nästan hela huset och kollade på filmen. 
 
~Samtidigt hos killarna (One Direction)~
"What do you guys wanna do tonight?" frågade Louis och kollade på oss alla som satt och hade ingen aning. 
"Party?" frågade Harry. Party.. Party.. Party! Justdet, det finns mig att minnas den kvällen då jag fick ta hand om tjej som hade varit stupfull och konstigt nog var jag nykter. Jag vet inte varför men jag var nykter vilket jag nästan aldrig brukar vara på fester. Det fick mig att tänka på om det inte var hon som gick förbi oss idag med den där blondinen på bron. Var det hon? Jag visste att denna tjej hette Kelly eller något och hennes kompis hette Ellie. Jag kommer nog inte glömma hur hon tittade på mig med sina bruna, vackra ögon, idag när vi gick på bron. Jag ville veta mer om henne. Vad hon hette, om hon inte hette Kelly, och vart hon bor. Särskilt om hur gammal hon är. Jag hoppas jag får se henne igen..

Kapitel 04!! Vad tyckte ni? (: Värt att fortsätta?
Tack för alla fina kommentarer jag fick!! :) 
8+ kommentarer för nästa då? x Klarar ni det?
 
-Felicia, xx
 
 

Summer Paradise ~ Chapter 03

Publicerad 2012-08-18 19:36:55 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise ~Chapter 02:
Jag gjorde i ordning frukost till mig själv och slängde en blick på klockan. 1:34 på dagen.. Segare kunde ju det inte gå. Helt plötsligt piper min mobil.
 
Jag greppade tag om min mobil som låg på köksbordet och läste sms:et. Jag suckade men fick ändå fram ett leende när jag såg vem det var ifrån.
From: "Ellie", 13:41
"I'm on the beach. Come whenever you want when u feel ok. Luuuvv, xx."
Jag skippade att svara och åt upp det sista av mackan. Jag gick upp till mitt rum och slängde mig på sängen. 
Jag orkar verkligen inte gå till stranden.. Jag blundade och försökte minnas vem den blonda killen var. Jag kommer bara ihåg att han var blond och hade en irländsk dialekt. Vilket måste betyda att han är från Irland. Wow, någon från andra sidan jorden, coolt. Jag flinade men mina tanka avbröts av mobilen. Jag suckade och tog upp den.
Ellie som fortfarande vill att jag ska komma ner till stranden. Jag suckade ännu en gång och öppnade mina ögon och reste mig upp. Jag tog mina solglasögon som låg på skrivbordet och joggade ner till hallen för att ta på mig mina sandaler. Huvudvärken hade tyvärr inte gått bort riktigt men jag fick göra mitt bästa för att inte visa det. 
Jag gick ut, låste efter mig och gick sedan iväg till stranden. 
När jag kommer fram till stranden står Ellie lutad med armbågarna mot en trägrind, som var rätt så stor. Jag gick fram till henne och jag möts av ett leende och blåa vackra ögon. 
"You have no idea who I just saw!" utbrast hon och viftade med händerna.
"Woah girl, take it easy" skrattade jag och försökte få bort hennes händer från mitt ansikte. 
"You know that I'm not a fan of One Direction, but I just saw them down there" sa hon och pekade bort mot en plats som nu var tom. Jag fnissade åt hennes fangirling. Eller, jag visste ju redan att hon inte var något fan av killarna men man måste ju erkänna, de var snygga & de är grymma på att sjunga! Jag himlade med ögonen och vi började gå mot en glasskiosk. 
"Two strawberrys, thanks" sa Ellie till kvinnan bakom kassan. Ellie fiskade upp plånboken och betalade för glassarna. Typiskt henne att alltid vara så snäll och betala varenda liten grej. Eller ja, hennes föräldrar är ju stenrika och vad för vet jag inte, men de är det i alla fall. Vi tog emot glassarna och börja gå till den stora, berömda bron där man brukar spela in filmer. Till exempel som "Dear John" när hon tappar sin väska. 
När vi kommer upp på bron ser vi 5 eller 6 killar längst bort. Men det är en kille jag känner igen, med frisyren alltså. Nej, nu börjar de gå hit.. Äsch Kelly, även om det vore han skulle han inte känna igen dig. Var inte dum, tänkte jag för mig själv och sänkte ner min blick på bron och sedan upp igen när jag hör skratt som kommer närmre och närmre. En av killarna pratade högt och jag kände igen rösten och dialekten. Irländskt.

Kapitel 03! Förlåt för kort kapitel, men det för att jag bara fick 2 kommentarer.. :c 
Haha, okey, men vad tyckte ni? Är det värt att fortsätta? Kommentera!
 
-Felicia, xx

Summer Paradise ~ Chapter 02

Publicerad 2012-08-18 17:22:24 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur Summer Paradise ~ Chapter 01:
När vi var klara tog vi våra brädor och gick sedan upp till huset. 
"Party tonight?" frågade Kelly men jag hade ingen lust för att festa.
"You can go on party, I just wanna relax" sa jag lugnt och hennes leende försvann en aning men chansade på att hon var glad att hon skulle på fest. 
Vilken dag..
Jag hade väntat på att få festa rätt så länge nu. Jag sprang upp till badrummet och slängde av mig alla kläder och ställde mig i duschen. Jag schamponerade mitt hår och sköljde bort det. När jag var klar steg jag ur duschen och torkade mig och satte på mig mina rena underkläder och gick vidare till mitt rum för att välja vad jag ska ha på mig för kläder ikväll. Jag öppnade min stora garderob och hittade en klänning direkt som jag skulle ha. Den var inte så lång, men den var tajt & snygg och hade många snygga mönster och färger på den. Jag tog ut ett par svarta strumbyxor som skulle passa perfekt till klänningen. Jag drog på mig strumpbyxorna och sedan klänningen. Jag gick fram till mitt nattduksbord och tog upp min mobil. 7:57pm. Fan, jag måste dra snart ju. Festen började alltså för 57 minuter sedan men jag visste ändå att festen skulle fortsätta tills alla hade däckat eller dragit hem. Jag gick vidare till min skohylla som fanns inuti garderoben och drog fram ett par neonrosa klackskor. Jag tog min mobil och mina bilnycklar och gick ner. Jag struntade i jackan och gick ut till bilen. Nu är det dags för fest!
Jag rullade upp för grusbacken som vad vid Chloés hus, hon som har festen, och parkerade där de andra bilarna stog. Jag klev ur bilen och gick fram till dörren men innan jag ens knacka stog det en halvfull och glad Chloé framför mig. 
"Hi!" flummade hon fram och gav mig en kram. Jag gick in och började att festa. 
 
~~
Drink efter drink, shots efter shots, öl efter öl och cider efter cider kändes det som om allt hade blivit till dimma. Jag vinglade fram till ett hörn för att hålla balansen men jag ångrar mig när jag känner hur alkoholen är på väg upp. Jag håller för munnen och springer in till närmsta toalett och for upp allt. Jag känner att någon lägger en hand på min rygg och jag tittar upp. Det var en blond kille som hade brunt där bak och kollade på mig oroligt. Han såg inte så full ut, mest.. Nykter? 
"I think you should go home" sa han. Det var inte amerikanska utan.. Irländskt? Jag försökte höra vad han sa men allt jag hörde var.. Nästan inget men jag försökte att lyssna igen. 
"Yeah.. yeah.." mumlade jag och killen hjälpte mig upp. Vem var han och varför just hjälpa mig? Vi kom ut till parkeringen och jag hade min arm runt hans nacke och hans hand var på min höft. Tydligen för att jag skulle kunna stödja mig, vilken gentleman.. 
"Where's your car?" frågar han helt plötsligt och jag pekar på min röda cab. Konstigt nog känner jag igen min bil på fyllan men kan inte köra den. Han gick fram till min bil och hjälpte mig att sätta mig i den. 
"Where's your car keys?" frågade han och jag fiskar upp mina nycklar. Jag suckade och lutade mitt huvud bakåt mot huvudstödet. 
"What's your address?" sa han och jag ger honom min mobil och mumlar att han ska ringa min kompis, Ellie.
Han ringer henne och jag hör bara "Hi, my name is.." innan allt slocknar.
 
~Nästa morgon~
Jag vaknar upp i ett ljust rum som jag känner igen. Ja, mitt rum. Jag sätter mig upp och känns som om det finns en hammare innuti mitt huvud som slår på min skalle. Jag höjer min hand mot pannan och suckar. 
"Fuck, hangover" mumlar jag för mig själv och dörren öppnas och in kommer Ellie. Hon har ett glas med vatten i högra handen och huvudvärkstablett i ena handen. Hon ger mig båda och jag stoppar in tabletten i munnen och sväljer det med vattnet. 
"I'm gonna take a shower" sa jag till Ellie och hon nickade. Jag tog fram ett par nya underkläder och nya kläder och gick in till badrummet. Jag hatar verkligen baksmälla.. Jag slet av mig alla kläderna och ställde mig i duschen ett tag. 
När jag var klar klev jag ur duschen och torkade mig innan jag satte på mig nya och fräscha kläder. Jag borstade genom mitt hår och drog några drag med mascaran och gick ner där Ellie var, hoppas jag.
Men hon var inte där, som vanligt var väl hon och surfade. Eller snarare spanade in killar. 
Jag gjorde i ordning frukost till mig själv och slängde en blick på klockan. 1:34 på dagen.. Segare kunde ju det inte gå. Helt plötsligt piper min mobil. 

Ojoj, vem var den blonda killen? Och vem fick hon sms av? 
Om ni vill veta mer så får ni ta & kommentera! x
 
-Felicia, xx

Summer Paradise ~ Chapter 01

Publicerad 2012-08-18 14:12:10 i Summer Paradise [Avslutad]

 
"Come on girl!" ropade Ellie på mig från hallen. Ellie skulle lära mig att surfa, typiskt henne att alla hennes vänner ska surfa. Jag menar, jag älskar att åka skateboard men surfing? Knappast. Men får man vara snäll måste man ge tjejen en chans. 
"I'm on my way!" ropade jag tillbaka och drog på mig mina shorts över min bikinitrosa. I Malibu var det alltid sol och bra värme. Nästan så att man tröttnar på det men har man flyttat ner hit får man nästan skylla sig själv. Jag sprang ner till Ellie som stog med sin surfingbräda på hennes högra sida och kollade på mig.
"Why are you so slow?" suckade Ellie och drog ut på "slow". 
"Relax girl, the beach doesn't disappear just like that" sa jag och himlade med ögonen. Hon suckade och gav mig brädan. Ellie brukade alltid vara så här innan vi drar ner till stranden men sen blir hon världens gladaste tjej på stranden. Jag tog emot brädan och vi gick ut. Vårt hus låg bara runt 10-20 meter till stranden, så vi brukade alltid att gå. 
"Do you think we'll see hot guys today?" frågade Ellie när vi hade kommit på vägen. 
"Ellie, it's always hot guys on the beach" sa jag och skrattade. Det var ju sant, det fanns alltid snygga killar på stranden som man kunde spana in. Ellie var min bästa vän sen vi kunde stå på benen. Hon har alltid funnits där för mig till exempel som när min pappa dog. Min pappa var en soldat, men han dog inte i kriget. Han tog snarare självmord. Bara att tänka på det får mig att bli på dåligt humör och ledsen. Men nu bor jag i Malibu med min bästa vän och ska lära mig att surfa. Ja, undra hur det kommer att gå..
När vi kom ner till stranden valde vi en plats för att lägga ner våra handdukar och saker innan vi rörde oss mot havet för att surfa. Eller, lära Kelly att surfa. Bara att tänka på det fick mig att skratta. Vi tog av oss shortsen och gick ner till vattnet. Det var inte mycket folk, men gott om folk var det här. Och ungar.. 
"Lay down the board like this" sa jag och la ner min bräda enkelt på den heta sanden. Hon gjorde som jag sa. 
"Then you lay down on the stomach on the board like this" sa jag och la mig ner. Hon la sig ner och andades ut. 
Att surfa var det bästa jag visste, förutom att vara med min familj & vänner. Jag började visa hur hon skulle göra med armarna och hon härmade mig. 
"When you're on the water, it's like skateboarding, with waves" sa jag när vi hade ställt oss upp och var redo att börja surfa. Vi gick ut till vattnet och la ner brädan. Egentligen, att lära folk nya grejer tyckte jag inte om men jag gjorde mitt bästa för min bästa vän, liksom. 
"Look there! There's a small wave" sa jag och pekade mot en våg som var rätt så liten att en 12-åring skulle klara. Hon ställde sig på brädan och såg rätt så relaxad ut. Jag log mot henne när vågen kom och drog iväg henne. Hon vinglade hit och dit och plums, så var hon i vattnet. Det såg så roligt ut så att jag började skratta.
Jag måste lära henne lite mer grejer..
 
~ 2 timmar senare ~
Efter två timmars lärande och vinglande kunde hon till slut surfa lite i alla fall och klarade en hel del vågor. 
"Why can't you show how you surf?" frågade hon när hon kom upp ur vattnet. Jag ryckte på axlarna och la mig på magen på brädan och började simma utåt. Jag letade efter en stor våg och ser en direkt. Jag börjar simma mot vågen och ställer mig upp när den blir större. Jag kör genom vågen med ett stort leende. Den känslan är underbar, när man vet att man verkligen kan något som man älskar att göra. Jag drar handen genom vattnet i vågen och lägger mig ner på brädan igen när vågen hade försvunnit. Jag simmade iväg till Kelly som såg imponerad ut.
"Wow, you're great" sa hon och log stort. Jag log tacksamt och sedan gick vi upp till våra grejer. Vi la ner våra brädor på handdukarna och tog upp våra extra handdukar och började att torka oss. 
När vi var klara tog vi våra brädor och gick sedan upp till huset. 
"Party tonight?" frågade Kelly men jag hade ingen lust för att festa.
"You can go on party, I just wanna relax" sa jag lugnt och hennes leende försvann en aning men chansade på att hon var glad att hon skulle på fest. 
Vilken dag..

woop woop! Första kapitlet!! Vad tyckte ni? :) 
2+ kommentarer för nästa :P xx
 

Summer Paradise ~ Inledning/Info

Publicerad 2012-08-18 12:40:03 i Summer Paradise [Avslutad]

Lite snabb info om en sak: Ellie skriver hur dagarna är osv i en dagbok, medans Kelly inte gör det. Ni kommer att få reda på vem som är Ellie & vem som är Kelly. 
 
Detta är Ellie. Ellie Jackson. Hon bor med sin kompis Kelly, som är ett år äldre än vad Ellie är. Ellie är 18 och Kelly är 19. Ellie älskar att umgås med kompisar, kolla in killar på stranden och hon älskar att surfa! Hennes högsta dröm är att bli surfproffs & världskänd. Hon vet vilka One Direction är, men är inget stort fan av det. 
En dag när hon är ute och surfar kommer en 8 meters hög våg. Hon får ingen kontroll och får vågen över henne. 
Hon blir medveteslös i vattnet tills en dag vaknar hon upp i ett helt annat rum. Vart är hon? Vem har fört henne dit? När hon väl får se vart hon är och vem som sitter bredvid henne, känner hon igen honom..
 
Detta är Kelly. Kelly Lloyd. Hon bor med sin kompis Ellie i Malibu och är 19 år. Kelly är en badgirl men ingen märker det förutom Ellie. Kelly förlorade sin pappa när hon var 16 och hennes mamma har träffat en ny, som Kelly inte tycker om. Hon älskar att umgås med vänner, festa, spana in killar på stranden och hon älskar att skejta. Men hon har ingen dröm utan gör bara vad hon tycker om att göra. Kelly var duktig i skolan men när hon tog studenten började allt att rasa. Hon började gå på fester nästan varje kväll, bråkade med sin mamma om att skaffa ett jobb istället för att skejta. Tills en dag drar hon till stranden, själv med sin skateboard och åker hem till hennes hus som hon har med Ellie. Men Ellie är inte där. 
 

Såååå, lite info + inledning! Vad tycker ni? (: Skulle ni läsa den? x
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela