Stuck In The Middle - Kapitel 21

Publicerad 2013-04-28 18:38:59 i Summer Paradise 2 [PAUS]

INNAN NI LÄSER: 
Detta är två dagar senare, Ellie har alltså stannat kvar några nätter hos Harry.
Tidigare ur Stuck In The Middle:
Han började kyssa ner för min nacke och for upp till min öronsnibb medans han drog sig fram och tillbaka inuti mig och på min kropp. Jag la mina armar runt hans nacke och började kyssa hans hals och nacke medan han höll på med mig. Det var som att uppleva detta i Malibu igen. 
Solen lös genom gardinerna och jag kisade. Jag blev snabbt förvånad när jag såg vart mina fötter vilade; på kudden. Jag blev inte heller överraskad när jag såg den tomma, stökiga platsen bredvid mig. Jag suckade men log när jag kom ihåg vad som hände för två dagar sedan.
-Flashbacks? Den raspiga rösten tillhörde Harry. Det löjligt charmiga leendet visades på hans läppar. Jag blundade, log och öppnade sedan ögonen. Harry stog mot dörrkarmen med armarna korsade över sin nakna överkropp. Hans muskler spännde sig medan hans magrutor fäste sig perfekt på hans mage.
- Hmm, maybe. Jag log busigt. Hans muskler blev avslappnade när han drog undan sina armar och började gå mot mig. Tyg från hans kalsong syntes ovanför hans gråa mjukisbyxor. Jag la min tyngd på mina armbågar som stöd i sängen. Harry böjde sig ner, placerade sina händer på sängen som stöd runt mig och hans gröna ögon mötte mina blå. Hans läppar mötte mina i en mjuk, passionerad kyss.
-I've missed you so much, mumlade han mot mina läppar. Ett fnitter lämnade mina läppar som snabbt mötte hans. Vi avslutade kyssen och tittade på varann, djupt in i varandras ögon.
-I'm glad that we're two again, fortsatte han och jag log sakta. 
-Me too, viskade jag och lekte med hans lockar på bakhuvudet. Han log mjukt och kysste mig. Han kysste sedan mjukt ner på min hals och välte ner oss båda långsamt, så att jag hamnade under honom och mina ben var länkade runt hans midja. Hans läppar sökte efter mina och hittade sedan dom. 
-I wanna lay here with you all day, viskade han och tonade ut "all day". Ett irriterande ljud ljöd i rummet och jag kände igen det ljudet; min ringsignal. 
-I think I have to take this, suckade jag och tittade på mobilen som låg på nattduksbordet. Jag sträckte mig efter den och svarade. 
-Yes? Suckade jag trött och jag kunde även höra ett djupt suck på andra sidan.
-Where are you? Kellys röst var orolig, men samtidigt avslappnad.
-Uhm, at Harrys place. Jag blundade när Harry började nafsa på min öronsnibb och började att suga på min hals.
-Okey, bye. Sa hon snabbt och la på innan jag ens hann reagera. Jag la undan mobilen och tittade på Harry som log busigt när han var klar med att märka mig. 
-Thanks, Harry. Suckade jag och skrattade. "We have to get up."
-But I don't want to. Hans ton lät som om han var ett barn som inte ville gå ifrån lekparken. "I wanna stay here with you all day. Maybe rest of my life" viskade han sedan i mitt öra och kysste öronsnibben. 
-Harry... 
-Fine. I have to work anyway, suckade han och kysste mig en sista gång innan han gick upp. Jag letade efter mina kläder och drog på mig dom snabbt. När Harry var påklädd helt gick han fram till mig och lindade sina armar runt min midja och kollade mig i ögonen kärleksfullt. 
-You can stay here if you want to, but if not; that's okey. Han log. 
-Thanks, but I've go home to Kelly.. Mumlade jag och tittade ner på fötterna mellan mig och Harry. 
-Okey, sa han och kysste mig. "I've gotta hurry, the lads will get crazy if I'm late. Sorry, love" sa han sedan och kysste mig en sista gång, som varade länge, innan han stack ut till bilen och körde iväg. Jag tog mina grejer, drog på mig skorna och gick ut ur det stora huset. 
 
-So, how was it? Kellys röst lät nyfiken, väldigt nyfiken.
-Was what? frågade jag dumt. 
-The s-e-x? 
-Oh.. The way I described it two years ago, log jag busigt och blinkade. Kelly flinade och jag gick sedan till mitt rum för att plocka fram nya kläder och sedan gick jag till duschen. Jag gjorde min vana, ställde mig i duschen och lät det varma vattnet strömma ner för min kropp. 
May.Gad. 
Förlåååt så mycket för den urdåliga uppdateringen, det ska absolut aldrig hända igen! 
Har haft såååå mycket att göra; plugg, nationella prov, flytt och allt. Livet kom alltså emellan. Men nu ska jag förfasen skärpa mig! Ni är awesome som fortfarande är med mig, vet ni det? ♥ 
8+ kommentarer för nästa? Ni får ett snart som möjligt när ni nått målet, jag älskar er. ♥

Förlåt!!!!

Publicerad 2013-04-20 18:07:36 i Annat ~

Förlåt så MYCKET för att jag inte uppdaterat på ett bra tag. Har haft skolan, nationella, plugg & ååaåaåhååhåhh. Ska verkligen försöka på nytt nu, det här med uppdateringen. Förlåt så otroligt mycket!

Stuck In The Middle - Kapitel 20

Publicerad 2013-04-05 12:59:02 i Summer Paradise 2 [PAUS]

Tidigare ur Stuck In The Middle:
 Jag vände mig om och utan att ens blinka hade jag Harry's mjuka läppar på mina. Hans stora och varma händer var placerade på min kind och en var på min midja. Jag la mina händer snabbt på hans kinder och kysste honom tillbaka.
Hennes fylliga läppar omfamnade mina i en mjuk kyss som blev genast mer intensiv. Jag särade på läpparna och försökte sticka in tungan i hennes och lyckades. Hon särade på hennes läppar och våra tungor lekte vilt med varandra. Båda mina händer gled ner för hennes rygg och tog tag i hennes bakdel. Hon fnittrade till och helt plötsligt var våra läppar ifrån varandra. Jag tittade på henne förvånat. 
-Let's go home, flinade hon busigt och jag log. Jag kysste henne en sista gång och sedan plockar vi undan allt och traskar iväg till bilen. Jag lägger allt försiktigt i baklucka och sedan sätter jag mig i förarsätet med Ellie bredvid mig. Jag vände mig om till Ellie och hon tittade på mig. 
-Mine or yours? frågade jag och hon log. 
-Your place, skrattade hon till och jag kysste henne snabbt igen innan jag startade motorn och körde sedan iväg till mitt hus. 
Harry parkerade bilen utanför sitt hus och jag kollade chockat upp på huset. Huset var stort, ljusblått och väldigt fint. Jag kunde inte tänkta mig hur det såg ut inomhus, men när vi väl kom in efter att Harry lagt ifrån sig alkoholen, glasen och filten nästan attackerade han mig med en intensiv blick. Han tog tag i mina lår och lyfte upp mig mot väggen. Mina ben hängde runt hans midja och han började att ge pussar runt min nacke. När jag kände hur han började suga visste jag exakt vad han gjorde - han ville märka mig och visa att jag var hans. 
Han slutade suga och kysste försiktigt på det ömma stället där han märkt mig. Sedan började han kyssa uppåt mot mitt öra och nafsade då och då på öronsnibben. Ett litet fnitter kom från mig och hans låga skratt vibrerade i bröstet på han. Jag tog tag i hans lockar löst och lekte med dom. När jag kände hur hans läppar började fara neråt och bet tag i mitt halsband kollade jag ner på honom. Han tittade upp på mig med ett flin som visade att han var busig av sig och jag skrattade lågt. Han släppte halsbandet och började kyssa uppåt mot min nacke, hals och sedan mina läppar. Han särade direkt på sina läppar och jag gjorde detsamma. Hans tunga började leka med min och min tunga lekte med hans. Hans händer började klämma då och då på mina bakre lår och jag stönade lågt mot hans läppar. Han släppte ner mig från väggen men hans händer var fortfarande runt mina lår och hans läppar var placerade mot mina. Jag rätade upp mig så att han kunde få bra hållning och han började gå mot ett håll som jag gissade var sovrummet. Han gick upp för en trappa försiktigt och efter det sista steget nästan skyndade han sig till sovrummet och slängde oss båda i sängen. Mina ben släppte om hans midja och vi backade in lite mer i sängen så att båda skulle få plats. Han kysste mig gång på gång och hans hand var placerad på sängen för att stödja honom medans den andra var gömd under min tröja. Vi hade gjort detta förut, men när det gått två år kändes det som första gången igen. Helt plötsligt slet han av sig sin tröja och jag slet av min snabbt. Han tittade ner på mina överkropp och ett flin dök upp på hans ansikte. Han böjde sig ner och kysste mellan mina bröst, gick sedan upp till min nacke igen och sedan möttes våra läppar i en hård och intensiv kyss. Vi satte oss upp på knäna i sängen och Harry började att knäppa upp sitt bälte samt sina byxor. Nu satt han bara i boxers och jag drog av mig kjolen. Och nu satt jag bara i bh och i trosor. Vi la oss ner igen och fortsatte med vad vi slutade med. Hans händer trallade ner för min kropp och jag kände hur han placerade sin varma hand på sidan av troskanten. Medans han kysste mig började han att dra av mina trosor och sedan drog han av sina boxers. Utan att tänka på saken var han redan inuti mig. Han stönade lågt och jag gjorde samma. Han började kyssa ner för min nacke och for upp till min öronsnibb medans han drog sig fram och tillbaka inuti mig och på min kropp. Jag la mina armar runt hans nacke och började kyssa hans hals och nacke medan han höll på med mig. Det var som att uppleva detta i Malibu igen. 
 
The next day..
Solen lös starkt in och tack vare den vaknade jag. Jag märkte snabbt vart jag var och log stort. Jag vände mig om för att se Harry och blev genast skrämd när jag såg två gröna ögon titta på mig.
-Morning beautiful. Viskade han och flinade. Jag log och efter jag insett vad vi gjorde igår hettade mina kinder. Harry böjde sig fram och tänkte kyssa mig, men jag stoppade honom genom att trycka bort honom på bröstet. Han tittade på mig med en konstig blick.
-My morning breath, förklarade jag och pekade fingret mot min mun som skulle gesta min äckliga andedräkt. 
-I don't care. Harry flinade stort och innan jag hann protestera befann hans läppar på mina. Jag fnittrade till och la min hand på hans nacke. 
-I can't believe I got you back, mumlade han mot mina läppar och jag försökte att le men var för upptagen med att kyssa honom. 
-And I can't believe that I got you again, mumlade jag och jag kunde känna hur mitt hjärta pumpade. Han log mellan kyssen och kysste mig en sista gång innan han tittade på mig med en kärleksfull blick. 
-I love you, viskade han och nu pumpade mitt hjärta ännu mer. Jag försökte hålla igen det stora leendet men misslyckades - som vanligt.
-I love you too. Harrys leende var obeskrivligt när han fick höra de orden. Hans smilgropar avslöjades och han kysste mig. 
-Let's get some breakfast, shall we? Mumlade han mot mina läppar och jag skrattade lågt. Han avslutade kyssen och tittade på mig med de vänliga gröna ögonen. Jag log mot honom och när vi båda kom på att vi inte kunde gå ner för att vi var nakna skrattade vi båda högt och tittade på varandra. 
Äntligen är hon min. 

hehehehe. Ett litet intensivt kapitel här dååå. Förlåt för det otroliga dåliga uppdatering, har inte mått så bra de senaste dagarna men nu är jag på fötterna! 
Hmm, hur mycket ska vi säga? 
8+ kommentarer för nästa? Ni äger ju what the hell!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela