Stuck In The Middle - Kapitel 09

Publicerad 2013-02-26 19:25:23 i Summer Paradise 2 [PAUS]

Tidigare ur Stuck In The Middle:
-Okay, let's scream his name on three, ready? One..Two..Three! Klassen ropade hans namn och han föll bokstavligen ur stolen och hela rummet fylldes med skratt. 
-Oi, good morning darling! Utbrast jag och ruffsar till hans hår. "Alright guys, get back to class!" ropar jag sedan och Henry sätter sig i sin stol. 
3 dagar innan hemkomsten..
From "Harry" 12.30
How are you? Haven't heard from you for two years or something.. Or should I have texted you? I've missed you anyways. Hope u're having good in France. xx
Seriöst? Är det jag som borde ha hört av mig? Jag visste inte om jag ville smsa något tillbaka men det var trots alls tre dagar innan jag skulle åka hem till London. Vad skulle jag ens skriva? 
-Miss Jackson? hör jag en ljus stämma låta över rummet. Jag tittade upp från mobilen och såg att elevernas blickar på mig. Jag insåg att jag hade stått med blicken ner på min mobil ett bra tag. Jag lägger ifrån mig mobilen snabbt som möjligt och rodnar en hel del. Jag sätter mig på stolen och placerar armbågen på bordet och stöder mig på handen.
-I'm so sorry guys, so much going on. What were we talking about? 
-Something to do before we say goodbye to you, säger Charles med de choklad bruna ögonen på mig. 
-Oh.. Any ideas? Frågar jag och kollar ut över klassen. En hel del armar flög upp i luften och jag pekade på Zarah som började att prata på. 
 
Håltimmen hade kommit och jag skulle fundera över de förslagen som mina elever hade gett mig. Jag satt med pennan fast i tänderna i min mun, ögonen på pappret och handen på pannan. Det var massa bra förslag men jag kunde inte välja. Bland annat var det att åka och 'utforska' Paris och kolla på Eiffeltornet, eller gå på bio eller nåt sånt. Det fanns massa bra men jag kunde inte välja. 
-Need some help with what you're doing? hör jag en mörk, men ändå ljus röst fråga mig. Jag tittade upp och bemötte de vackra ögonen och det vackra leendet. Zac tittade ner på mig med höjda ögonbryn. 
-Ha-ha, very funny. But I actually need some help with this. 
-What is it? Zac sätter sig på mitt skrivbord och tar upp pappret. 
-It's some ideas the students have gave me for these last three days and we all want to do something before I go home but we don't know what and it's my decision to decide what we're gonna do and I totally hate that. Förklarar jag och Zac nickar. 
-I think you should go on a trip in Paris. It's a beautiful city, föreslår Zac och ger mig pappret. Jag lägger ner pappret och ringar in förslaget och ler över att jag äntligen bestämt, eller tack vare Zac. 
-Wanna grab some lunch? At my place? frågar han och jag tittar på honom. 
-But we have work to do?
-Not me, but you can do a little work at my place then some more here. We have a whole hour, babe. Jag ler åt tanken och går med på det.
-Okay, sounds good. 
Varför svarade hon inte? Var det fel att skriva att hon inte hade hört av sig på ett tag? Damn it, Harry. Idag var det mest slappar dag för att om några veckor skulle vi på turné och vi hade endast en till tre dagar att få en fri dag och sedan skulle vi träna dag in och dag ut. Med ölen i vänstra handen och mobilen i den ena satt jag rätt så bra i soffan och CSI på tv. Ska jag försöka smsa henne igen? Jag tar chansen. Jag tar upp mobilen och håller den upp framför mig samt som jag letar efter hennes namn och knappar in bokstäverna.
To "Ellie", 13.03
I guess that was kinda rude or something.. I've should texted you before these years pasted. Okay, this is what I really want to write to you: I miss you. I miss your laugh, your eyes, your smile, your body, your lips. You. When do I get to see you again? 
Jag skickade sms:et och mina ögon blev till fotbollar när jag såg vad jag hade skickat. Åh herre gud. Vad kommer hon att svara? Kommer hon ens att svara?
Jag orkar inte längre. Jag orkar inte vänta på henne något mer. Jag vill ha henne. Jag saknar henne.
-No way you did that! Skrattade Ellie när jag berättat min histora om när jag råkat tagit fel hand på en stor mässa när jag var mindre. 
-Yes I did! It was the most embarrasing I've ever done, skrattade jag och tog en klunk av colan. Jag kunde inte sluta titta på Ellie. Hon var så...Vacker. Jag kunde inte förstå varför hon var singel och varför ingen vill ha henne. Jag slår vad om att till och med en kändis hade velat ha henne, en kille alltså. Det var ungefär tre dagar kvar tills hon skulle försvinna, till London, från mig. Föralltid. Och jag hade inte ens fått smaka hennes läppar, än. Ska jag satsa? Jag gör det. Jag tar chansen som jag absolut inte får missa. 
När jag babblade på om mina tragedier när jag var liten märkte jag hur Zac närmade sig mig. Närmare. Närmare. Nu kunde jag nästan känna hans andedräkt som träffade mina läppar. Jag kände mig fast. Som om jag inte kunde röra mig. Jag vet inte varför men skulle han..Kyssa mig? Han blundade och när jag minst anade det, befann hans läppar på mina. Jag började kyssa tillbaka. Varför gjorde jag det? Jag tvivlade först, men gick med på det. Bara en gång. Men jag har Harry. Eller? Hans hand placerades på min vänstra kind och det fick mig att stoppa honom. Jag backade undan och han kollade på mig.
-I can't. I've a boyfriend. 
Tadaa! Längre än vanligt, eller? (; 
 
5+ kommentarer för nästa, ni äger ju fan! ♥

Stuck In The Middle - Kapitel 08

Publicerad 2013-02-24 17:24:00 i Summer Paradise 2 [PAUS]

Tidigare ur Stuck In The Middle:
 'Hi'? Är det allt han har att skriva efter två år? När jag tittar upp och ser Zac med ögonen på mig bestämmer jag mig för att inte svara. Inte nu. Jag lägger i mobilen igen i väskan och hänger den på stolen. 
-Sorry about that. Ursäktar jag och han ler. 
Ända sen Ellie hade fått det dära sms:et hade hon varit stel de sista minutrarna innan hennes lektion skulle börja. Jag hade frågat henne ifall om något var på tok men hon nekade. Jag hade undrat hela tiden vad som var på tok, men jag ska inte lägga mig i hennes privatliv. Min historia lektion var fem minuter ifrån att börja så jag kände mig nästan tvungen att prata med henne randomly och lära känna henne mer - eller något sånt. Jag gick fram till hennes skrivbord där hon satt med högra benet över det vänstra, håret bakom örat och ögonen nere på pappren. 
-Hello, hälsar jag glatt och hon rycker till. Hon tittar upp på mig och hennes blåa, vackra ögon tittar på mig och hennes hjärtformade läppar formade sig till ett brett leende. 
-Mhm? Harklar hon till sig och när hon gör det märker jag att jag stod och stirrade på henne - utan ord. 
-Oh, sorry. Skrattar jag nervöst och drar handen bakom nacken, som jag alltid gör när jag blir nervös. 
-I was thinking maybe we should do something after work? Well I mean we both stop working at six o'clock, babblar jag upp och hennes ansiktsuttryck ändras till nästan förvånat.
-Sure, säger hon och mina fjärilar i magen slutade att flyga och flaxa. Sa hon 'ja'? 
-Oh! Uhmm, I'll pick you up at eight? frågar jag sedan och hon nickar. "Great", säger jag sedan med ett leende som kunde avslöja mycket. Jag sneglar på klockan som nu var två minuter i och jag skyndade med att ta med mitt arbete och gå till lektionen. Jag vinkade till Ellie och hon log. Yes.
Vad var det där? Vad hände nyss? Jag packade ihop mina grejer och började gå iväg till min lektion som skulle vara i en timme. Den långa korridoren tog snabbt slut tack vare mina snabba steg och jag klev in i klassrummet som var livligt. När en del såg mig slutade de att tramsa sig och jag flinade för mig själv. Tänka sig att jag har varit precis lika dan - precis som dom. En tonåring. Jag ställde ner mina arbeten och ropade ut att de skulle vara tysta och det blev de, efter kanske några sekunder. Men när jag såg att det var någon som inte hade sitt huvud högt utan låg på bänken med huvudet på sin bok. 
-Is he sleeping? viskade jag till klassen och en hel del fnittrade medan de svarade 'ja'. Jag suckade och skakade på huvudet med ett leende. Jag går sakta och försiktigt fram till hans bänk och retas med honom genom att andas i hans öra. Det var knäppttyst i klassrummet, alla blickar på mig och runt denna kille och jag för min mun cirka fem centimeter från hans öra och andas hans namn.
-Henry..Henry..Henry..Han började att rycka på sig men vägrade att titta.
-Okay, let's scream his name on three, ready? One..Two..Three! Klassen ropade hans namn och han föll bokstavligen ur stolen och hela rummet fylldes med skratt. 
-Oi, good morning darling! Utbrast jag och ruffsar till hans hår. "Alright guys, get back to class!" ropar jag sedan och Henry sätter sig i sin stol. 
 
Dagen hade gått till sin ände och jag hade slutat. Det var cirka två timmar kvar tills Zac skulle komma till mig. Jag hade sagt till honom att vi kan vara hemma hos mig i mysisar och hitta på något istället för att gå ut i det regniga vädret. Han gick med på det, vilket var tur. Jag hade förberett mig i mina Hollister mjukisbyxor och en vanlig t-shirt där de stod 'California' stort över både brösten och magen. Det stod godis på soffbordet och själv satt jag i soffan med mobilen i handen. Jag hade inte svarat på Harry's sms än och jag kände på mig att det kommer att leda till något bra om jag också hör av mig men jag är så förvirrad. Skärp dig, Ellie. Det är bara ett sms, hör jag en röst inuti mig säga. Jag gav upp och tog modet att sms:a honom. Jag klickade fram hans sms och skrev. 
To "Harry", 19.54
Hello... 
Min blick slets bort från mobilen när jag hörde dörrklockan's ljud eka i hela hotellrummet. 
Sorryyyy för så fult och seg uppdatering, I know I know! Men har haft skolan och igår var jag på fest osv osv. Ska verkligen skärpa till mig nu! 
5+ kommentarer till nästa, ni är fan awesome! ♥

Nytt!

Publicerad 2013-02-17 21:55:12 i Annat ~

Hej luvah's! Som ni ser har en heeel del förändrats, do you like it? En annan bra sak - nu kan ni även fråga mig på blogresponse! I menyn ser ni rutan på en gång och ställ frågor om allt mellan himmel & jord. Jag älskar att ni ställer frågor och det skulle vara kul om ni ställde några. Vad har ni i tankarna? Hur kom jag på hela 'Summer Paradise', kanske? Ställ frågor, våga! Men vad tycker ni annars om allt nytt? ♥ Kapitel 8 kommer upp snart! 
 
/F.

Stuck In The Middle - Kapitel 07

Publicerad 2013-02-16 15:40:00 i Summer Paradise 2 [PAUS]

Tidigare ur Stuck In The Middle: 
-Hello, hälsar jag tillbaka. "Can I help you?"
-Oh, no. I just wanted to say hi and check if it was really you because I'm new here as you, informerar han mig med ett leende och går sedan. Han vinkar ett hejdå och jag ger honom ett snett leende. När dörren stängs andas jag ut och drar mig tillbaka till verkligheten. Vem var det där? Verkligen good looking i alla fall.
-Harry bro, how are you? frågar Niall. Jag tittar upp på honom och möter hans ögon. Jag tittar ner igen på det stora bordet med alla knappar på och frixar med dom som om det vore det roligaste. 
-Im.. Fine. 
-Really? You've been very quiet these few hours and having your face down on your phone. So, what's up with you?
-I can't tell you, mumlar jag. Jag ville egentigen inte berätta, men om jag någon ska veta så är det Niall för att han har alltid funnit sig vid min sida och stöttat mig som mest. Det har de andra killarna också gjort, men Niall var nästan 'bäst' på det. 
-Fine, I'll tell you. Suckar jag och Niall flyttar sig närmre mig. "I can't stop thinking about her. I've tried to send her a text but it never happen and I don't know why. I don't know what to do. She probably have a new or maybe a flirt. What should I do? Call her? Text her?" Min röst var förvirrad, mitt hjärta brast och mina ögon var redo att fälla ut tårar när jag fick ut orden. 
-Ow mate, I don't know. Maybe you should text her, it've been two years. Hans röst är skakig men jag ignonerar det. Jag kanske ska sms:a henne?
-But what if she've changed number? Dum fråga. Klart hon har. 
Vad tusan ska jag säga? Att jag träffade henne på planet, hon har kvar sitt nummer och att jag aldrig berättade det? Vad ska jag ta mig till? Jag måste komma på något snabbt och enkelt, men vad?
-I'm sure she haven't, säger jag klart och säkert och klappar honom stöttande på ryggen. När jag ser honom ta upp mobilen ville jag nästa skrika ut att han skulle sms:a henne genast, men icke. Jag mumlade ett 'alright' och gick därifrån. Vad skulle jag ha gjort? Varför löd jag Ellie och inte berättade för Harry på en gång? You're so stupid, Niall. Stupid, stupid. När jag kommer ut ur studion kommer killarna snabbt fram till mig och grillar med frågor om Harry.
-He's fine, he's just missing Ellie. Säger jag och höjer på vänstra handen för att lugna ner de och låta mig andas. De suckar, säkert lättat, och går sedan ifrån. Jag hoppas att Harry tar itu med detta nu. 
Med den varma kaffekoppen i händerna och mina ögon på Zac när han berättade om sitt liv kunde inte bli bättre. Han hade berättat om sin mist om hans mamma och att han var tvungen att bo hos sina morföräldrar eftersom att hans pappa var tvungen att vara utomlands nästan för många gånger när han bara var fyra år. Jag tyckte att det var tragiskt, men jag kunde inte sluta titta på hans perfekta ansikte. Hans perfekta, söta kinder, hans underbara gyllene bruna ögon och hans tunna men fyllda läppar. Jag lyssnade på honom men jag kunde inte koncentrera mig. Jag visste inte om detta var rätt att göra när jag väl har Harry - eller hade jag? Han hade ju inte ens hört av sig till mig och jag undrade när han skulle göra det. Mobilen plingade till i handväskan och jag suckade. Ljudet hade avbrytit Zac och han tittade på mig.
-Aren't you gonna pick it up? 
-Oh, sorry! Utbrast jag och slog mig själv löst på pannan om hur dum jag var. ''Damn it''. Jag tar upp väskan och plockar sedan upp mobilen. Jag kollar vem jag fått sms från och mina ögon blev som fotbollar när jag såg namnet. Aldrig i livet. Är det verkligen dags nu? Vad fan? Och varför nu? Fan..
From "Harry", 12.04
Hi. x
'Hi'? Är det allt han har att skriva efter två år? När jag tittar upp och ser Zac med ögonen på mig bestämmer jag mig för att inte svara. Inte nu. Jag lägger i mobilen igen i väskan och hänger den på stolen. 
-Sorry about that. Ursäktar jag och han ler. 
-It's fifteen minutes left. Maybe we should go back? Föreslår han och jag suckar tyst men ler ändå. 
-Oh, already? Uhm, alright. Skrattar jag nervöst och tar min väska och sedan går vi. Att han hade skrivit nu efter två år gjorde mig irriterad, men ändå på något sätt..Glad. Glad att han tog modet att skicka ett sms, men det kunde ha varit jag också som kunde ha skickat sms:et. Han hade alltså kvar mitt nummer, men kunde inte skicka ett enda sms först nu? Nu är det jag som måste ta itu med detta.
Spännande.. 
5+ kommentarer för nästa, YOU ROCK! ♥
 
Dagens läsar kommentar:

Stuck In The Middle - Kapitel 06

Publicerad 2013-02-14 21:54:50 i Summer Paradise 2 [PAUS]

Tidigare ur Stuck In The Middle:
-So, you're only four years older than us yeah? frågar han flirtigt och jag himlar med ögonen.
-Stop that, skrattar jag och ställer mig bakom bordet. 
-Why are you here? frågar en tjej med kaxig attityd rätt ut, vilket jag inte tyckte om.
Redan två dagar, eller endast, hade gått och jag hade tydligen fått bra inflyt på eleverna. På bara två dagar hade jag fått eleverna att gilla mig, vilket som inte var mitt mål men det var ändå rätt skönt & roligt särskilt för mig och de hade vågat komma upp och prata med mig och löjla sig lite när jag väl var på det humöret. Ibland kunde de få mig att skratta, få mig att höja rösten men varje gång jag ser de tänker jag på mig som elev - även jag var jobbig och jag har ju själv varit tonåring. Eleverna satt tysta i klassrummet när de hade ögonen nere på sina texter och läste. Jag rättade några glosor så länge tills de blev klara. Helt plötsligt hörs tre knackningar och dörren öppnas. In kommer det en väldigt...Ung man med vit skjorta och någon slags nattblå väst som satt väldigt stiligt och perfekt på honom. Hans mörka hår var inte fixat, luggen låg på snedden och lite skäggstubb var runt hans smala men ändå fylliga läppar ner till hakan och käklinjen. 
-Miss Jackson? hör jag hans mörka röst säga mitt namn perfekt och jag skakar på huvudet för att inte visa att jag stirrade på honom och sedan sneglade över min klass som inte hade lyft en blick - tur.
-Yes? 
-Hi, I'm Zac Jefferson. Säger han med ett vackert leende samtidigt som han går fram till mig med handen framme. Jag tar tag i den och skakar. 
-Hello, hälsar jag tillbaka. "Can I help you?"
-Oh, no. I just wanted to say hi and check if it was really you because I'm new here as you, informerar han mig med ett leende och går sedan. Han vinkar ett hejdå och jag ger honom ett snett leende. När dörren stängs andas jag ut och drar mig tillbaka till verkligheten. Vem var det där? Verkligen good looking i alla fall.
-Come on Harry! We have to keep on, ropar Liam från studion när jag fortfarande sitter kvar i vilorummet. Jag suckar, ställer mig upp och går med lätta steg till studion. Det kändes som om den kommande långa dagen aldrig skulle ta slut och det tog kål på mig. Först skulle vi vara här i studion tills de fem första låtarna blev klara, sen skulle vi på någon radiointervju, sedan ett jobbigt möte och sedan äntligen hem. Jag har nästan glömt hur det var att inte vara så pass känd och vara med i ett pojkband. Men jag är lycklig ändå. Jag har mina fyra bästa kompisar, bröder, soalmates. Det är nästan så att vi aldrig bråkar, bara lite små tjaffs då och då men det blir inte  till värsta bråket. Vi älskade varandra och respekterade varandra, men jag ville ännu ha lite spänning här i livet. På tal om spänning, när vi hade flygit till Paris hade jag sett att Niall pratat med en tjej som om de hade känt varann förut, men det kanske bara var ett 'fan-talk' de hade? Att den tjejen var ett fan och kanske bara ville ställa några frågor eller prata? Vad vet jag? Varför bryr jag mig ens? Allt jag har tänkt på den senaste tiden är hon. Jag vet inte om hon tänker på mig, men jag har inte hört något från henne eller ens sett henne. Det är många tjejer i andra länder som påminner mig om henne och när jag tittar, eller stirrar på de snarare, så börjar dom alltid att rodna, skratta eller något sånt för att jag inte ska stirra längre. Men jag kunde inte få ut henne ur huvudet. Det har gått två år, jag vet, men det är kanske dags att jag sms:ar henne? Eller hon kanske har bytt nummer? Damn it. Med mobilen i handen står jag nu framför mikrofonen med de stora hörlurarna över huvudet. 
-Are you ready, Harry? Hör jag en av producenterna fråga. Jag blickar upp och får ett par dussin stirrande ögon bemötandes mot mig. Jag lägger ifrån mig mobilen och nickar. Han nickar tillbaka ett 'okey' och sätter sedan igång musiken. Jag kommer i takt med melodin och börjar att sjunga. 
Timmen var slut och det var lektionen också. Eleverna skulle ha 30 minuters rast och det skulle en del lärare också ha. Jag börjar att plocka undan sakerna men min uppmärksamhet försvinner från mina grejer när jag hör en blyg röst säga mitt namn.
-Miss Jackson? frågar den lugna killen med mitt namn som uppsökande. Jag tittar upp snabbt och ger honom ett leende.
-Yes, Rob?
-I'm a little behind with the homework because I was at a party last night and-
-But it's a school day? avbröt jag honom och jag insåg hur oförskämd jag var. "Sorry", viskade jag sedan. 
-Ye-yeah I know but it got late and I haven't got time for doing it so maybe you can give me one or two days? I'm almost done with it but I think I could have a little more time, säger han sakta och jag nickar förståndligt.
-Darling, don't worry. The homework isn't gonna be in until friday, it's three days left. So I'll give you to friday, skrattar jag och jag ser hur han nästan pustar ut. Det förstår jag. 
-Wow, uhm. Thanks miss Jackson! 
-No worry's! By the way, just call me Ellie for now. Ler jag och han går ut med ett stort leende. Jag skrattar tyst för mig själv och plockar upp det sista. Jag går sedan ut ur klassrummet, låser dörren och tar mig till personalrummet. När jag stiger in i rummet är det ungefär baras 3-5 personer som sitter där inne och en utav dem var Zac. När jag ser vart hans bord är börjar jag svära i mina tankar. Precis mitt emot mitt, great. Fuck. Åh. Pinsamt. Fan. Jesus. Jag lugnar ner mig, går till mitt bord och ställer ner mina saker. Innan jag ens hunnit ta ett steg från skrivbordet hör jag Zac säga:
-You wanna grab some lunch and maybe coffee? It's just thirty minutes. 
Jag vänder mig om med ett flin och tittar ner på hans urgulliga ansikte, ögon och läppar. 
-Sure! 
Oj oj oj. What's gonna happen neeexxt? Kommer Harry att skicka det där sms:et? Kommer Ellie att falla för Zac och kommer Zac falla för henne? 
 
Där fick ni ett liiite längre kapitel, eeeh? :D 
5+ kommentarer för nästa, ni är bäst! xxx
 
GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! ♥

Länkbyte med Amanda!

Publicerad 2013-02-12 15:40:16 i Länkbyte

Tycker att ni ska ta & läsa Amanda's novell(er)! ( http://onerightdirection.blo.gg/ )Tycker att hon är en grym skrivare och har bra fantasi :). Hon är även grym på att göra trailers och hon kan få en att falla av stolen. Hon har gjort 3 noveller hittills och är på sin fjärde. 
Handling till SpeakIsabella Grahm är en vanlig tonåring med vanliga tonårsproblem. Hon festar, hänger med kompisar och lever livet till fullo. En kväll då hennes halvfulla kompis kör hem från den senaste festen kör dom alldeles för fort och bilen kör in i bilen som kommer på motsatt sida och alla dör. Förutom Isabella som överlevde mot alla odds men hon går där ifrån med en egenskap mindre... Att tala. Vilket gör det svårt för Isabella att ta sig ut i riktiga världen igen och börja leva sitt liv som förut. När hon träffar den där killen som inte bryr sig om att hon inte kan prata, och dom kanske kan leva lyckliga i alla sina dagar trots att hon kanske aldrig kan säga hans namn... Det är bara det att hon inte träffar honom på det sättet hon hoppats på.
Länken hittar ni där uppe och ni lär inte ångra er! Om ni 'tappar bort' detta inlägg och ni vill läsa hennes novell; gå bara in på 'Länkar' i menyn och sedan till 'Amanda's novell'. 
 

Kapitel 06 kommer upp snart, so stay tune! x

snälla..

Publicerad 2013-02-11 15:53:22 i Annat ~

Snälla sluta spamma med kommentarer från en person. Har varit med om det ett tag nu och jag börjar faktiskt att tröttna rejält. Det är en person som låtsas att vara många andra och kommenterar, då känner jag att det är inte många som tycker att jag skriver bra fanfics eller så finns det personer som är för lata för att kommentera
Jag börjar faktiskt att tröttna, men jag förstår er - ni vill ha ett till kapitel och ni vill det snart som möjligt bara för att jag 'kräver' endast 5 kommentarer per kapitel, hur mycket är egentligen en kommentar från fem personer för er? Så snälla, sluta spamma. Jag älskar er för att ni läser och kommenterar, men snälla - sluta spamma med kommentarer som bara kommer från en person. Tack för att ni tog er tid att läsa. I love you. ♥ 
Nästa kapitel kommer under veckan, har varit sjuk i helgen och inte kunnat skriva något försn't nu. 

Stuck In The Middle - Kapitel 05

Publicerad 2013-02-08 17:28:59 i Summer Paradise 2 [PAUS]

Tidigare ur Stuck In The Middle:
-Nope, sorry. I'm allergic to bullshit, skojar jag till men hon blir rena bitchen och klagar på mig att jag inte borde säga så för att 'tjejer har faktiskt känslor'. Pft. Vi killar då? Har inte vi också känslor? 
-Uuugh, suckar jag och lägger armarna runt mitt huvud och lägger huvudet på bordet. Please come home soon, Ellie. 
Mobilen vibrerade och lät vildt när alarmet var igång. Med en trött och seg arm tar jag upp den och stänger av det hemska ljudet. Klockan var åtta och jag började om en timma. Great. Jag steg segt upp ur sängen mot min vilja och gick vidare till köket. Ja, jag hade ett eget kök i mitt hotellrum för att jag ska bo här i två veckor och jag har bokat detta rum som hade det. Jag kommer på att jag inte har köpt något, smart, så jag klär på mig ett bar mjukisar och t-shirten som jag hade igår och tar sedan hissen ner till matsalen. Som tur är hade jag 'all inclusive' grejsimojs så jag slapp betala för frukosten och maten när jag väl var där, för jag hade redan betalat när jag bokade resan. Duh. Jag tar ett par rostade bröd samt pålägg, te med jordgubbssmak och flingor med mjölk. Jag sätter mig vid ett bord längst inne i ett hörn med ett fönster och häller i mig frukosten. 
När jag mosat i mig frukosten åker jag upp till mitt rum igen för att göra mig i ordning. Jag sneglar på klockan som satt uppe i hissen som visade 8.30. Trettio minuter kvar alltså tills jag började. Jag kommer upp till min våning och svänger in till dörren som skulle gå till mitt rum. Jag går in och går och duschar, borstar tänderna, drar på mig kläderna och drar sedan ner till lobbyn och sedan ut. Jag väntar in en taxi och som tur är får jag en på bara någon minut. Jag säger adressen och chaffören kör iväg. Klockan var tio minuter i nio och jag hade ungefär tio minuter på mig då. Jag åker förbi fina statyer, bostäder och ångrar genast att jag inte gick på stan igår, bara en sväng liksom? Chaffören stannar utanför ett stort vit hus, jag betalar och kliver sedan ut. Jag undrar vad det är för hus och när jag ser den engelska flaggan blir jag bara mer nervös - jag var framme. 
 
Jag går in i den stora byggnaden och kollar mig runt om. Jag såg på klockan att den var en minut över och jag fick panik. Jag gick till receptionen och den gamla damen som såg trevligt ut kollade först på mig och sedan log hon brett.
-Welcome ms. Jackson! Hälsar hon glatt med sin brittiska accent, ställer sig upp och skakar hand med mig. Jag tackar och hon börjar att prata igen.
-I'm gonna show you around and then you're having you first class, French. Babblar hon på och jag följer efter henne. Jag har alltid älskat franska och ville få människor att älska det lika mycket som jag gjorde, därför tog jag platsen som franskalärare, eller vikarie i två veckor. Jag nickar, 'hm':ar och när hon visat mig till det klassrummet jag skulle ha lektionen blev jag allt nervösare än någonsin. Jag tackar för rundturen och tar en djupt andetag innan jag kliver in i klassrummet. Jag öppnar dörren och hör massa snack och skratt. När jag kliver in blev det alldeles tyst och jag gick fram till karteden. Allas blickar var på mig. Jag ställer väskan på golvet bakom det stora bordet och vänder mig till klassen.
-Hello everyone, I'm your new teacher, Ms. Jackson but just call me Ellie,  for these two weeks. Informerar jag de men inga svar."No questions?" frågar jag sedan men fortfarande inget. Jag mumlar ett 'okey' och ställer mig framför bordet. När jag kollade över klassen såg jag en del flirtiga blickar från killarna och hur tjejerna tittade på mig - blickarna kunde jag inte analysera. En kille räcker upp handen och jag pekar på honom så att han skulle kunna få prata.
-How old are you, Ellie? 
-I'm 22 years old, svarar jag glatt på frågan och hans blick ändras.
-So, you're only four years older than us yeah? frågar han flirtigt och jag himlar med ögonen.
-Stop that, skrattar jag och ställer mig bakom bordet. 
-Why are you here? frågar en tjej med kaxig attityd rätt ut, vilket jag inte tyckte om.
-I'm here to teach. 
-Why? You're so...young.
-Well, I'm just here for two weeks and I'm still studying to teacher in London and-
-Oh my God. Then you must have seen One Direction because they live in London, right?! Avbryter hon mig och all flashback kom tillbaka i minnet. Var hon tvungen att ställa frågan. Jag flinar och svarar på hennes fråga;
-No, I haven't. 
5+ kommentarer för nästa, ni är bäst. ♥♥

Stuck In The Middle - Kapitel 04

Publicerad 2013-02-04 20:06:08 i Summer Paradise 2 [PAUS]

Tidigare ur Stuck In The Middle:
-How's Kelly? hör jag en speciell röst säga med en gullig dialekt. Niall. Han känner igen mig.
-She's fine, svarar jag kort utan att titta på Niall.
-El, it's been two years. Why are you acting like you don't know me?
Planet hade landat i vackra, varma Paris och jag ville av snart som möjligt. Kaptenen informerade om att man kunde ta sina grejer och gå ut ur planet vilket fick alla passagerare vara uppe på sina fötter och dra ner sina handbagage ur de stora hyllorna. Jag drog ner min och som smidig och snabb jag var tog jag mig ut utan att ge någon av flygvärdinnorna eller killarna en blick. Frankrikes varma luft slog mig när jag klev ut och jag andades in luften och fortsatte in till flygplatsen och sedan vidare till väskbandet där alla våra resväskor skulle komma rullandes ut. Min resväska kom ut efter tre eller fyra andra och jag tog den, ut från flyplatsen fort som möjligt för att undvika träffa på killarna och ut till där man kunde ta taxin. Jag hittar en gul, typiskt Paris-taxi och går till bilen. Jag sätter mig i bilen och säger till honom vart jag ska. 
-Il sera, mademoisell, säger han med sitt vackra språk och jag ler mot honom i backspegeln när han tittar på mig med vänliga ögon och kör sedan. Resväskan hade jag lagt i bakluckan och handbagaget hade jag med mig. 
När vi hade kommit fram betalar jag, tackar för resan och kliver ut och tar mina grejor. Det stora hotellet står rakt framför mig och det såg ut som ett ställe där alla världens kändisar bodde. Jag går in genom de stora glasdörrarna och en lustig doft träffar mig - hotell, fancy. Jag går till receptionen och säger vem jag är samt hur länge jag ska stanna här. Hon knappar in något på datorn och säger priset för två veckor. Jag betalar, tar emot kortet som går till rummet och tar hissen upp. När jag kommer upp till den näst sista våningen går jag till rum nummer 2018, drar kortet i kortdragningen och kliver in. Rummet var stort och när jag kom in kunde jag se Eiffeltornet på direkten. Jag stängde igen dörren efter mig, slängde av mig skorna, släpade med väskorna in till sovrummet och slängde mig i sängen.
-Finally here, säger jag för mig själv och suckar lättat. I morgon var alltså första dagen på jobbet. Eller; ''test-jobbet''. 
Jag ville inte att Ellie skulle åka, men det var för hennes egna och hon ville så gärna åka för att både lära och för att det var Paris. Vad skulle jag göra utan henne nu? Jag hade ingen annan att vara med här i London och allt jag kunde göra var och plugga. Jag kände ingen på skolan heller förutom lärarna och Ellie, såklart. Jag hade sett då och då att några tjejer hade gett mig flirt-blickar men jag hade ignonerat det vilket var bra - jag faller inte för sånna tjejer. Bara sånna tjejer som Ellie. Borde jag ringa henne och säga vad jag tycker om henne? Eller ska jag låta bli och vänta tills hon kommer hem? Jag väntar.. Mina tankar avbröts när Nadia sa mitt namn ett tusen gånger för att jag antagligen inte lyssnade.
-What? fräser jag och blänger på henne. 
-Did you even listen to me? frågar hon med den bitchiga attityden som jag inte klarade av. 
-Nope, sorry. I'm allergic to bullshit, skojar jag till men hon blir rena bitchen och klagar på mig att jag inte borde säga så för att 'tjejer har faktiskt känslor'. Pft. Vi killar då? Har inte vi också känslor? 
-Uuugh, suckar jag och lägger armarna runt mitt huvud och lägger huvudet på bordet. Please come home soon, Ellie. 
Kvällen svepte över Paris och eiffeltornet lös starkt. Klockan hade slagit åtta bara och jag vad dödstrött så jag bestämde mig för att lägga mig, äntligen. Jag gjorde i ordning mig för sängen och satte larmet på 8.00 eftersom att jag började 9.00 och det sägs att det tog ungefär 10 minuter att ta bilen dit så då skulle jag kunna hinna duscha och ta det lugnt. Jag bäddar ner mig själv i sängen och tar upp på mobilen för att kolla om jag hade fått några sms, vilket jag hade fått. Två. 
From "Jack", 20.19
How's Paris? I miss youuuuuu. xx
From "Niall", 20.16
I didn't told Harry about our conv., but soon he'll know about it because he recognized you a little bit and he saw I was talking to someone (you). Have a good time in Paris, I hope I see you again. x
To "Jack", 20.30
It's goood here, boring without you. miss u tooooo xx
To "Niall", 20.31
Good. Thanks. x
Jag la ner mobilen på nattduksbordet och suckade för mig själv. I morgon skulle det bli min första dag på jobbet.. Nervös. 
Ojoj, right after! Hur tror ni att det kommer gå till imorn då på hennes första dag? Kommer eleverna att gilla henne? Ska vi göra 5+ kommentarer för nästa? Klart vi gör, ni fixar allt! x 

Stuck In The Middle - Kapitel 03

Publicerad 2013-02-03 15:00:41 i Summer Paradise 2 [PAUS]

Tidigare ur Stuck In The Middle:
Cirka 53 minuter hade gått och man fick äntligen gå på planet. Jag visade mitt pass och biljett och den trevliga damen bakom disken gav mig ett leende och öppnade grinden till planet. Jag går igenom det stora 'röret' och in till flygplanet där jag mötte på två väldigt unga män med kaptenmössa. 
-Welcome on board, miss.
-Niall, do you wanna talk in the speaker? frågade en av flygvärdinnerna mig och jag log brett och nickade. Jag tog tag i telefonen som skulle kopplas till hörlurarna och öppnade munnen.
-Hello people! I'm Niall Horan from One Direction and we're happy you're flying with us today. We're gonna serve you the whole trip and we hope we can get to know you too! Enjoy the trip and we'll be out any minute! Säger jag glatt i telefonen och kopplar tillbaka den. Bakom skynket kunde jag höra några av passagerarna säga 'oh my  god' eller liknande, och det lät mer som tjejer i tonåren. Jag kollade på Harry som höll på med mobilen. Han mötte min blick och han gjorde what-blicken med ett leende som inte ens nådde ögonen. Jag skakade lätt på huvudet och gjorde mig i ordning för att servera. Klockan slog 14.00 och vi rusade ut men försiktigt med vagnarna. Louis och Zayn var på andra sidan av planet och jag var med de andra två. När jag kom ut började jag prata med passagerarna som var både från 16 och uppåt. 
-Do you need anything, miss? Frågar jag den gamla damen men hon skakar på huvudet med ett trevligt leende. 
-Okey, ler jag mot henne och fortsätter. När jag kommit bort en bit kommer jag till en tjej som satt med huvudet vänt mot fönstret. Jag kände igen profilen men det bruna håret hängde över hennes profil så jag kunde inte se. När hon vänder sig om för att antingen kolla vem som stog vid henne kände jag genast igen henne, men jag kunde inte peka ut vem hon var. Jag kände igen hennes grönblåa ögon och de hjärtformade läpparna, men jag visste inte om det var hon. Om det var hon hade hon verkligen förändrats - brunt hår, lite kortare och mer rakt. Hon harklade sig och jag märkte att jag stog och stirrade.
-Umm, do you want anything? frågar jag och hon skakar.
-No, thanks. Jag känner igen den rösten. Det måste vara hon. Det måste vara Ellie Jackson - Harry's flickvän. Två år sedan.. Helt otroligt. 
Varför stirrar han? Kände han igen mig? Jag hoppas inte det.. Han gick förbi men jag såg att då och då tittade han bak för att kolla på mig, antagligen eftersom att jag möttes han blick. När den lockhåriga killen gick förbi kände jag mig tvungen att kolla bort, även ifall om jag inte ville. Jag ville veta varför han inte hört av sig och varför han aldrig kom tillbaka till Malibu. Men nu vill jag inte möta hans blick, inte här på planet. Men vad skulle de göra i Frankrike? När jag ska vara där i två veckor? 
 
Två timmar senare..
Musiken spelades högt i mina öron men jag var tvungen att sänka när grannen bakom mig bad mig att sänka. 
-How's Kelly? hör jag en speciell röst säga med en gullig dialekt. Niall. Han känner igen mig.
-She's fine, svarar jag kort utan att titta på Niall.
-El, it's been two years. Why are you acting like you don't know me? viskar han och jag blir sur när jag hör det.
-You think it's funny for me that none of you have heard from you and acting like nothing have happend? Two years Niall, two damn years! Fräser jag tyst medan jag har mina arga ögon på honom. Hans isblåa ögon möter mina och jag kunde inte vara sur på honom för något han själv inte hade gjort. Niall har faktiskt sms:at mig några gånger då och då.. 
-I've missed you, viskar han och jag lugnar ner mig.
-I've missed you too. 
-I gotta go, but I can tell Harry that you-
-No, don't. Avbryter jag honom och tar tag han i armen innan han drar. 
-Why?
-I don't wanna explain, but please don't tell him that I'm on the plane. Viskar jag. 
-Okay, I hope I get to see you again. Säger han och pussar mig på pannan. Han försvinner och jag sjunker ihop vid fönstret igen. Vad hände nyss? 
Oj oj oj.. Hur kommer detta att gå till? 
3+ kommentarer för nästa, och kommentera gärna vad ni tycker om 'Stuck in the middle' än så länge. ♥

Stuck In The Middle - Kapitel 02 (väldigt kort kapitel)

Publicerad 2013-02-02 18:04:00 i Summer Paradise 2 [PAUS]

Tidigare ur Stuck In The Middle:
-You miss Harry? frågar Jack helt plötsligt när vi går på Londons gator. Jag stelnar till inom mig men jag forsätter att gå.
-Mhm, mumlar jag och tittade ner.
1 vecka senare på flygplatsen..
-I'm going to miss you, säger Jack i mitt öra när han omfamnar mig med en hård men ändå en mjuk kram. Jag kramar tillbaka lika hårt och viskar samma sak. Vi skiljs och jag drar med den stora resväskan till in checkningen och sedan till gate:n som jag skulle till. Jag tittar bak snabbt för att kolla om han stod men det gjorde han inte. Jag vänder blicken och utan att tänka mig för krockar jag med någon - som vanligt. 
-Oh God, I'm so sorry! Utbrast jag och kollade på den långa, unga killen. Han ler ursäktande.
-It's okay, it's my fault. Säger han snabbt innan han försvinner. Varför lyckas jag alltid med att krocka med någon? Det var så jag träffade Harry och Jack.. Jag gick och satte mig på en stol vid gate:n och väntade på att man skulle få gå på planet. 
Cirka 53 minuter hade gått och man fick äntligen gå på planet. Jag visade mitt pass och biljett och den trevliga damen bakom disken gav mig ett leende och öppnade grinden till planet. Jag går igenom det stora 'röret' och in till flygplanet där jag mötte på två väldigt unga män med kaptenmössa. 
-Welcome on board, miss. Säger den ena med gröna ögon vänligt och jag ler tillbaka. Jag går till min plats, lägger upp mitt handbagage och sätter mig på min plats som var vid ett fönster. Det hade börjat regna ute, typiskt London väder. När alla hade suttit sig, vilket vad jag såg, meddelade kaptenen i högtalarna:
-Hello and welcome on board! You are flying with British Airways and we hope you're having a good time with us this two to four hours and today under the trip we have some quests. They'll be here any minute but they won't come out after one hour. So sit back and enjoy with us. Thank you. Gäst? Dom? Jag orkar inte bryr mig riktigt nu. Det är säkert någon tråkig gubbe eller tråkiga artister som jag aldrig hört talas om. Jag lutar tillbaka, sätter i hörlurarna i mina örar och väntar på att planet ska lyfta. 
 
Planet började att rulla ut på flygbanan och jag hade dragit på mig bältet som alla skulle göra. Planet rullade fortare och fortare och efter bara någon minut var planet uppe i luften. Efter 15 minuter kunde man ta av sig bältet så jag gjorde det. Om 45 skulle den/de 'roliga' gästen komma. Jag suckade och satte dit hörlurarna igen och blundade. Det här kommer att ta lång tid. 
Var tvungen att skriva så kort för att nästa kapitel kommer en liiiten överraskning! Sorry för det urusla korta kapitlet!! Nästa blir läääängre, I promise! 
2+ kommentarer till nästa, I know u can do it. Just two comments..♥

Stuck In The Middle - Kapitel 01

Publicerad 2013-02-02 14:51:00 i Summer Paradise 2 [PAUS]

3 månader tidigare innan hon träffade sin Harry..
Mobilen vibrerade våldsamt i fickan och jag fiskade upp den. 
-I'm almost there, säger jag i luren och jag hör ett suck i andra luren.
-The coffee is getting cold and I'm hungry, El. Hurry hurry, klagar Jack och nu var det min tur att sucka. 
-Fine, I'm there in ten minutes. Don't worry, bye. Säger jag och lägger på. Ända sen jag hade flyttat till London och träffat på Jack har jag själv förändrats. Jag hade färgat mitt hår till mörkbrunt för att jag hade tröttnat på mitt blonda och det påminnde mig om både olyckan och Harry. Jag hade inte träffat Harry på nästan två år och för att vara ärlig är jag osäker om han tänker eller saknar mig också. Han kanske har skaffat en ny, eller glömt bort mig helt. Vad vet jag? Vi har inte snackat på två år och jag vet inte varför. Jag kommer fram till Starbucks och kliver in i det stora cafeét. Jag tittar runt och kollar efter Jack, och honom ser jag. Han sitter med mobilen i handen, armbågen mot bordet samtidigt som han har handen i sitt bruna, slitna hår och med två kaffemuggar framför sig. Ett leende sprider sig på mina läppar och jag går fram till honom. Jag sitter mig på stolen mitt emot honom och han tittar på mig med äntligen-blicken. 
-What? flinar jag. 
-Finally, suckar han och lägger sig ifrån mobilen. 
-Sorry, fnissar jag och han himlar med ögonen. Jag älskade att irritera honom för att blev som värsta bitchen om man kom sent, men han blir alltid så lugn efteråt. 
-So, what's up? frågar han med den snälla blicken. 
-Well, school tomorrow and I'm going to Paris in two weeks next week. Svarar jag med ett stort leende efter den sista meningen. Han gör how-great-blicken och ler. Hans leende kunde verkligen få en flicka att bli knäsvag, men jag hade pojkvän - tror jag. Jack har inte haft en flickvän på ett och ett halvt år sen vi träffades och det enda han har sagt är att 'han inte hittat den rätta än' när jag frågar honom. 
-And you? frågar jag efteråt och han rycker till. 
-Same as you but I'm staying here in London, säger han med en gullig ledsam blick och jag skrattar. Jag tar mitt kaffe och tar en klunk. 
-What are you doing in Paris by the way? frågar han sedan och jag sväljer det svala kaffet och ställer ner muggen.
-I'm going to test-work as a teacher for teenagers, ler jag stolt och han gör en konstig blick. 
-But why in Paris?
-It's nice there and it's an english school there so no worrys. 
-Oh..
-Yeah, nickar jag. 
 
Efter en stund sittande och pratande bestämde vi oss för att gå. 
-You miss Harry? frågar Jack helt plötsligt när vi går på Londons gator. Jag stelnar till inom mig men jag forsätter att gå.
-Mhm, mumlar jag och tittade ner.
-I'm sorry that I asked, I shouldn't have done that. 
-It's okey. Hans arm lägger sig runt mina axlar ursäktande och jag lägger min arm runt hans rygg. Vi gick fram till busshållplatsen för att ta bussen till parken. Som tur var behövde vi bara vänta endast tre minuter så vi satte oss ner på bänken och väntade. Jag fiskade upp min mobil ur mina turkosa shorts fickan och kollade om jag hade fått sms, vilket jag hade. Från Kelly. 
From "Kelly", 13.49
Aye, how are you? I miss u sooooo much! xxx
Ett leende smög sig fram på mina lappar och jag knappade ett sms tillbaka.
To "Kelly", 13.50
I'm fine, you? I miss ya too. xxx Btw, isn't it like night in Malibu???
Jag la ner mobilen igen och kollade efter bussen och sedan på Jack som också höll på med mobilen.
-What are you doing? frågar jag och kollar över hans axel för att titta på mobilen.
-Twitter.
-Oh, who's tweets are you reading? 
-Miley Cyrus, One Direction, Rock Mafia, yours and random people's. One Direction? Varför då? 
-Oh, får jag ur mig och lutade mig tillbaka och jag hörde hur motorljud närmade vår plats. Bussen rullade in på busshållplatsen och vi reste på oss för att sedan gå in. Den stora röda bussen påminnde mig om musikvideon 'One Thing' med One Direction och hur Louis sa 'I love big red busses' i någon annan video, vilket fick mig att fnittra till varje gång. Vi satte oss längst in i bussen och bussen körde iväg. Jag tittade ut genom fönstret och mimade för mig själv; Where are you?
OMG, kapitel 1! Vad tyckte ni? Är det värt att fortsätta? 
3+ kommentarer för nästa, I love you guyss ♥
 

Karaktärspresentationer - Summer Paradise 2

Publicerad 2013-02-01 23:24:11 i Summer Paradise 2 [PAUS]

Ellie Jackson är den 20 åriga amerikanska tjejen och är då tillsammans med Harry Styles sedan två år tillbaka. Året är 2014 och Ellie har börjat på college för cirka ett år sedan eftersom att hennes rygg aldrig blev bra efter olyckan i vattnet. Ellie är den typiska tjejen som många killar vill ha, men enligt henne tycker hon att killarna bara är ute efter sex och hennes kropp - inte självaste vem hon är - förutom när det gäller Harry, självklart. Ellie har varit kompis Jack Allen sedan när hon krockade med honom. Hon fick reda på att han också var amerikansk och på ett viss sätt blev de bra vänner efter bara några veckor. Hon hade ingen aning om att Jack har varit hemligt förälskad i henne men hon började snart att ana något eftersom att Jack ville nästan varsomhelst där Ellie skulle, men ville inte säga något än för att det skulle bli rena dramat i allting. När det inte gäller skolan så är Ellie en hemma typ - hon tillbringar helger hemma eller någon annan stans än att festa med kompisar. Att bropå kompisar; när hon flyttade från Malibu till England för att plugga till en grundskollärare som hennes andra dröm var ifall om hon inte skulle få surfa något mer vilket hon inte får. Hon älskade väldigt mycket att lära ut och gillade även barn och bland annat ungdomar. Det visste inte ens hennes föräldrar, Harry eller Jack om men den enda som visste om det var Kelly men nu är inte hon med Ellie så att hon kan ge henne stöd, så Ellie får klara sig själv och plugga i cirka fyra år till. Ellie letar fortfarande efter en lägenhet men just nu bor hon hemma hos pojkvännen Harry Styles som hon finner sig väldigt bra och roligt så att hon vet att hon inte förlorar honom. För några månader senare träffades Ellie och Harry igen efter att inte ha setts på över två år och det blev som en stor överraskning för de båda. Just nu lever då Ellie livet med pojkvännen och vännerna i England.. 
 
 
Jack Allen är den 23 åriga amerikanska killen. Jack är en typiskt kille som många tjejer kan falla för, men inte Ellie. Sedan när han flyttade från Los Angeles till England för att studera till skådespelare så fick han lära känna Ellie, som han tyckte att hon var väldigt intresserande. Han började hänga med henne sen ett år tillbaka men när han fick reda på att hon var tillsammans med den stora bandmedlemmen Harry Styles blev Jack förkrossad och visste att hans chanser med Ellie var hopplösa, men Jack låter det inte förstöra deras så pass bra vänskap mellan dessa ungdomar. Jack är en rolig, smart, romantisk, en kille man kan vara med, snäll, ställer upp mycket och är en väldigt bra vän, särskilt till Ellie. När det inte gäller skolan är Jack en festkille och älskar själv att spela musik men skulle aldrig kunna inför en publik så därför har han aldrig berättat det för någon av sina kompisar för han vet att de skulle pusha honom till något dumt. 
 
Detta är alltså Jack Allen - den förälskade killen med hemligheten.
 
Som ni ser så är det Douglas Booth som är Jack, thehe. 
 
Tror ni att ni kommer att läsa del två av Summer Paradise? Tyckte ni om den första delen? 
Let me knoooow. x
 

Chapter 20: forever us - last chapter

Publicerad 2013-02-01 21:29:30 i LGOTP [avslutad]

Varning för av lite vuxeninnehåll.
De sista dagarna i Madrid tillbringades på stranden och havet. Om två dagar skulle vi åka och vi var tvungna att njuta och koppla av innan vi började stressa över allt igen. Jag och Niall låg just nu på en klippa och solade. Niall höll på med mobilen och när jag såg att han riktade den mot mig, jag anade att han skulle ta kort på mig så jag lipade barnsligt mot kameran och skrattade när jag såg Nialls besvikna min men ett leende smög sig på hans läppar också. 
-No, I want a serious and beautiful picture of you. Säger han och riktar kameran mot mig igen. Jag ler bakom solglasögonen och när han tar ner mobilen vänder jag på huvudet och tittar över havet. Jag fick en idé, bet mig busigt underläppen och tittade på Niall. Han märkte mig och flinade.
-What? frågade han och jag slutade bita min underläpp och kröp upp till honom.
-Let's take a swim. Naked, viskar jag i hans öra och hans ljudlösa fniss var urgulligt. Jag visste att jag kunde få Niall att bli tänd på det, särskilt när han fnissar så där så vet jag att jag 'lyckats'. Vi kollar oss runt, inga personer. Vi går försiktigt ner till vattnet och dyker ner tillsammans och sedan for vi upp till varandra. Utan att säga något slänger vi av oss badkläderna och Niall omfamnar mig. Jag lindrar mina ben runt hans midja och jag kunde känna hur hans nedre region stötte till mig och han flinade. Han rykte till med ögonbrynen två gånger flirtigt och jag visste exakt vad han menade. Vi rättade på oss försiktigt i vattnet och medans han 'skötte' det kollade jag runt om och kollade om ingen var här, som tur var - ingen var där. Mina ben lindrade runt hans höft igen och jag kunde känna att han var inne i mig. Ett ljud kom ur mig av njutning och en liten del av överraskning. Jag tryckte mig själv både upp och ner och jag njöt. Niall kysste mig från nyckelbenen till mellan brösten och sedan mina läppar. Ett stön kom ur honom mot mina läppar och jag flinade. 
Efter några minuters kärlek tog vi våra badkläder igen och gick upp och la oss på klippan igen. Vi båda brast ut i skratt av vad som nyss har hänt och vi slutade inte. Två dagar kvar och vi är tillbaka i kalla London.. 
 
2½ månader senare..
Killarna var över hos mig och skulle tillbringa den sista veckan innan de åkte på deras turné. Vi alla var klistrade framför tv:n för att en bra serie enligt Liam var på tv som jag inte vet namnet på. Danielle och Eleanor var med oss också och för att bara träffat de tre-fem gånger är de verkligen trevliga. 
-Oh my God, look outside! Utbrast Danielle och alla blickar for mot fönstret. Ljud kommer från oss alla och vi rusar mott fönstret. Vackra snöflingor föll ner sakta och många leende syntes på många ansikten. Vi alla bestämde oss för att strunta i tv:serien och rusade ut och killarna betedde sig som små pojkar i snön, men det var meningen. Vi tjejer drog på oss skorna och gick sedan ut vi också. Danielle och El sprang ut fort mot killarna och ställde sig i en ring. Jag kom efter och när jag kom in emellan de såg jag en Niall i mitten. Danielle puttade löst på mig och jag gick mot Niall med sakta steg. 
-Ni, what's all this? frågar jag honom och han säger ingenting. Han börjar rota i sin ficka och när han tar tag i saken i fickan sätter han sig ner på ett ben och tar ut saken som visar sig vara en röd ask och när han öppnar den med andra handen for mina händer upp för munnen.
-Kim, since the first day I met you I knew already it was you I wanted to live with for the rest of my life and you're  the love of my life. I love you with all my heart and I just have one question to ask you, will you marry me? frågar han och tårarna rinner ner för mina kinder. Jag får inte ut något ur mig så jag nickar hastigt och Niall lyser upp i ett stort,vackert leende. Hans kalla, skakande hand tar tag i min högra och sätter på ringen. Han ställer sig upp och jag hoppar upp i hans famn. Applåder och jubel hörs bakom oss och vi möts i en hård men passionerad kyss. 
-I'm the luckiest girl on the planet, ler jag och han tittar på mig med kärleksfulla ögon. Han kysser mig igen och släpper ner mig. Vi träffas på av de andra och kramar, kindpussar och glada gratulationer får vi. Jag tittar på Niall i smyg och kollar på honom när han får kärlek av killarna och gratulationer. Han tittar på mig och ler stort, jag ler tillbaka och det är nu jag vet - Han är den jag vill leva med resten av mitt liv. Jag älskar Niall. 
THE END! Blehhh, denna fanfic sög och därför var jag nästan tvungen att avsluta denna så tidigt. 
BUT GUESS WHAT?! Summer Paradise 2 kommer ju upp snart inom några dagar! Är ni glada för det? Vad tyckte ni om den första delen om Summer Paradise och vad tyckte ni om LGOTP? (luckiest girl on the planet).
 
En annan sak; jag kommer att fixa lite med bloggdesignen snart och därför kommer bloggen att bli lite ful men bara så att ni vet. Dessutom så ska jag snart avslöja vem som är den nya karaktärspersonen i SP 2!
Tack för att ni har följt och stay tune, snart kommer Summer Paradise del tvååååååå! xxx
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela