Chapter 15: tears and happiness {1}

Publicerad 2012-12-31 16:30:00 i LGOTP [avslutad]

Morgonen därpå var jag tvungen att prata med Zayn om detta. Även ifall om jag inte ville, så måste jag. Jag hasade upp min mobil och skrev på ett sms till Zayn. 
To "Zayn", 11.17
We need to talk. Come over if you're not busy. 
Jag väntade ivrigt på ett svar och det tog inte lång tid innan det plingade till.
From "Zayn", 11.18
Babe, what is it? I'm home so I'll come over. Give me ten. x
Hur kunde han kalla mig för 'babe' när han själv visste vad som pågick? Jag borde aldrig fallit för honom. Killarna skulle inte ens kommit på en intervju till min radio. Fan. Han skulle vara här om tio minuter och jag låg fortfarande kvar i sängen som en sophög. Jag reste mig snabbt ur sängen och drog på mig ett par mjukisbyxor och en t-shirt. Jag släppte ut håret, drog några drag med hårborsten och satte sedan upp håret i en fräsch toffs. Jag tog med mig mobilen och satte mig ute i vardagsrummet på soffan och väntade på att dörrklockan skulle ringa. 
Minutrarna gick och dörrklockan ekade högt i lägenheten. Jag gick till hallen för att öppna och där stog Zayn med sitt stylade hår med en smått orolig blick. Jag började nästan gråta när jag såg honom stå där som en idiot - en idiot som egentligen visste vad jag ville snacka om, men låtsades som om han inte visste. Han närmade mig för att ge mig en kram, men jag backade undan och tittade ner.
-Okey.. säger han förvånat och stiger in. Jag slår igen dörren och går fram till honom. 
-Could you explain this? frågar jag med gråten i halsen och håller upp mobilen där bilden på honom och Perrie visades. Hans ansiktsuttryck ändrar sig från oro till ännu mer oro. 
-Could you? frågar jag ännu en gång och snart kom tårarna fram.
-Babe, I'm so sorr-
-Don't call me babe. Jag tar ner mobilen och lägger den i fickan. 
-How could you? All I've done for you? I almost quit my job, that I'm the owner myself, just to be with you! How could you, Zayn? You said you were over her and now I see a picture of you two and the photo is three or four days old! Säger jag med både gråt och ilska i magen. Jag vill fråga honom allt, men jag kunde inte pressa honom så mycket. 
-Uhmm.. Stammade Zayn och jag såg på honom att han hade panik.
-It's over between you and me. I don't want you to explain, I've already seen it and I know why you were cheating. Please, get out. Säger jag nästan försiktigt till Zayn och han kollade upp på mig men säger ingenting. Han reser sig upp utan att kolla på mig och när han väl går ut till hallen vänder han sig om och öppnar munnen.
-I loved you, I really did. But I couldn't choose. Han vänder sig om igen och går ut ur lägenheten. När dörren smälls till kommer tårarna fram och jag glider ner för dörren. 
-How could I be so stupid? Mumlar jag för mig själv och slår mig på pannan med handen. Medan jag satt där gled ett brev nerför postöppningen. Jag tog upp det och kollade på det. 
-Louis Vuitton celebration party, läste jag tyst för mig själv och öppnade. Varför har de bjudit just mig? Jag är ju ingen modefan? Jag tog upp det prydliga brevet och läste texten som löd; "Kim Jones, you are welcome to the celebration party of Louis Vuitton! It's tonight, 21st september 2012, at eight o'clock. You're very welcome and we hope you're having a great time! Ps: You don't have to bring a gift if you don't want to, but wear something nice. Welcome!". Mina tårar hade torkar på mina kinder och ett leende hade spridit sig på mina läppar. Det var tydligen en inbjudning.. Jag reste mig upp i en hastig rörelse och kollade mig i spegeln som hängde i hallen. 
-Oh God.. suckade jag och försökte att torka bort det svarta runt mina ögon. Jag skrattade nästan för mig själv över hur jag såg ut och kollade sedan ner på inbjudningen. Att jag..? Jag skakade lättat på huvudet och kollade sedan upp på min spegelbild igen. 
-I gotta buy a dress! Utbrast jag och sprang in till sovrummet för att sedan ta på mig finare kläder för att sedan kunna gå och slippa skämmas på stan. När jag var kvar tog jag mobilen, nycklarna och plånboken och traskade iväg till hallen för att kunna ta på mig ytterkläder och skor. Jag tog mig ut ur lägenheten, låste dörren och gick iväg till bilen. Jag körde igång den och på bara några minuter var jag ute på vägarna till köpcentrumet. Några få paparazzi's följde efter mig och jag skrattade över hur dumma de var som nästan sprang efter bilen, men vad gör man inte för att få en eller flera bilder på en kändis? Det där fattar jag inte ens..
 
Jag befann mig i köpcentrumet och som tur var hade jag fått min lön idag så jag hade råd med en dyr klänning. Jag menar, man måste ju liksom se bra ut för ett mode-party, eller hur? Jag befann mig i Victoria Secrets och det första jag såg var klänningar. Både långa och korta i alla möjliga färger. Jag tittade lite omkring och tillslut såg jag den perfekta klänningen. Den var ljusblå, hade ett litet släp och några små diamanter här och där. Jag blev kär i den, tog rätt storlek, gick och testade den och bestämde mig för att köpa den. Jag köpte även ett par vita klackskor som var väldigt öppna och ett par örhängen. Wow, detta ser jag faktiskt fram emot..
Kapitel 15, sorry om det var tråkigt :( Men nu dååå, kan man kanske få 5+ kommentarer för nästa? x 
btw, för er som undrar så kommer jag att skriva något kapitel där det bara är Kim, just so u knooow. Särskilt det med det där partyt men sedan kommer killarna efter kapitel 15 :) 
 
-Felicia, xoxo

Chapter 14: proof

Publicerad 2012-12-28 21:24:56 i LGOTP [avslutad]

Jag hade sett Zayn med mobilen nästan hela dagen idag. Små leende dök upp och några små skratt. Jag hade undrat vad han gjorde men det jag fick som svar var bland annat; "Something funny on twitter", eller "Twitter". Jag började att få misstankar. Jag behövde luft. Jag måste från lägenheten en stund.
-I think I'm going out for a walk, säger jag och reser mig upp. Killarna kollar på mig, särskilt Niall. Jag kollar tillbaka på honom med en blick och han visste vad den blicken betydde. Han blinkade ett par gånger och ett litet leende spred sig på hans läppar men de nådde inte ögonen. 
-Do you want me to walk with you? frågar Zayn och tar tag löst och försiktigt i min arm. Jag skakar lätt och huvudet och tar på mig min skinnjacka samt skor och går sedan ut. Det var soligt ute men det blåste kallt, inte för kallt. Tankar snurrade i huvudet just nu. Hade Niall rätt? Använde Zayn bara mig för att komma över Perrie? Så han var inte över henne när vi började dejta? Herre gud.. Jag känner att det droppar ner för min kind och jag kollar upp. Inte ett enda mörkt moln. Jag vänder blicken på asfalten och drar handen för kinden. Det är jag. Det är jag som gråter. Gråter över något som jag inte vill mista. Ska jag tro på Niall eller ska jag tro på Zayn? Jag vet inte. Jag torkade tårarna snabbt och fortsatte gå. 
Efter en lång promenad var jag tillbaka till lägenheten. När jag steg in var killarna fortfarande kvar och när jag väl kollade på Zayn pratade han i telefon. När han fick syn på mig såg det ut som om han hade bråttom.
-Uhmm, I gotta go. Yeah. See you. Bye, säger han i luren och lägger sedan på. Han kommer fram till mig och ger mig en kyss. Varför skulle han göra det.
-Babe, what's wrong? Have you been crying? frågar han och kollar på mig.
-No. Svarar jag bara och tar av mig ytterkläderna och stiger in i köket. 
-You sure?
-Yep. Jag tar fram en redbull ur kylskåpet och går vidare in till killarna som sitter och spelar FIFA, som vanligt. Jag sätter mig mellan Niall och Liam och tar en klunk av redbullen. 
-Serious, how are you? viskar Niall lite diskret till mig och jag kollar på honom.
-I'm feeling like shit. Mumlar jag och tittar ner. 
-You wanna talk about it?
-Nope. Allt jag ville göra nu var att ignonera allt och låtsas som om ingenting har hänt. Fast att det är bara två personer vad som verkligen vet vad som pågår. 
 
Klockan tickade och hade redan slagit runt fem. Killarna hade dragit och just nu satt jag ensam vid TV:n och kollade på "Gossip Girl". Innerst inne ville jag ha kvar Zayn här och nästan skrika åt honom ifall om det Niall hade sagt var sant, men det kunde jag inte. Jag hade inga bevis. Jag bestämde mig för att kolla Twitter så jag gjorde det. Det var ett fan som hade twittrat mig en bild där det stod; "@KimJones omg.. I'm so sorry.. We fans support you. I can't believe this!". Jag klickade på länken och kom fram till en bild. Hjärtat sjönk till botten när jag såg vem det föreställde. Zayn och Perrie. För två dagar sedan. Jag vet att den var ny. Hans nya frisyr, just de kläderna han hade när han var med mig för två dagar sedan. Hur kunde han? Jag klickade bort bilden fort och la undan datan. Jag tog upp min mobil och skrev på ett nytt sms till Niall.
To "Niall", 17.03
I can't believe u had right 'bout Zayn. He isn't over her. Two days ago he kissed her. kissed. I'm so sorry I didn't listen to you, I've should have.. x 
Tårarna rann och de ville inte sluta rinna. En vibration skedde i handen och jag tittade på min mobil.
From "Niall", 17.05
I'm so so sorry that u had to see it now. You want me to come over so we can talk about it? xx
To "Niall", 17.06
No... It's okay. I just really need to rest right now and think again. I gotta talk to Zayn.. x
From "Niall", 17.07
Oh.. Okay. I'm here for u, always. xxx
To "Niall", 17.08
Thank you. xx
Vad fan skulle jag ta till mig nu då? Jag vågar inte, jag vill inte ta kontakt med Zayn. Inte just nu.
Oj oj oj! Let see how this end.. Lite kortare, sorry :(
5+ kommentarer för nästa

Chapter 13: sleeping beauty

Publicerad 2012-12-28 14:47:19 i LGOTP [avslutad]

Killarna ville stanna över en natt så jag tillät det, självklart. Vi hade bestämt att Zayn skulle sova inne hos mig, Louis och Harry skulle sova i ett gästrum och Niall och Liam i ett annat. Ja, jag har två gästrum. Kvällen hade kommit över England och klockan var ungefär vid elva och killarna spelade fortfarande FIFA vilket fick mig att bli lite irriterad över att de suttit där i timmar och spelat men jag lät det vara inom mig. Jag sneglade på Zayn som satt med mobilen i handen och var rätt så koncentrerad. Vad håller han på med? Frågor snurrade runt i mitt huvud men allt jag ville koncentrera mig på var att få gå och lägga mig snart, ungefär. 
-Who are you texting? frågar jag nyfiket och Zayn kollar snabbt upp på mig.
-I'm not texting, twitter. Förklarar han och håller upp mobilen där Twitter lyste upp från hans pekskärm.
-Oh.. Okey, säger jag och blickar tillbaka på TV:n. Helt plötsligt känner jag hur soffan sjunker sig en aning och en arm läggs runt mina axlar. 
-Babe, don't worry. I'm not texting another girl if you thought so, viskar han i mitt höra och ett litet hemligt leende sprider sig försiktigt på mina läppar. Han pussar min öronsnibb snabbt och vänder sin blick till mobilen igen. 
-Bwhaaa, gäspar Niall högt och sträcker på sig så att han skymmer TV:n med sina armar. "I'm so tired", fortsätter han och fäller ner armarna och skakar på huvudet. 
-Go to bed then, Sleeping Beauty. Retar Harry och Niall slår till honom på armen.
-Shut up. 
-Well, I think I'm going to bed. Säger jag och gäspar. Zayn kollar på mig med en misstänksam blick.
-What? I'm tired! skrockar jag och kollar på Zayn. Han rycker på axlarna och ger mig en snabb kyss innan jag går mot mitt rum. Med tunga steg gick jag in i badrummet och borstade tänderna, tvättade bort sminket och satte upp håret i en bulle. När jag blev klar gick jag vidare mot mitt sovrum, drog av mig kläderna och tog på mig ett par pyjamasshorts samt en röd t-shirt där det stod 'Kiss Me' på och kröp under det tjocka täcket på min säng. Jag var trött, men jag kunde inte somna tack vare allt oväsen killarna förde sig utanför. Jag vände på mig, ändrade sovposition, blundade och tvingade mig själv att somna men inget funkade. 
Efter kanske 2 timmar höll jag på att somna, men jag vågade nästan inte blunda när jag hörde ett knarr från dörren och fotsteg som steg in. Jag vågade inte vända mig om och kolla vem det var, så jag låg alldeles blixt stilla och försökte att andas lugnt. Jag hör hur personen tar av sig kläderna och kryper under täcket. Justja, killarna är här. Zayn. Mitt hjärta dunkar långsammare och jag blir lugn. Jag vänder mig om och ser Zayns bruna ögon, även ifall om det är mörkt.
-Hi. Did I wake you up? viskade han och kollade på mig. Jag skakar på huvudet och kryper närmare honom. Våra kroppar möts och en rysning for genom kroppen. Hans arm lindar sig runt mig och jag känner mig trygg.
-Sweet dreams, babe. Viskar han och jag ler en aning.
-Good night, Zayn. Viskar jag tillbaka mot hans bröstkorg och med ögonen stängda och Zayn som håller om mig faller jag i en djup, trygg sömn. 
 
Nästa morgon vaknar jag av att mobilen plingar till och jag kisar med ögonen för att kunna vänja mig vid solens ljus. Zayn hade fortfarande armen om mig så jag försökte att slingra mig ur hans grepp även ifall om jag inte ville och lyckades. Jag sträckte efter mobilen som låg på nattduksbordet och tog upp den. Ett sms från Jenna. Jag suckar och öppnar det.
From "Jenna", 8.03:
I can't believe you're dating Zayn. And you didn't even told me?!?! 
Jag suckar och svarar på hennes sms, fast jag inte ville.
To "Jenna", 8.04:
Shut up. You're dating the guy from The Wanted, isn't it the same thing? Now stop texting me, I want to sleep. 
Med en djup suck la jag tillbaka mobilen och la mig i sängen. Jag försökte somna om, men det gick inte. Jag gick försiktigt upp, tog min laptop och gick ut till köket. Jag tjöt nästan till när jag såg en lång person med naken rygg framför mig. Niall vänder sig om snabbt och kollar på mig. 
-Oh, sorry. Didn't knew you were here. Mumlar jag ursäktande och sätter mig mittemot honom vid köksbordet. 
-No worry, I was just hungry, säger han med mackan i munnen samtidigt som han ler. Jag nickar och sätter igång datorn. 
-So, why are you up? frågar han sedan efter han svalt ner det han hade i munnen. 
-The phone.. Suckar jag och lägger kinden i handflatan och kollar ner på datorn. När datorn satts igång gick jag in på Twitter och kollade det senaste. Åtta tusen nya följare och snart hade jag tre miljoner följare på Twitter. Det var massa fans till både One Direction och till mig som hade skrivit till mig på min sida att de ville att jag skulle följa de, så det gjorde jag. Jag följde 20+ fans och efter bara några minuter hade de skrivit; "OMG. @KimJones just followed me. omg. i can't breathe. i love you so much. omg." Ett leende spred sig på mina läppar över hur glada de vart.  Jag älskar mina fans och skulle allvarligt talat göra vad som helst för de, jag skulle aldrig göra de besvikna.
-So, you and Zayn yeah? frågar Niall och jag tittar upp på honom.
-Hm, ger jag honom som svar och han nickar.
-Good luck, he still have Perrie on his mind. Suckar han och tar en tugga av sin macka.
-What? frågar jag och min uppmärksamhet går bara till honom.
-Yup. Säger han bara med munnen full av macka. 
-I'm sure he's not. Then why would he date me? frågar jag och kollar på honom med ett utmanande blick.
-'Cos he's kinda using you to get him over Perrie. 
-I'm sure he's not, he's too sweet. 
-Why are you trusting-. 
-Hey guys, what are you talking about? frågar Zayn när han kommer in i köket. Har han hört oss? Vi har ju nästan viska - eller? Niall tittar på mig och jag kollar tillbaka på honom med en diskret blick som inte skulle avslöja oss.
-Nothing, säger Niall snabbt och kollar på Zayn med ett oskyldigt leende. 
-Oh.. Säger han och går fram till mig och ger mig en snabb kyss. Han går sedan till kylskåpet och min blick följer med honom. Jag kollar på Niall som höjer ena ögonbrynet. Är det verkligen sant? Använder han mig bara för att komma över Perrie? Detta får inte vara sant.
Kapitel 13, fun fun! Sorry för en sjukt dålig uppdatering, har ju firat jul och så.. Sedan fick jag ideérna just IDAG så det kom upp idag. Senare än väntat. hah. Men nästa gång är jag snabbt!
5+ kommentarer för nästa (: 

Chapter 12: you're mine. i'm yours.

Publicerad 2012-12-22 20:46:09 i LGOTP [avslutad]

Några knackningar hördes genom lägenheten och jag rusade fram till ytterdörren för att öppna den. En trött Zayn stog ute i det mildvarma vädret med ögonen på mig. Han ler en aning men leendet försvinner när jag ser allvarligt på honom. Han stiger in och omfamnar mig i en varm kram och tar sedan av sig yttekläderna. Jag stänger dörren efter honom och vi båda försvinner in i vardagsrummet. 
-So, what's up? frågar han när han sätter sig ner och kollar på mig med sina bruna ögon. Jag sätter mig ner bredvid honom på soffan med en dyster blick. 
-Babe.. börjar han och jag tittar på honom. Han lägger sin hand på mitt lår.
-The whole world, Zayn. The world. I don't really like it or what are your fans gonna think about me? They're gonna hate me and-. Jag blev avbruten och kände ett par mjuka läppar som hade hamnat på mina hårt. Kyssen avbryts och Zayn kollar på mig med en kärleksfull blick. 
-I'm sure they can't hate a girl like you, they will love you and if you get hate you have me and the other boys by your side, viskar han nästan och kysser mig ännu en gång. 
-Really? mumlar jag mellan kyssarna med ett litet leende.
-Mhm, svarar han tillbaka och kysser mig hårdare och passionerat. Jag kysser honom tillbaka, vilket betyder att han lyckats på något vis övertalat mig. Jag greppar tag runt hans nacke med mina händer och låser ihop fingrarna för att vara fast. Hans hand glider ner för min rygg och ner till min svank. Det kittlas en aning men jag slappnar av och njuter av hans mjuka läppar som kysser mina. Kyssen blev avbruten återigen av att det var en mobil som ringde våldtsamt. Zayn suckar och rotar fram något i sin ficka och det var visst hans mobil som ringde. Han kollade på mig ursäktande och svarade. 
-Zayn here. Yep. You can come in one hour, yeah? Säger han i luren och kollar på mig med ett busigt leende. Jag blir nyfiken och vill veta vad det var han pratade om men allt han gjorde var att prata och le listigt och busigt mot mig. 
-Yeah, yup. See you, är de sista orden han säger innan han lägger på och kysser mig igen. Jag avbryter kyssen, lägger handen på hans bröstkorg och kollar på honom med en underlig blick.
-What? skrattar han och världens vackraste leende skiner upp. 
-Who was that? frågar jag misstänkt och skrattar en aning.
-Louis, the boys are coming over later. Säger han stolt och jag flämtar.
-Excuse me? Without asking me? frågar jag och Zayn skrattar högt och sjunker sedan ner mot mig som ligger nästan ner i soffan. 
-Yup, säger han innan han ger mig en passionerad kyss och jag släpper taget om hans bröstkorg och låter honom ligga på mig. Han slutar kyssa mig och lyfter upp sig själv en aning men på något vis ligger han fortfarande på mig. Han kollar på mig med en väldigt kärleksfull blick som får mig att rodna och le. 
-You're mine, you know. And I'm yours, säger han och kysser mig ännu en gång. Jag fnittrar till och kysser honom tillbaka.
-Sounds good, mumlar jag mot hans läppar och kyssen går från en vanlig kyss till en intenvis kyss. Jag känner hur Zayn särar på sina läppar samt mina läppar och på bara någon liten sekund leker våra tungor med varandra och vi båda blir en aning uppspelta. 
 
Ungefär 56 minuter hade gått och jag och Zayn hade slutat vår lilla mysstund för ett tag sedan och inväntade killarna medans vi småmös framför teven och kollade på Saturday Night Live som gick i repris. Helt plötsligt ringde det på hastigt och både jag och Zayn ryckte till och jag gick med snabba steg till dörren för att öppna den och när jag väl öppnade dörren fick jag ett par armar slängda runt om mig och höga och glada röster hördes över hela lägenheten. 
- I brought Fifa! Utbrast Niall och höll TV-spelet i luften. Jag himlade med ögonen med en suck och stängde dörren och gick sedan in till killarna. De hyllade och satte genast igång spelet. Några av killarna satte sig i skräddarställning i soffan och de andra två satt på golvet med varsinna spelkontroller och beredda för att spela, förutom Zayn som satt uppe på soffkanten och kollade på mig. Han rykte till med huvudet som menade att jag skulle komma dit, vilket jag gjorde. Jag ställde mig bredvid Zayn som lindade sina armar runt min midja och kysste min axel. Jag kollade ner på honom som vilade sin haka på min axel och kollade på mig med en speciell blick - Zayn blicken. 
-What? ler jag och rodnar en aning. 
-You're beautiful, you know that? säger han kärleksfullt och biter sin underläpp. Han reser sig upp, sätter sig mot mitt håll och för mig mellan hans ben och har sina armar lindade runt min midja. 
-Very beautiful, rättar han till och kysser sedan mig passionerat som möjligt. Jag kysser honom tillbaka och fnittrar en aning över de gulliga orden.
-But you're more beautiful, säger jag mellan kyssarna och kysser honom. Vi blev avbrutna av att det var Harry som vrålade när han vann första matchen. Jag kollar på honom och samma gör Zayn, sedan återvänder vi till varandra och kysser varann igen..
Bildlöst kapitel, I know...
Did I do a good job? ^^ Var det långt nog? 
5+ kommentarer för nästa guyyyyssss. ♥
 
-Felicia, xoxo.

Chapter 11: shit, shit, shit.

Publicerad 2012-12-21 22:56:00 i LGOTP [avslutad]

-Yes, there's picture of you guys everywhere! säger William och breder sina muskelösa armar med ett flin. Jag kollar på honom med en panikslagen blick och slår mig hårt på pannan med handen. 
-Shit, shit, shit. Mumlar jag och gnuggar pannan. "I've to go", fortsätter jag sedan och jag går förbi honom.
-But what about-
-Take over! Jag skyndade mig snabbt till personalrummet för att snabbt ta på mig jackan,ta väskan och nästan springa till parkeringen. Jag sätter mig i bilen och kör hem. Jag parkerar bilen och springer in i lägenheten. Jag stänger igen dörren och sjunker ner på golvet med ryggen mot dörren. Jag känner något papperlikt och flyttar på mig. Tidningen 'Gossip World'. Jag suckar ljudligt och tar upp den. Jag viker upp den och ser framsidan där det visar en bild på två bekanta människor. Självklart; mig och Zayn. 
-Oh my God! Utbrast jag och blundar och tittar sedan på rubriken; "Zayn's over the old and have a new gold'' löd det och jag suckade ännu en gång. Jag fiskar upp min mobil ur jackfickan och slår direkt in Zayns nummer och ringer upp honom. Bara några signaler går och hans röst hördes i luren, men det var inte orden jag ville höra. 
-This is Zayn and right now I'm busy so you know what to do. Beep. Jag lägger på och slår mig hårt en gång i dörren med huvudet. Detta får bara inte hända, inte nu, inte när hela världen vet om oss. Fan. Fan. 
 
Ett par timmar hade gått och Zayn hade fortfarande inte hört av sig. Vad håller han på med egentligen? Jag ville kolla datorn men jag var för rädd för att se alla hatkommentarer om hur värdelös jag var och vilket bitch jag var som dejtade Zayn - enligt alla fans är det så. Alltid. Mobilen plingar till och hastigt tar jag den från bordet och ett meddelande dök upp på pekskärmen. 
From "Zayn", 14.34
Sorry for not answering, work. Is it something u wanna tell me or something? xxx
To "Zayn", 14.35
It's ok, I understand u. Babe, a friend told me that the whole world knows about us. ?!?! 
From "Zayn", 14.36
I know.. I don't know what we're gonna do about it, but why are u so afraid? x
Jag var inte direkt rädd, men jag var rädd över vad världen skulle tycka om mig. Särskilt nu när jag dejtar honom och att jag redan är känd. Kommer jag att bli hatad? Kommer jag att förlora mina fans? 
To "Zayn", 14.38
I'm not afraid like that, just afraid of what world will think of me. x
From "Zayn", 14.49
Gotta go, but we can talk about it later. I'll come to your place later, okey? xx
To "Zayn", 14.50
Fine. x
 
Jag suckar och lägger ifrån mig mobilen. Just nu ville jag få bort alla tankar, så jag bestämde mig för att ta en lång, varm dusch och sluta tänka. Jag la ifrån mig mobilen på bordet och traskade iväg till rummet för att hämta rena kläder och sedan gå till badrummet. Jag drog fram ett par nya trosor, mysbyxor och en slö tröja. Jag drog mig till badrummet, stängde dörren, drog av mig de smutsiga kläderna och la i tvätten sedan så ställde jag mig i duschen och drog igång varmvattnet. Nu måste jag sluta tänka en stund och bara ta det lugnt..
Koooort, sorry! Längre nästa gång! 
3+ kommentarer för nästa, ♥
 
-Felicia xoxo

Svar på frågestunden!

Publicerad 2012-12-17 20:45:32 i Frågestund

1. Har du varit på 1D's konsert någon gång? 
Svar: Nope. 
 
2. favo färg? 
Svar: Ingen speciell, men annars är det lila & vinrött.
 
3. favo nr? 
Svar: 9
 
4. ska du på deras konsert i maj?
Svar: Nope, tyvärr :( 
 
5. Skulle du vilja visa dig .. (asså vem du är på bloggen) 
Svar: This is moooi - http://feliciarydins.blogg.se

6. favorit Direction! 
Svar: Har ingen favorit, men det är nog Niall eller Leeyyyuuum :)
 
7. shippar du Larry, Niam, Zarry, Lilo eller inga alls? (Asså broderskap, inte förhållande) 
Svar: Jajamen.

8. vilken av Luckies girl, Summer Paradise eller Sleepless Night är nu nöjd än så länge? 
Svar: Lätt "Summer Paradise"! Fick bra kritik och det gick väldigt bra, vilket var överraskande haha :)

9. Läser du novellbloggar och isåfall vilka? :)
Svar: Yesyes: Evelina's noveller (Just nu: Break of Dawn), Johanna's novell (I miss you), Louise's noveller (Just nu: Love is all you need), Sara's noveller , (Just nu: Magic in Flames)
 
10. när kommer nästa kapitel?
Svar: Det kommer när det kommer, håll utkik ;) 
 
11. Hur gammal är du?
Svar: 15
 
12. Varför startade du en novellblogg?
Svar: Jag startade en novellblogg för att jag ville ha nånting att göra och jag blev väldigt inspirerad av andra och då fick jag lust att skriva :) 
 
13. Hur länge har du varit ett fan eller är du ens ett fan?
Svar: Ofc I'm a fan, duuuh. I cirkaaaaa... 1½ år .
 
14. Vem är din favortartist?
Svar: Miley Cyrus & Amy Winehouse :) 
 
15. Vem är din favvo i 1D?
Svar: Får nog bli antingen Niall eller Leeyum. 
 
16. Kollar du på Xfactor?
Svar: Yep.
 
17. Tycker du rätt person vann?
Svar: Absolut inte. Malcolm B eller JEM skulle vinna, Dumma svenskar...

Kul att ni frågade mig frågor! :) Keep on goiinnnngg.
Håll ögonen öppna, snart kommer kapitel eelvvvaaa! ;) x
 
-Felicia, xoxo
 

Chapter 10: Good to be back

Publicerad 2012-12-15 16:00:31 i LGOTP [avslutad]

Cirka tre veckor hade gått och jag var tillbaka på jobbet. Killarna visste om mig och Zayn, men jag visste inte om hela världen visste om oss - enda saken som oroade mig. Hösten hade kommit in redan i september men det var fortfarande varmt, kanske inte så att man kunde sola men så att man kunde ha tunna kläder på sig. Just nu befann jag mig i bilen för att ta mig själv till jobbet. Klockan var runt tio och jag kunde inte vänta att få träffa mina kära arbetskamrater igen. Jag hade dragit på mig ett vitt linne med mönster samt en öppen skjorta med skinnjacka över och jag hade dragit på mig ett par svarta tajta leggins. Jag rullade in på stationens parkering, parkerade bilen och gick sedan ur den. Med fasta och snabba steg gick jag in och mötte på kvinnan i receptionen med ett leende.
-Welcome back, Kim! hälsar hon glatt och jag hälsar tillbaka med ett leende.
-Good to be back. Jag fortsätter gå och jag trycker på hissknappen som pekar uppåt när jag kommer fram. Jag går in i hissen och den tar mig upp till våning tre, personal våningen. Jag stiger ut och jag får leenden mot mig och jag ler tillbaka.
-Welcome back star! hälsar några och jag hälsar tillbaka. Jag möter på William och han stannar upp några meter från mig. Mina steg blir snabbare och snart hängde jag i hans famn med armarna slingrade runt hans nacke och hans armar runt mig.
-I've missed you so so much! utbrast jag mellan hans huvud och axel.
-I've missed you too, säger han och svingar lite då och då. Vi släpper och kollar på varandra. 
-I'm happy you're back, fortsätter han och ett stort leende smyger sig på hans läppar samt på mina. 
-Always good to be back, säge jag och skrattar och vi kramas igen. Vi släpper varandra och går in till vårat personal rum. Det lyser upp mer leenden mot mig när jag kommer in. Har jag verkligen varit så saknad? 
-Welcome back Jones! ropar nästan alla i kör och jag skrattar. 
-Thank you! Jag går fram till mitt bord och där står det bland annat nallar, hjärtan och presentkorgar där det stod "welcome back!". Ett 'o' formar sig på mina läppar och ögonen vattnas. Nej, inte gråta. Inte gråta. 
-Oh my god.. Säger jag tyst för mig själv och håller för mun. Ett leende sprider sig på mina läppar efter jag fört bort handen och jag sätter mig ner på stolen. Men när jag ser att klockan snart var halv elva så blev jag tvungen att gå in till studion. Den efterlängtade studion. Jag tar av mig jackan och följer med William in till studiorummet. När jag kommer in träffar en bekant lukt på mig och jag ler lite diskret. Allt såg precis likadant ut och det var jag glad över. 
-Back to work, viskar jag för mig själv och går fram till min mick. Jag sätter på datorn och alla maskiner på bordet och sätter på mig hörlurarna. En minut kvar. William och de andra sätter på sina mickar, sätter på sig hörlurarna och klockan slår halv elva. Introt kommer igång och när det var slut började jag prata med den gladaste tonen jag kunde.
-Hello, my name is Kim Jones and I'm back to work! säger jag och de andra apploderar glatt. Jag rodnar och börjar att prata igen.
-Thank you guys! The guest today is... William, drum roll please. Säger jag och han slår fingrarna på bordet snabbare och snabbare. "The guest is...Chris Colfer from Glee!" säger jag sedan och William slutar att trum virvla. 
-When is he coming? frågar William och jag svarar snabbt.
-In three hours so we have to wait, skrattar jag och samma gör de andra. Detta har jag verkligen saknat..
 
Ungefär en timme hade gått och just nu var det reklam som var igång. William och jag satt vid fönstret och såg ner på fansen som stod nedan och vinkade upp till oss. Vi vinkade glatt tillbaka och vi vände oss om så att jag och William hade face to face. 
-So, you and Malik huh? säger han helt plötsligt och jag tittar på honom med en frågande men rädd blick.
-What? frågar jag och blir allt mer nervös.
-Yeah, you and Zayn Malik. Säger han bara och jag fattar ingenting. Hur kunde han få reda på det?
-How did you know? viskar jag och han skrockar.
-Please Kim, It isn't just me who knows, the whole world knows it. Säger han och mina ögon blir som golfbollar.
-Wait, what? 
Kapitel 10, told yaaa! Åhåhåh, hur ska detta gå till? 
5+ kommentarer för nästa, make me happy.
 
-Felicia, xoxo

länkbyte med Louise!

Publicerad 2012-12-13 19:15:00 i Länkbyte

Länk: http://ffloveisallyouneed.blogg.se/
Handlingen: År 2022: 24:åriga Caroline, född och uppväxt i LA, bor nu mera i London för att kunna satsar allt på sin mode karriär. Vilket i och för sig går väldigt bra då hon driver ett eget företag. Men allt handlar om val, hela livet handlar om val och prioriteringar. Samtidigt som Carolines karriär bara går uppåt går kärlekslivet bara neråt...
Åsikt: Den har precis börjat (k.1) men jag har en känsla att den kommer att bli otroligt bra! Dessutom så har jag läst hennes andra fanfictions och de är super. Give it a chance, you'll not regret it! xx
 
/Felicia x
 

Chapter 09: let's cuddle

Publicerad 2012-12-13 19:08:37 i LGOTP [avslutad]

Zayn var kvar och jag hade gått in till mitt rum så länge för att ta på mig en mysigare tröja. Jag drog på mig ett par mjukisbyxor och en soft tröja. När jag hade dragit på mig kläderna gick jag tillbaka till Zayn för att hålla honom sällskap. När jag kommer ut rycker Zayn till och kollar på mig med ett leende. 
-So.. What do you wanna do? frågar jag och drar blygsamt i slutet av ärmarna. Zayn rycker på axlarna och grimaserar.
-I don't know, maybe we could just chill. Föreslår han och jag nickar. Jag sätter mig i soffan och tar fjärrkontrollen från bordet för att sätta på TV.
-No TV, säger Zayn och tar fjärrkontrollen ifrån mig och stänger av TV:n. Jag kollar på honom med en förvånad blick och följer med blicken när han sätter sig nära mig. 
-Then what do you wanna do? skrockar jag och kollar ner på mina händer. Zayn slår tystsamt ihop sina händer och flätar ihop dom och kollar på mig med en kärleksfull blick. 
-I wanna know you better. Jag känner hur hans blick är fast på mig och jag känner mig tvingad att kolla upp på honom, vilket jag gör. Jag möter hans bruna, vackra ögon och ett litet leende sprider upp sig på mina läppar.
-What do you wanna know about me? 
-Where you're from, who's your parents, how's your life and stuff. Zayn tittar på mig fortfarande, avslappnad. 
-Well, I'm from here, London. My both parents are dead and I raised up by my uncle, who's also dead now. När jag säger orden går mitt hjärta i bitar. 
-I'm so sorry, viskar Zayn och smeker mig över armen. Jag ler och tittar ner men sedan upp på honom igen.
-It's nothing. My life aren't important to know about, säger jag och Zayn kollar på mig med en blick som jag inte kunde analysera. Hans hand vilar slött på mitt lår och han närmar sig mig. 
-Your life is important, you're important. For me. Jag rodnar vildt av de söta orden han hade sagt och jag tittade ner för att dölja.
-How sweet, you're blushing. Säger Zayn och jag hör ett skratt från honom. 
-No I'm not, protesterar jag och kollar upp. Rodnaden hade gått bort men jag kände fortfarande att mina kinder var varma. 
-Yes you are. Come on, I wanna cuddle. Säger Zayn helt plötsligt och jag blir förvånad och samtidigt små glad över att han helt plötsligt ville mysa med mig. Men jag struntade i mina tankar och gick för det. Zayn tog min hand och jag följde efter honom in till mitt rum. Han släpper min hand och går runt min säng till vänstra sidan och jag till högra sidan av min säng. Vi båda har ögonen på varandra med ett smått leende och vi lyfter täcket en aning för att krypa in. 
 
När vi hade lagt oss vart det varmt men mysigt. Zayn hade sin arm runt min midja och den andra armen var fri någonstans i sängen mellan oss. Allt vi gjorde var och tittade på varandra som om vi inte kunde få nog. Zayn strök sitt finger längst min rygg och gjorde ringar och mönster. Det var ett ställe där jag var väldigt kittlig och just det stället kom Zayn med fingret. Jag började små skratta.
-Oh, it tickles huh? Retades han och började kittla mig ännu mer. Mitt skratt höjer sig och av allt kittlande och skratt hade jag på något sätt närmat mig Zayn så att våra överkroppar träffades mot varandra. Han slutade kittla mig och jag slutade att skratta. Vi kollade på varandra en liten stund innan Zayn bröt tystaden.
-You're beautiful, säger han med sin hesa röst. Jag rodnar och ler. 
-No, säger jag och skakar på huvudet. Jag försöker att få bort rodnaden genom att titta bort eller ner men det fanns inget att kolla på, så jag kollade åt sidan och såg min lilla platt tv. Jag känner Zayns hand på min kind och drar mig till han igen så att vi låg ansikte till ansikte. Zayn närmade sig mitt ansikte ännu mera och blundade. Jag blundade och njöt av hans läppar som hade placerats på mina i en passionerad kyss och kysste tillbaka honom...
Kapitel 9! Sorry igeeeeen för att ni fått vänta, men jag ska skärpa mig. Skolan kommer ivägen och så. You know how it is, don't you?
5+ kommentarer till nästa & då banne mig är jag tidig! 
 
-Felicia, xoxo

Chapter 08: So close

Publicerad 2012-12-08 17:06:08 i LGOTP [avslutad]

Jag vaknade av solens strålar som lös genom fönstret och att jag låg på något hårt men samtidigt mjukt. Jag tittar upp och ser vem jag ligger på. Hur kan det här har hänt? Varför ligger jag på Zayn? Zayns armar var lindade runt mig och jag låg i en obekvän position. Jag reste mig sakta upp för att inte väcka Zayn och traskade iväg till badrummet. Jag kollar mig i spegeln och mitt hår ser ut som om jag inte borstat håret på minst en vecka och jag ser ut som en tvättbjörn. Jag suckar och tar fram borsten och drar sedan några drag med borsten tills håret blir helt okej att visa. Jag lämnar borsten och böjer mig ner vid handfatet och sätter igång vattnet. Jag börjar tvätta mitt ansikte och på bara några minuter ser jag mest nyvaken ut - inget smink var kvar. Jag borstade tänderna och när jag var klar gick jag ut till vardagsrummet igen och kollade om Zayn var där, vilket han var. Han sov så djupt att han inte ens hörde när jag råkade smälla igen dörren till badrummet. Jag suckar lättat och rör mig till köket och gjorde i ordning tevatten. Medans jag väntade på att vattnet skulle bli klart sneglade jag på klockan som visade sig vara 6 på morgonen.
-For God sake, suckar jag och fiskar upp min mobil ur byxfickan. Jag hade fått cirka fem sms. Jag kollade igenom dom och såg vilka det var ifrån. Fem sms var från alla killarna i bandet..
From "Harry", 22:47
Darling, what happend?? Zayn told me u were upset? What've happend? Call me or text me back when u see this. xx
From "Niall", 20:56
Kim! What have happend? You're not answering when we call you, and now Zayn is over to your place? Call me or us xxx
From "Liam", 21:40
I'm so worried, we are. What've happend?? Call me xx
From "Louis", 19:18
Kim, babe. Come to our place, don't sit there alone at your place. We're here for you xx
From "Zayn", 15.49
I'll be right there. What've happend?? xxx
Jag log åt alla söta oroande tankar killarna hade fått när jag hade sms:at Zayn först att be honom att komma över, så Zayn måste ha berättat att han skulle över till mig.. Sms:en var från igår alltså. Jag hör hur tevattnet börjar koka rejält och jag lyfter genast på locket på kastrullen. Jag tar fram en kopp ur skåpet, hällde över vattnet till muggen och la i en tepåse med jordgubssmak. Jag ställer ifrån mig kastrullen med tevatten i och stänger av plattan. Jag sneglade på Zayn som fortfarande låg och sov. Hur är det ens möjligt? Han hade fortfarande sina kläder på sig och sov så sött. Jag smålog över hur söt han var och började rodna en aning när jag plötsligt kom ihåg att jag legat på honom och sovit samtidigt hur gullig han har varit som verkligen kom och fanns för mig. Jag ville inte tänka på min morbror just nu, det skulle få mig på andra tankar och vara mer deprimerande. Jag skakade på huvudet, satte mig vid köksön på en av barstolarna och tog upp mobilen och kollade det sociala. 
 
Ett par timmar och minuter hade gått och jag befann mig fortfarande vid köksön fast med datorn denna gången. 
-Good morning, hör jag en mörk och hes röst säga och jag tittar upp. Jag möter ett par trötta men vackra ögon och ett litet leende. Jag ler tillbaka till Zayn. 
-Good morning sleeping beauty, säger jag och rycker till med ögonbrynen två gånger. Ett skratt for ut ur honom och han satte sig bredvid mig. 
-How long have you been awake? frågar han och tittar på mig. Jag tittar upp på klockan och nästan skrattar.
-Almost two hours, säger jag och tittar tillbaka på min dator som just nu visade ett avsnitt av tredje säsongen av Glee. Jag ser vid ögonvrån att han nickar och sedan tittar han på mig.
-You like the show? Glee? frågar han och jag nickar. 
-I'm kind of a fan, skrattar jag och kollar på honom. Jag möter hans bruna ögon som var lite piggare nu och just nu var våra ansikten verkligen nära varandra. Jag kände hans andetag mot mina läppar. Han tittar ner på mina läppar och sedan upp på mina ögon. Vad skulle nu hända? Skulle vi kyssas? Vårt underbara ögonblick avbröts av ett skratt från datorn. Vi rycker till och jag kollar på skärmen. Santana hade börjat skratta åt människorna hon kallade för förlorarna. Jag suckade och sänkte volymen en aning. So close..

Kapitel 8, finallyyyyyy! Jag ber om ursäkt för att ni fått vänta över en freaking vecka, I'm horrible! Men nu är jag tillbaka! :) 
 
5+ kommentarer för nästa, x
 
-Felicia, xoxo

Sorriiiii

Publicerad 2012-12-05 19:13:08 i Annat ~

Tjoooo, förlåt för en så dålig uppdatering men jag försöker att skriva men hittar ingen inspiration! Och dessutom så är skolan ivägen just nu och när jag väl har ledigt orkar jag inte att skriva, men jag ska försöka mitt bästa så snälla sluta inte att besöka bara för att jag inte har uppdaterat. Det kommer när ni inte anar något. Tack för att ni fortfarande hänger på. 
 
-Felicia, xoxo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela