Länkbyte?

Publicerad 2012-09-30 18:28:00 i Annat ~

Hej luvies! Jo, det är så att jag hade tänk att göra lite länkbyten med några pers, så är det någon som är intresserad av att göra ett länkbyte? :) Din blogg kanske blir länkad för 100-300 läsare! Whooo! 
Men, för att bli länkad så måste du göra dessa steg först: 
 
  • Spara headern (ovan)
  • Gör ett inlägg i din blogg och skriv: Jag gör ett länkbyte med Felicia (http://summerparadiseff.blogg.se/ ).  Handling: Kelly & Ellie är väldigt goda vänner sedan de kunde stå på egna ben. De flyttar till Malibu från LA tillsammans och bor nu i ett hus nära stranden. En kväll ändrades Ellie's liv helt. Hon surfade på kvällen och en stor kommer över henne och hon försöker att simma upp från all ström, men hon får ingen styrka och slår hårt mot en stor klippa. Dagen efter får hon reda på att hon inte kan surfa på en hel månad, hon har en svår skada i ryggen. Hon älskar att surfa & hennes liv förändras, helt. Hon träffar Harry Styles en dag, men hon tänker att det är fel att dejta en popstjärna som är med i ett band, så hon bestämmer sig för att ljuga för honom första gången de är ute på en "dejt". Men till slut inser hon att hon börjar få känslor för honom & orkar inte med att ljuga för honom, även om det är fel. Hon vet att det är fult att ljuga, men det är nästan rätt om hon inte vill få all hat på sig. Hur ska det gå? [ Kelly delen ] - En kväll när Kelly är på en fest blir hon full och en kille tar hand om henne när hon sitter & spyr upp all alkohol på toaletten. Dagen efter minns hon ingenting men en dag ser träffar hon på honom och allt förändras. Hon börjar nästan få - känslor för honom. Vem är killen? "
  •  Kommentera detta inlägg sedan, skriv att ni har gjort bytet och skriv handlingen till eran fanfiction också. OBS! Glöm inte att skriva dit eran bloggadress - såklart!! 

Svar från frågestunden!

Publicerad 2012-09-29 20:02:00 i Annat ~

1. Vilken klass går du i? :)
Svar: Jag går i 9:an :) 
 
 2. gillar du din klass? :) 
Svar: Lolz, ofc! 
 
 3. kan du berätta lite om dina närmaste vänner och kanske lägga upp nåra bilder på dom och dig själv? :D 
Svar: Blir nog svårt att skriva om mina närmaste vänner, haha, men allt jag kan säga att jag älskar dom! :) 
Självklart kan jag lägga upp bilder, men det gör jag på slutet :) x
 
 4. favorit tv-serie? :) 
Svar: CSI Miami (NY & LA)!! (: 
 
 5. favorit mat? 
Svar: Spaghetti med köttfärsås.
 
 6. när du beskriver dina karaktärer i berättelsen tänker du på en kompis eller nån du känner? isf vem? :D 
Svar: Oj, uhm.. Det är nog mest min fantasi som tar över så jag tänker inte på någon speciell, haha. Förutom när jag skriver ur killarnas perspektiv, då tänker jag på dom ;) haha..
 
 7. läser du några speciella noveller? vilka? 
Svar: Jag läser hur många som helst men mina favoriter är: 
8. känner du "författarna"? 
Svar: Nah... 
 
 9. har du en egen blogg? 
 
10. hur ser du ut? 
Svar: Laddar upp en bild slutet av inlägget - eller så är det bara att kolla på min blogg (; 
 
11. har du någon fritids akrivitet? 
Svar: Nope..
 
Här kommer då bilderna på mina kära närmaste vänner & en på mig själv! (: 
Självklart har jag mer, egentligen.. haha x
 
This is me.. ↑
 
 
 

 
 
 

 

Summer Paradise ~ Chapter 24

Publicerad 2012-09-29 14:03:00 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur "Summer Paradise" - Chapter 23:
Vi båda avslutar allt kyssande och kollar på varandra. Ett leende tränger sig på hans läppar vilket fick mig att le också.
"Can I say something?" frågar han och kollar på mig. 
"Of course" ler jag och hans båda händer placeras på mina kinder. Han blundar, andas in & ut och kollar sedan kärleksfullt på mig och säger..
"I love you".  
 
Jag sa det. Att jag älskar henne - vilket jag gör. Jag vet, det har gått snabbt men kvällen då jag hade lämnat henne när hon var full fick det mig att inse att jag var tvungen att träffa henne igen. När hon inte var full då. 
Efter jag sagt det såg jag hur hennes lagom solbrända kinder förändrades till rödbrunt. Aww, hon rodnar. 
Men en sak fick mig att tänkta ordentligt: var det för tidigt att säga att jag älskar henne? Känner hon detsamma? Hennes mun öppnas och hon börjar att prata.
"I love you too" viskade hon och ett lyckligt leende kom fram avslöjande på mina läppar. Hon ställer sig på sina tår och når mina läppar. Hon kysser mig passionerat och jag kysser henne tillbaka. 
Vi började gå tillbaka till hennes hus hand i hand. Jag kom helt plötsligt på att jag måste hem till grabbarna och spela in låtarna till vårt andra album! Jag stannade till och kollade rakt fram.
"What babe?" frågar hon och jag tittar sedan ner på henne. 
"I have to go back to the lads. I'm sorry, babe" sa jag och gav henne en kyss. Hon besvarade kyssen och jag började småspringa bort till min bil. Jag satte mig in i bilen och vinkade Kelly hejdå och startade motorn & snart var jag väl ute på vägarna. 
Niall hade dragit till killarna för de skulle tydligen spela in låtarna till deras andra album. Jag gick in till huset efter Niall's farväl och blev påkommen av en orolig Ellie när jag kom in.
"Where the hell have you been?" frågar hon oroligt, som om hon var min mamma. 
"Just out, relax girl" flinar jag och tar av mig skorna.
"With who?" 
"Niall" säger jag och hennes ögon blir stora som golfbollar. Hennes oroliga ansiktsuttryck försvinner och blir till en nyfiken & glatt ansiktsuttryck.
"Oh my god, what happend? Did you kiss?" frågar hon nyfiket och ett stort leende spräcker sig upp på hennes läppar. 
"Please Ellie" suckar jag och himlar med ögonen. 
"Yeah.." säger jag sedan och hon blir alldeles sprallig. 
"Oh my god, that's so cool! And, I have to tell you something too.." säger hon och rodnar.
"What?" ler jag.
"Same happend with me and Harry two days ago.." säger hon och ler ännu större. Min mun formar sig till en stor oval och vi båda börjar att girla. Ni vet, det tjejer gör när något spännande händer..
"Oh my god, that's great!" ropar jag nästan med ljus tjejton. Hon ler och vänder sig om och går upp för trappan. 
Själv gick jag till vardagsrummet och tittade på TV. Kan livet bli bättre?
Kelly hade fått Niall och jag hade fått Harry. Kan livet bli bättre? Jag gick till mitt rum och drog fram kläder som jag skulle ha idag. Jag drog fram underkläder, jeansshorts och ett simpelt linne. Sedan gick jag till duschen, drog av mig pyjamasen och la den i tvätten. Jag la de rena kläderna på toalettlocket och klev sedan in i duschen. Det ljumma vattnet strömmade ner för min kropp och sedan började jag att schampoonera mig och tvåla in mig. Tanken på Harry kom upp i mitt huvud. Jag börja le för mig själv, jag måste nog se ut som ett fån. 

Kapitel 24, woop woop! Hur många kapiteln tror ni att jag kommer att nå? Kommentera hur många kapiteln ni tror att jag kommer att nå! Anyways, dåligt slut, höhöhö. Men nu är det äntligen här! Sorry för att ni fick vänta, skola osv osv.. Men 5+ kommentarer för nästa! 
 
Love, F. x

Information & frågestund!

Publicerad 2012-09-25 21:30:31 i

Hej! Jo, det är så att jag vill att ni ska få veta varför uppdateringen är rätt så dålig. Kanske ni redan kan förstå? Skola, precis. Det är så att jag slutar 14:15 varje dag - förutom onsdag, 15:15 - och då åker jag hem, äter, vilar, kollar på tv & sätter på tv:n. Ibland har jag inte tid att skriva på ett kapitel eller så är det så att min fantasi är helt borta. Men för er som skriver fanfic's, ni vet väl hur det är? I alla fall, så bara så att ni vet kommer uppdateringen blir väldigt dåligt nu i höst men jag ska försökta att uppdatera så gott jag kan, för eran skull! Så snälla sluta inte att läsa, pliiiiz? Btw: Vecka 43 är jag borta i Falun med skolan i 5 dagar (thihiih) och kommer inte att ha någon dator eller internet där, så inget kapitel på 5 dagar men kaaanske när jag kommer hem på fredagen - eller så kommer jag att vara död efter jag kommit hem, haha.. Men sedan är det HÖSTLOV och dååå ni, då kommer det många kapitel upp på bloggen och då får ni ta & läsa å kommentera! ;) Anyways, tack för att ni läste detta och läser min novell! Ääälskar er! xxx 
 

Btw: håller en frågestund just nu, så ställ frågor! Det är kul och se vad ni har för frågor att ställa :)!! xx
 
 
 

Summer Paradise ~ Chapter 23

Publicerad 2012-09-23 20:31:00 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur "Summer Paradise" - Chapter 22: (Kelly's)
"You don't like scary movies, don't you hun?". 
"No.." mumlar jag och tittar upp på honom. Hans leende blev genast större. Han böjde ner sitt huvud närmre mitt ansikte och jag kunde känna hur hans andedräckt träffade mellan min överläpp och näsan. Han tittar snabbt ner på mina läppar och sedan upp på mina ögon igen. Han böjde sig ner lite mer och nu nuddade våra nästippar varandra. Jag pallar inte ut längre. Jag måste få smaka på läpparna. Han lägger två fingrar under min haka och lyfter upp den och en perfekt kyss inträffar. Hans läppar var varma, mjuka och det var helt enkelt svårt att vilja slita sig från de, de perfekta läpparna.
Vi avslutade den perfekta kyssen och kollade djupt in i varandras ögon. Hans blåa ögon med smått gul färg i mitten fick mig att drunkna, bli knäsvag. Under hans ögon kom det upp 'påsar' och jag märkte att han log. Jag log tillbaka och kysste honom en sista gång.
"I think Ellie is up now." sa jag och vi båda satt helt stilla. Vi vågade inte göra en rörelse utan satt - eller låg - i min säng helt stilla och lyssnade. Inget ljud. Jag slingrade ur mig hans mysiga grepp för att gå ut och kolla. Niall låg kvar i sängen med händerna placerade på magen och tittade funderande på mig när jag tittade på honom.
"I'm just going out to check if she's awake" viskade jag och han nickade förstående. Jag tassade ut ur rummet och kollade runt efter Ellie om hon var vaken. Jag gick till hennes rum och öppnade försiktigt, tyst, dörren och stack in mitt huvud in i rummet för att kolla. Där låg hon i sin säng och sov, ganska djupt märkte jag för att hon snarkade som bara den.. Jag fick till mig ett litet skratt och stack sedan ut huvudet och stängde dörren. När jag vände mig om stod Niall bakom mig och ett litet tjut kom ifrån mig. Jag placerade handen snabbt och han bara stod och log stort.
"Niall! You scared me!" viskade jag efter jag dragit bort handen från munnen. 
"Sorry babe" flinade han och vilade sina händer runt min midja. Han drog in mig tätare mot hans kropp och kysste mig. Jag la mina armar runt hans nacke och kysste honom tillbaka. Jag drog mitt huvud bakåt och kollade på honom.
"We're standing right outside of Ellie's room, I think we should go out or something" viskade jag och han gav sig ifrån ett skratt och pussade min näsa. 
"Let's go out then" log han och tog min hand. Jag greppade tag om den och vi gick ner. Vi släppte varandras händer när vi tog på oss skorna. Vi gick ut ur huset och sedan ner till stranden för en promenad.
"The view is beautiful, isn't it?" säger jag och kollar ut mot havet.
"Yeah, but I have a nicer view right now" log han och tittade ner på mig. Jag tittade upp på honom och rodnade hej vilt. Jag log tillbaka och vände snabbt bort blicken för att han inte skulle märka att han rodnade, vilket han säkert redan gjort. Han la sin arm runt min nacke och kysste min hjässa. Hans hand sträckte ut sig mot havet med en .. mobil? Kameran i mobilen var vänd åt vårat håll så att vi kunde se oss själva i kameran. Han klickade i mitten och ett ljud hördes. 
"Oh no, Niall.. I look awful in the morning" suckade jag och gömde mitt ansikte i mina händer.
"No, you don't" sa han kärleksfullt och drog bort mina händer från mitt ansikte och kollade ner på mig. 
"You're beautiful" forsatte han sedan och log. Jag drog på mig ett leende tillbaka och tittade ner i sanden. En hand lägger sig på min kind och lyfter upp min blick. Ett par varma och mjuka läppar pressas mot mina. Jag kysste Niall tillbaka och njöt av hans läppar som pressades mot mina. Jag känner hur hans läppar särar på sig och hans tunga tränger sig in mot mina läppar och jag särar på min mun och välkomnar honom in. Våra tungor leker med varandra, han placerar nu den andra handen runt min midja och drar in mig tätare mot hans kropp. Som tur var var vi nästan ensamma på stranden och allt som hördes var vågorna som slog över och träffade sedan sanden som nuddade våra fötter. Våra tungor slutar att leka med varandra och hans tunga sticker tillbaka in till hans mun och ger mig en kyss. Vi båda avslutar allt kyssande och kollar på varandra. Ett leende tränger sig på hans läppar vilket fick mig att le också.
"Can I say something?" frågar han och kollar på mig. 
"Of course" ler jag och hans båda händer placeras på mina kinder. Han blundar, andas in & ut och kollar sedan kärleksfullt på mig och säger..
"I love you". 

KAPITEL 23, WOOP WOOP! Hey, yooo sorry för att jag inte berättat att jag skulle till Örebro i fredags haha.. Men här har ni ett kort, gulligt kapitel - eller vad tycker ni själva? - . 
8+ kommentarer för nästa!! x
 
Love / F. x

Summer Paradise ~ Chapter 22

Publicerad 2012-09-17 21:54:00 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur "Summer Paradise" - Chapter 21 (Kelly):
From: "Niall", 8:32am:
Nothing much, you? xx
To: "Niall", 8:32am:
Breakfaaaasssttt :D haha I'm pretty bored :(x
Jag småskrattade över hur mitt sms till Niall "lät". Snacka om att vara trött och uttråkad klockan 8 på morgonen. Ett tjutande pip pep till och min blick stelnade till på skärmen.
From: "Niall", 8:33am:
Want me to come over? xxx
 
Med blicken fast på skärmen och munnen halvöppen av att han ville komma hit, försökte jag lista ut vad jag skulle skriva tillbaka. Självklart ville jag att han skulle komma över men så här tidigt? Jag började nervöst att knappa in mitt svar. 
To: "Niall", 8:34am:
This early?? Ellie is sleeping and I don't know if she would like if you came over, haha.. But maybe if we're VERY quiet, then sure :) xx
Jag hade ärligt talat ingen aning om jag vad skrev, men Ellie är ändå väldigt svår att väcka så det skulle nog gå bra ifall om han kom över en liten stund.. Ett ljud fick mig att vakna till och jag tittade fokuserad på skärmen igen.
From: "Niall", 8:36am:
Great, haha! I'm there in 10 :) xx
10 minuter?! Åh herre min gud, jag måste duscha och bädda sängen - ifall om vi nu ska vara inne i mitt rum - och fixa mig! Jag åt snabbt upp mackan, drack upp kaffet, slängde allt och joggade tyst upp mot badrummet med stora steg. Jag slängde av mig kläderna och ställde mig i duschen. Jag var snabb - efter 5 minuter hade jag redan rena kläder på mig och jag var på väg till mitt rum för att bädda sängen. Jag hade borstat tänderna och borstat mitt hår. Wow, snacka om att vara snabb.. Jag la kuddarna fint efter jag lagt överkastet fint. Ett pling fick min uppmärksamthet och jag kollade på min mobil.
From: "Niall", 8:41am:
I'm outside, should I knock? xx
To: "Niall", 8:41am:
Okay, no(: I'll come down and open for you xx
Jag tassade ner för trappen och senare vidare till hallen för att öppna dörren till Niall. När jag öppnade dörren stog en pigg & väldigt glad Niall och tittade på mig med sitt underbara leende.
"Come in" viskade jag och gjorde en gest som visade att han kunde gå in. Han gick tyst in och tog försiktigt av sig skorna. Det kändes nästan som om jag var tonåring igen - runt 14-16 års åldern - som smög sig ut eller tog in någon kille mitt i natten utan att någon annan var medveten om det. 
"Shall we go up to your room?" viskar han och tittar på mig. Jag nickar till svar och vi vänder på fötterna och tassar försiktigt upp till mitt rum. Som tur var, var trappan ny och inte knarrig - snacka om att man nästan kan pusta ut. Vi kom in i mitt rum och jag gick först in och sedan hade jag Niall stående i mitt rum efter han stängt dörren.
"So.. What do you wanna do?" frågade jag och vickade fram och tillbaka på hälen till tårna. Niall ryckte på sina axlar.
"I don't know.. Watch a movie? Play fifa? Do you have fifa?" frågar han och jag skakar sakta på huvudet som svar till att jag inte har det. Han nickar långsamt och tittar ner på golvet. 
"How about a movie then?" säger han ännu en gång och jag nickar tyst. 
"Which movie do you wanna watch?" frågar jag och går fram till byrån som stod under plasma TV:n och satte mig ner på huk vid den. Jag rotade bland filmerna och kände att Niall satte sig bredvid mig. Jag vände mig blick på honom och han gav mig ett varmt leende. Jag rodnade vilt och ett leende spredde sig på mina läppar och jag tittade genast ner. Ett mjukt skratt hördes från honom och jag log ännu mer. Jag såg hur hans hand förde sig mot byrån och tog sedan upp en film. Åh nej.. En skräckfilm. Jag var misstänksam över att jag visste varför en skräckfilm.. 
"Can we watch this?" frågar han och håller upp "Maniac". 
"Sure" nickade jag till svar och tittade på honom. Ett stort leende brast ut på hans vackra läppar, som skrek efter att bli vidrörda. Jag ställer mig upp och han ger mig dvd:n och jag sätter igång filmen. När jag vänder mig om hade Niall redan lagt sig i sängen och nu låg han och hade tydligen en öppen famn. Han klappade på platsen bredvid sig och flinade åt mig. Jag tvekade en sekund men varför säga nej till en sådan stund som denna och Niall liksom? Jag gick självsäkert fram till sängen och la mig bredvid honom. Jag kröp mig närmre honom när allt det äckliga kom upp i filmen. Innan vi suttit igång filmen hade Niall dragit ner persienerna och släckte så att det nästan blev kolsvart i rummet. Några gånger blundade jag och vände hastigt mitt huvud mot Niall's bröstkorg för att "gömma" mina ögon för att inte se något. Usch, jag hatar verkligen skräckfilmer..
När filmen var slut - efter två äckliga timmar - insåg jag hur vi låg. Jag hade på något konstigt vis lagt min arm över Niall's mage, mitt huvud var kvar på hans bröstkorg och han hade armen hårt om mig. Niall kollade ner på mig och log.
"You don't like scary movies, don't you hun?". 
"No.." mumlar jag och tittar upp på honom. Hans leende blev genast större. Han böjde ner sitt huvud närmre mitt ansikte och jag kunde känna hur hans andedräckt träffade mellan min överläpp och näsan. Han tittar snabbt ner på mina läppar och sedan upp på mina ögon igen. Han böjde sig ner lite mer och nu nuddade våra nästippar varandra. Jag pallar inte ut längre. Jag måste få smaka på läpparna. Han lägger två fingrar under min haka och lyfter upp den och en perfekt kyss inträffar. Hans läppar var varma, mjuka och det var helt enkelt svårt att vilja slita sig från de, de perfekta läpparna.

Kapitel 22 jaooo! Lite spänning och romantik där va? ;) Iaf, kan ha skrivit en konstig mening någonstans men det kan vara för att jag lyssnar på musik och är helt okoncentrerad och jag försöker verkligen. Haha. 
Men ojoj, ser man där! En kyss - finally huh? Vad tyckte ni om detta kapitel? Vill ni ha mer? 
8+ kommentarer för nästa!
 
Looooove/ F. x
 
PS: dessa låtar håller mig sällskap när jag skriver - för er som ville veta, höh.. ^^

Summer Paradise ~ Chapter 21

Publicerad 2012-09-15 11:39:00 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur "Summer Paradise" - Chapter 20 (Ellie):
Jag orkade inte kolla på alla kommentarer om mig och bestämde mig för att stänga ner datorn. För att vara ärlig var jag helt trött så jag tog tag i mobilen och slängde mig i sängen med magen ner. Jag suckade ljudligt i örnkastet och vände på mig så att jag låg på rygg. Efter bara några minuter slocknade allt och jag hade somnat.

Ett bedräligt ljud fick mig att vakna till. Jag slog hastigt upp ögonen och vände min blick mot väckarklockan. 8:05am visade den.. Jag suckade för mig själv och tittade sedan rakt upp i taket. Ett leende spred sig snabbt på mina läppar när jag helt plötsligt tänkte på Niall. Jag blundade och försökte att somna om - vilket det inte gick att göra. Jag suckade ännu en gång och bestämde mig för att gå upp ur sängen och dra mig till Starbucks för frukost. Ja, jag är lat som inte orkar göra en egen frukost.. Jag gick till garderoben och plockade snabbt fram rena underkläder, ett vitt simpelt linne och chinos-shorts. Jag fick på mig kläderna snabbt och tog mina bilnycklar som låg på skrivbordet och gick sedan ner till hallen. Ellie var inte uppe - vilket hon aldrig var vid den här tiden. Allt jag kunde tänka på vad hur Niall's isblåa tittade djupt in i mina och hur hans leende fick en att le själv. Wow, är jag kär? Jag drog på mig mina flippflops och gick sedan ut ur huset och förde mina solbruna fötter till bilen. Jag satte mig in i bilen och vred om nyckeln som fick motorn i bilen att starta. Jag trampade sedan på gasen och inom kort var jag ute på vägen. Solen lös starkt på himlen och som tur var hade jag mina solglasögon på mig som jag hade hittat på stolen bredvid i bilen. Jag tänkte på gårdagen och kunde allvarligt inte sluta att le. Jag måste se ut som ett fån när personer kör förbi mig. Jag försökte få bort leendet med det kom återigen tillbaka. 
När jag väl var framme vid Starbucks parkerade jag bilen och gick ut ur den vinröda caben. Jag visste att Starbucks var öppet strax efter 8 på morgonen till midnatt. Därför gillade jag just detta ställe. Jag gick glatt men tröttsamt in i cafét och gick fram till kassan och beställde direkt det jag ville ha. 
Efter kanske 2-6 minuter väntan på att få min "frukost" var det äntligen klart. Jag betalade till killen i kassan och tog samtidigt emot påsen och koppen med kaffet i och gick snabbt ut ur Starbucks med ett leende. Jag satte mig i bilen och la påsen & koppen på stolen bredvid mig. Jag stoppade in nyckeln i bilen och motorn började att låta igen och jag var ute på vägen igen påväg hem. 
När jag väl hade kommit hem la jag min frukost på köksön och började att packa upp och äta. Jag åt och njöt av den goda mackan och kaffet. Vanligtvist så dricker jag nästan aldrig kaffe men det får mig att bli på bra humör och pigg. Ett irriterande pip hördes från min ficka och jag fiskade snabbt upp mobilen. Jag hade fått ett sms av Niall. Vänta, Niall?
From: "Niall", 8:28am:
You up? Sorry if I woke you up, haha.. xx
Jag log för mig själv när jag läste sms:et och började knappa in ett svar.
To: "Niall", 8:29am:
Yeah I'm up and no, u didn't wake me up! :) But why are you up so early? x
From: "Niall", 8:29am:
Haha good ;) I actually have no idea, just woke up like that xx
To: "Niall", 8:30am:
So what's up? x
Med mackan i handen och mobilen i ena tog jag en tugga av mackan samtidigt som jag smsade Niall. En kille som han har aldrig fått mig att känna så här, men varför just honom? Jag menar, hans leende, hans ögon, hans personlighet, hans skratt - hela han. Jag skakade bort tankarna om honom när mobilen pep till några gånger.
From: "Niall", 8:32am:
Nothing much, you? xx
To: "Niall", 8:32am:
Breakfaaaasssttt :D haha I'm pretty bored :(x
Jag småskrattade över hur mitt sms till Niall "lät". Snacka om att vara trött och uttråkad klockan 8 på morgonen. Ett tjutande pip pep till och min blick stelnade till på skärmen.
From: "Niall", 8:33am:
Want me to come over? xxx

blöööö vad tråkigt kapitel! Men lite spänning i slutet, höh? Iaf, kommer nog inte lägga ut ett kapitel idag för att jag fyller åååååår & kommer att fira mig osv osv.. Men kommentera på så får ni ett kapitel tidigt imorn! 
8+ kör vi på och 8+ personer kommenterar - inte en person som låtsas vara andra som kommenterar.. (;
 
Looooove / Felicia. x
 
 
 

Länkbyte med Therese.

Publicerad 2012-09-14 20:33:06 i

Yoo, wad'app? Jo, det är så att jag gör ett länkbyte med Therese - http://dayswithoutyoufanfic.blogg.se/ - . Jag läser den & jag tycker att den är grym :). Ni borde också läsa den, tycker jag! Så, här kommer tha haaandlingeeen..
"Harry har gömda känslor för Louis, han klarar inte av att se Louis älska någon annan. En morgon sitter han där på badrumsgolvet, redo med alla piller, men han skriver ett långt brev till Louis innan han lämnar världen. I denna fanfic får man följa med Louis genom Harrys död i en dagbok som Louis skriver. Kommer allt bli bra? Läs denna fanfic för att få reda på det "

Låter det intressant? Gå då in på hennes blogg & läs! :) 
Ha det bra!
 
Looooove/ F. x

Summer Paradise ~ Chapter 20

Publicerad 2012-09-10 20:50:08 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur "Summer Paradise" - Chapter 19 (Ellie):
Helt plötsligt av en reaktion stannar vi båda upp och tittar på varandra. Men inte så nära. Harry tog ett steg närmre mig och fortsatte att titta in i mina ögon. De mörkgröna ögonen som fick mig att drunkna tittade rakt in i mina. Jag känner en hand läggas runt min midja men jag tittar inte ner - jag är för upptagen med att drunkna i hans ögon. Han tar ännu ett pytte litet steg och nu kunde jag känna hur hans andningar träffar mitt ansikte. Han kollar ner på mina läppar snabbt och sedan upp på mina ögon igen. Han närmar sig mitt ansikte och blundar. Jag blinkade snabbt innan jag blundade och kände ett par mjuka och varma läppar pressas mot mina. 

Bild 3: ska föreställa bilden som Ellie ser senare i kapitlet..

Kyssen med Ellie blev perfekt, under solnedgången. Som tur vad kysste hon mig tillbaka och jag känner ett par smala händer placeras på mina kinder. Wow, hon tyckte om mig också.. Jag backade sedan undan mitt huvud och hon gjorde samma sak. Vi tittade på varandra och vi båda log. Ellie rodnade och jag kunde inte sluta att le åt det. Jag kysste henne ännu en gång innan jag släppte taget om hennes midja och tog hennes hand istället. Vi började gå tillbaka mot hennes hus. Jag hade struntat i bilen och låtit den stå vid parkeringshörnan vid hennes hus. När vi kom fram började Ellie gå mot sitt hus men jag grappade snabbt tag om hennes hand igen efter jag släppt den och drog in henne mot min kropp så att våra skotoppar träffade varandra. Jag lutade mig mot bilen och hon följde efter med ett leende. Jag drog undan handen från hennes hand och placerade båda mina händer på hennes kinder och kysste henne. Jag ville ha hennes läppar. Jag ville aldrig släppa henne. 
"Bye Harry" log hon mot mig efter kyssen och jag var tvungen att släppa iväg henne. Jag placerade min panna mot hennes innan jag släppte henne.
"Bye darling" log jag tillbaka och släppte henne. Min blick följde henne när hon gick ifrån mig och allt jag kunde se var hennes blonda hår som piskade hennes vita blus i vinden. Efter när hon försvunnit in i huset vände jag mig om och satte mig in i bilen och körde iväg. Detta var rätt. Hon är den rätta..

Kvällen var grym. Helt underbart. Jag tog av mig skorna och sprang upp till mitt rum för att sedan sätta mig vid datorn. Jag loggade snabbt in på Twitter och gick in på Harry's profil. Han hade uppdaterad - för 2 minuter sedan?Han hade skrivit två tweets. Det stod "@Harry_Styles - take the first step, even if you've met her twice only." och "@Harry_Styles - Had an great night at the beach with a special one, really special. I'm not gonna tell you who it is ;) x". Jag rodnade lätt för mig själv och log som ett fån. Han tyckte verkligen om mig.. Jag bestämde mig för att logga in på FaceBook men blev hindrad när jag såg en bild dyka upp på Twitter. Jag såg vad personen som hade tweetat den hade skrivit. "Who's that bitch?". Jag klickade på länken och jag fick en chock när jag såg vilka det var på. Mig och Harry. Det var en bild på oss när vi stod lutad mot hans bil utanför mitt hus och kysstes. Jag suckade och kollade länge på bilden. Hur Harry hade sina händer placerade mot mina kinder och hans nacke var sexigt lutad. Jag suckade ännu en gång och klickade bort bilden.
"Shit.. I knew this would happend" mumlade jag för mig själv surt och loggade in på facebook. Ett pling hördes från min mobil och jag tog upp den från bordet. 
From: "Harry", 8:34pm:
Don't care about the haters, they're just being jealous of you. xxx
Det gulliga sms:et från Harry fick mig att le, hans stöttande fick mig att le. 
To: "Harry", 8:35pm:
I'm trying.. Haha yeah right. Thank you Harry xx
Jag la ifrån mig mobilen och vände min blick på facebook. Bilden på mig och Harry var utspridd över hela internet, hade jag förstått. Ett tyst suck kom ut ur min mun och jag bläddrade nerför sidan. Bilden dök upp hela tiden och en del fanpage som hade med One Direction att göra skrev att de tyckte att vi var "söta" även ifall om de bara sett en bild - eller kanske flera? Jag kollade ner på kommentarerna och det såg ut som om några hade positiva tankar och en del negativa. Jag orkade inte kolla på alla kommentarer om mig och bestämde mig för att stänga ner datorn. För att vara ärlig var jag helt trött så jag tog tag i mobilen och slängde mig i sängen med magen ner. Jag suckade ljudligt i örnkastet och vände på mig så att jag låg på rygg. Efter bara några minuter slocknade allt och jag hade somnat.

Kapitel 20!! Woop woop, blev inte så jätte nöjd med kapitlet men det är låångt, right ?! :D 
Vad tycker ni? 10+ kommentarer för nästa! (10+ personer som kommenterar, inte en person som kommenterar flera gånger..)
 
Looove /F . x
 

Summer Paradise ~ Chapter 19

Publicerad 2012-09-09 17:08:00 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur "Summer Paradise" - Chapter 18 (Ellie):
"Kelly, can you join me watching Gossip Girls?" ropade jag till Kelly och hör snabbt hur dörren där uppe slogs upp och ser henne snabbt framför mig. Jag flinar och vi sätter oss ner i soffan. Jag vet hur mycket Kelly älskar ''Gossip Girl'' och vill inte missa nånting av det. 50 minuter kvar...

När det hade gått 40 minuter kvar var det ett par minuter kvar tills jag skulle träffa Harry. Jag gick upp för trappan som ledde till mitt rum och började gick fram till garderoben. Jag tog fram ett par vita tajta shorts och en tunn blå blus. Jag slängde av mig myskläderna och bytte om till de finare kläderna. Ett sms hördes ur mina mjukisbyxors ficka som låg på sängen. Jag sträckte mig över sängen och tog sedan upp byxornas ficksida och fiskade upp mobilen. Ett sms. Från Harry.
From: "Harry", 7:56pm:
I'll be there in 10, gotta do something first.. See you later, can't wait :) xx
Ett leende smög sig fram på mina läppar när jag läste sms:et. Varför tänkte jag sumpa en sån här chans med en sådan kille som honom? Inte bara för att han är Harry från One Direction - Harry, personen. En varm rysning for genom min kropp och jag började bli mer nervös. Jag la mig ifrån byxorna tillbaka på sänge och satte mig på sängkanten. 
Efter 7 minuters sittande på sängkanten och stirrat på Twitter hördes det ett efterlängtat ljud - Harry's bil. Jag gick hastigt upp ur sängkanten och gick snabbt till fönstret. Där stod hand - i sin blåa u-tshirt och kollade upp till mitt fönster. Jag bet mig själv i läppen och gick snabbt ifrån fönstret när jag märkte att jag stod och stirrade. Pinsamt.. Jag tog min mobil som låg kvar på sängen och gick ner till hallen.
"Kelly, I'm going out" ropade jag till Kelly som satt i soffan och hon höjde pekfingret för att visa att hon hörde. Jag log för mig själv, tog på mig mina skor och öppnade dörren nervöst. Jag klev ut ur huset och stängde dörren efter mig. Ett par gröna ögon kollade åt mitt håll och jag fick ett leende från honom. Jag log tillbaka och gick ner för trapporna. När jag väl hade kommit fram till honom drog han in mig i en varm & gosig kram. Jag kramade honom tillbaka och log för mig själv över hans axel. Vi släppte varandra och han visade med armen artigt att jag skulle passera honom - ner till stranden. Solens strålar strålade över vattnet och det var tydligt en solnedgång. 
Killarna lyckades övertala mig om att jag skulle kyssa Ellie ikväll under solnedgången eftersom att de tyckte att allt jag pratade om var henne. Det går helt enkelt att inte få ur henne ut ur hjärnan. Allt jag kunde tänka på var henne. 
Jag och Ellie gick nu ner till stranden och det var en stilla kväll. Små vågor som slogs nerför sanden hördes och det var väldigt tyst. Detta skulle bli en perfekt kväll. Bara Ellie och jag. 
"So.. What do you like to do in your spare time?" frågar jag för att bryta tystnaden. 
"I used to surfing" säger hon och tittar ner. 
"What happend?" frågar jag nyfiket.
"An accident" säger hon kort och tittar ut.
"Oh.. Sorry". Hon skakade sakta på huvudet och tittade ner med ett leende.
"What?" skrattar jag och kollar på henne samtidigt som hennes blick är nere på hennes fötter. Hon skakade ännu en gång på huvudet och tittade på mig. Hennes blåaögon som fick mig att bli knäsvag. 
"Nothing" ler hon. Helt plötsligt av någon reaktion stannar vi båda och tittar på varandra djupt in i ögonen. 
Helt plötsligt av en reaktion stannar vi båda upp och tittar på varandra. Men inte så nära. Harry tog ett steg närmre mig och fortsatte att titta in i mina ögon. De mörkgröna ögonen som fick mig att drunkna tittade rakt in i mina. Jag känner en hand läggas runt min midja men jag tittar inte ner - jag är för upptagen med att drunkna i hans ögon. Han tar ännu ett pytte litet steg och nu kunde jag känna hur hans andningar träffar mitt ansikte. Han kollar ner på mina läppar snabbt och sedan upp på mina ögon igen. Han närmar sig mitt ansikte och blundar. Jag blinkade snabbt innan jag blundade och kände ett par mjuka och varma läppar pressas mot mina. 
Kapitel 19! Äntligen hörni ;) Lite gnistar mellan dom, höhöhö. Men vad tyckte ni? ♥
Nu tänker jag pressa lite .. 
10+ kommenterarer för nästa! Snälla tipsa & säg till personer att läsa så att jag får lite mer läsare och kommentarer? 
Loooooove / F. x
 

Summer Paradise ~ Chapter 18

Publicerad 2012-09-08 13:50:40 i Summer Paradise [Avslutad]

(innan ni börjar läsa så råkade jag glömma ett "e" i Ellie's perspektiv, men ni vet ju att det uttalas Elli, eller hur? Haha, inget hat nu..  lite knas när jag skulle fixa på photoshop, men lägg gärna inte märke till det.. haha..)


Tidigare ur "Summer Paradise" - Chapter 17, (Kelly):
Bye" log han och vände sig om och gick.
"Bye.." mumlade jag för mig själv och började rulla mot huset som låg på andra sidan gatan. 
När jag kom in i lägenheten stängde jag dörren, sprang upp till mitt rum och sjönk ner på golvet med ett leende på läpparna. Jag har aldrig känt så här förut, men hur kommer det sig att jag känner mig så här - nu?

Ett pip hördes från min byxficka och jag fiskade upp mobilen. Ett leende smög sig på läpparna när jag läste vem det var ifrån.
From: "Niall", 7pm:
I had fun tonight, haha :) Hope we can do this again? xxx
Jag började knappade in mitt svar och leendet var fortfarande kvar.
To: "Niall", 7pm:
Me too! definitely :) xx
Jag skickade meddelandet och la ner mobilen i fickan. Jag lägger mig ner i sängen och mitt leende är fortfarande kvar. Jag måste se ut som en fåna med tanke på hur jag börjar få kramp i kinderna.. Det var en konstig känsla, verkligen. Är jag .. kär?
Kelly hade kommit hem från sin träff med Niall och jag kunde ärligt talat inte sluta tänka på hur jag var mot Harry. Varför betedde jag mig så? Jag vet att det är fel att en vanlig tjej som jag dejtar en stor kändis som han, men ändå.. Han är ju faktiskt en person också, en helt vanlig tonårskille som lever sin dröm. Jag bestämde mig för att logga in på Twitter via datorn och jag hade fått flera nya följare. Jag kollade bland mina följare och såg att Harry hade börjat följa mig. Vänta, Harry?! Mitt hjärtade gjorde volter och jag fick en känsla av att jag var tvungen att skriva till honom. Jag förde över fingret på datamusen och förde den till DM's. Jag skrev in hans twitternamn och mina fingrar började ivrigt att skriva till honom.
@Ellie_Jackson: Hey Harry , uhm sorry about that thing last night, so sorry.. I think I was kinda shoked that you wanted to be with me, but that's over now - i think.. But hey, wanna hang out someday? :) x
Jag andades djupt och kollade nervöst på skärmen när jag skickat meddelandet. Tänk om han inte vill träffa mig? Tänk om han har glömt mig? Ellie, skärp dig. Mina funderingar avbröts av att "bubblorna" på skärmen flyttades och jag kollade ner på skärmen. Ett meddelande från honom. 
@Harry_Styles: Nothing to worry about :) Yeah, sure! When? xx
Ett stort leende spredde ut sig på mina läppar och mina ivriga fingrar började snabbt att skriva ett svar.
@Ellie_Jackson: How great :) Uhm.. I don't know, I can everyday, haha! x 
@Harry_Styles: How about tonight? xx
Ikväll? Mitt hjärta gjorde dubbelvolter och jag försökte andas lugnt. Jag började genast att skriva i mitt svar - ivrigt - samtidigt som mitt hjärta slog dubbelvolter.
@Ellie_Jackson: Oh.. That came like a surprise, haha! But.. Sure :) Time? x
Jag trummade med tummarna nervöst på sidan av datorn. Bubblorna rörde sig ännu en gång.
@Harry_Styles: 1 hour? xx
@Ellie_Jackson: Sure, I need to take a shower anyway.. Haha :) x
@Harry_Styles: Great! Haha okey ;) See you in 1 hour xx
Jag la ner datorn på golvet igen och gick till min garderob där jag plockade ut myskläder - men som jag skulle byta mot "finare" kläder senare. 
Jag gick in till badrummet och tog en varmdusch. Vattnet strömmade ner för min nakna kropp och tvålade sedan in mig. Jag schampoonerade mitt tunna, blonda hår och sköljde sedan av det. Så fort jag blev klar klev jag ur duschen och ställde mig på handduken som var på golvet och var redo att bli blöt. Jag tog den andra handduken och började torka mig tills jag blev torr nog att kunna ta på mig kläderna. Jag hade duschat i bara 8 minuter och det var 52 minuter kvar tills jag skulle träffa Harry. Jag suckade och drog på mig kläderna och hängde de blöta handdukarna på hängstället och gick ut. Jag gick ner till vardagsrummet och det var helt tomt. 
"Kelly, can you join me watching Gossip Girls?" ropade jag till Kelly och hör snabbt hur dörren där uppe slogs upp och ser henne snabbt framför mig. Jag flinar och vi sätter oss ner i soffan. Jag vet hur mycket Kelly älskar ''Gossip Girl'' och vill inte missa nånting av det. 50 minuter kvar...

Tadaaa! Kapitel 18 & vad tycker ni om den nya designen?! Själv har jag gjort den och måste få säga att jag är riiiktigt stolt. :$ Såååå, vad tyckte ni om kapitlet? 
8+ kommentarer till nästa! 
 
 
 
 

Ny design!!!

Publicerad 2012-09-08 12:41:00 i Annat ~

Vad tycker niiii? Gjord av mig, rätt så stolt ^^ ( http://feliciarydins.blogg.se )
kommentera gäääärna vad ni tycker! xx

Vad har hänt?

Publicerad 2012-09-07 20:56:52 i Annat ~

Aaaye, vad har hänt med att kommentera? Ni brukade vara världs bäst på det - jag klagar inte men ändå?
I want u baaaaaaaaaaack :( xx

Summer Paradise ~ Chapter 17

Publicerad 2012-09-06 20:24:51 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur "Summer Paradise" - Chapter 16 (Niall):
"Hold my hands if you can't find the control" säger hon och räcker fram sina händer. Jag greppar snabbt tag i dom och hon rodnar. Aww. Jag tittar rakt in i hennes ögon och hon i mina. De chokladbruna ögonen som fick mig att smälta, tittade rakt in i mina blåa ögon. Det var bara en sak jag ville göra. Kyssa henne.

Niall's isblåa ögon stirrade rakt in i mina. Jag vände snabbt ner blicken och rodnade. Fan. Jag började sakta gå ner för backen och han stog fortfarande på brädan, nervös. Han tittade koncentrerande på sina fötter men såg samtidigt ut att vara rädd. Så söt.. Jag log för mig själv och fnissade till. 
"What's so funny?" frågar han och tittar upp mig och ler sitt underbara, vackra leende. Jag slutade fnissa och kollade ut på vägen igen. 
"Nothing" mumlade jag och bet mig i läppen för att dölja leendet. Jag tittade ner på våra händer som höll varandra. Jag höll i Niall's varma, mysiga & manliga händer. Jag rodnade ännu en gång och det som fångar min uppmärksamhet när vi stannade plötsligt till. Jag kollade upp på Niall som tittade på mig, igen. För att vara ärlig drunknade jag i hans ögon, som glittrade så vackert. 
"Why did you stop?" frågar jag och tittar ner på våra händer. Jag kollade upp igen och Niall's ansikte var inte mer än 5 centimeter ifrån mitt. Jag kände hur han andades mot mina läppar och jag kunde inte låta bli att bita mig i underläppen. Jag hörde ett par små fnissande och tjutande tjejer. Niall blundar hårt och suckar. Jag tittar bort mot det hållet ljudet kom ifrån och möttes på 3-5 tjejer som hade papper och pennor i handen. Jag och Niall släppte varandras händer och tog emot skateboarden när han gav mig den. 
"Oh my God, can I have your autograph?" tjuter tjejerna i min på varann till Niall. Jag backade undan så att jag inte stog i vägen och log för mig själv. När han hade skrivit autografer och tagit bilder med tjejerna sprang de fnissande förbi mig och försvann in till Starbucks.
"Sorry about that" suckade Niall och kollade ursäktande på mig. 
"Don't worry" log jag och vi började gå mot nånstans jag faktiskt inte visste vart vi skulle. 
Vi gick mitt på en väg och den färgglada himlen lös. Det såg nästan ut som om allt var rosa och lila.. 
Helt plötsligt känner jag hur en hand snuddar min, men greppar inte tag. Jag kollar snabbt ner på handen och sedan upp på Niall som små ler mot mig. Jag gav tillbaka ett leende och tittade sedan ut på vägen. Wow, så vackert..
Konstigt nog började vi närma oss till - mitt hus? Eller Ellie's och mitt.. Jag suckade och anade att kvällen var slut.
"So, this is my house" sa jag och vände mig om till Niall när vi kommit fram.
"That's not a small house you've got there" sa han och tittade på huset. Huset var väldigt stort, även om det bara var jag och Ellie som bodde där. 
"Well, I'm gonna go inside and-" hann jag säga innan ett par muskulösa armar var slingrade runt min kropp. Förvånad var jag men jag kramade tillbaka. Egentligen ville jag inte släppa taget om honom men jag var tvungen. 
"Bye" log han och vände sig om och gick.
"Bye.." mumlade jag för mig själv och började rulla mot huset som låg på andra sidan gatan. 
När jag kom in i lägenheten stängde jag dörren, sprang upp till mitt rum och sjönk ner på golvet med ett leende på läpparna. Jag har aldrig känt så här förut, men hur kommer det sig att jag känner mig så här - nu?
Kapitel 17, koooort! Ber om ursäkt för att ni fick vänta, men har haft en tuff vecka med läxor osv osv. Men tyckte ni om kapitlet? Är det värt att fortsääätta eller sluta? 
8+ kommentarer för nästa! x
 
- Felicia, xx
 

Summer Paradise ~ Chapter 16

Publicerad 2012-09-02 09:09:30 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur "Summer Paradise" - Chapter 15 (Kelly):
To: "Niall", 4:58pm
Zup? (: 
Jag la ifrån mig mobilen och satte på tv:n som stog framför min säng på väggen. Det plingade till igen och jag vänder hastigt blicken på mobilen och plockar upp den.
From: "Niall", 4:50pm
With the lads, just chillin' :) Wanna come over? xx

Ville nyss att Niall skulle komma över? Men vi känner ju knappt varann.. Medan jag satt och funderade på vad jag skulle svara pep min mobil ännu en gång och jag vände ner blicken på mobilen igen.
From: "Niall", 4:51pm
Oooorr, we can meet somewhere? xx
Jag pustade ut lättsamt och log. 
To: "Niall", 4:52pm
Sure :)!! I can anytime, you? x
Jag höll mobilen i handen och väntade på ett svar. Var verkligen alla kändisar så här sega på att svara? Jag tittade runt genom mitt rum och det var så prydligt så.. Kläderna i garderoben, datorn på sin rätta plats och sängen var bäddad. Hur lyckas jag egentligen? Ett pep fångade min uppmärksamhet och jag kollade snabbt ner på min mobil. Jag log som en galning när jag såg vem det var ifrån. Varför gjorde jag det egentligen?
From: "Niall", 4:55pm
Great :) Starbucks, 5 minutes? xx
5 minuter?! Värst var tidigt det var, men jag var tvungen att säga ja. Jag skrev ett sms till Niall om att vi skulle ses där och sedan la jag ner mobilen i fickan och sprang ner till hallen. Jag tog tag i min skateboard och rullade iväg till Starbucks. Ellie verkade inte bry sig om vart jag skulle, så jag struntade i att säga vart jag skulle. Jag drog med vänstra benet fram och bak i full fart. Snart såg jag en skymt av Starbucks skylt och jag log för mig själv när jag tänkte på att Niall skulle stå där och vänta på mig. Men varför åker jag och träffar honom, när jag knappt känner honom? Och varför vill han träffa mig?  Jag rullade på och stannade snabbt men säkert när jag närmade mig Starbucks porten. Jag tryckte ner brädan och den flög upp till min hand och jag la ner den under armen och började gå. För att vara ärlig, så har jag lite fjärilar i magen, men det är ju inte konstigt - eller? 
På vägen till Starbucks kände jag hur mina fjärilar i magen började att flyga omkring. Om jag måste vara ärlig, så tror jag att Kelly är en härlig & rolig tjej. Hon var hur vacker som helst och jag kunde inte släppa ögonen från henne, det var helt omöjligt. Jag har nästan ''spionerat'' på Kelly när hon är nere på stranden med sin vän, Ellie. 
Nåt sånt har jag aldrig gjort förut, men Kelly var speciell - hon är det. Jag vet det.
Jag närmade mig Starbucks och nervositeten tog över mig. Jag hade händerna i fickorna och trummade med fingrarna inuti. När jag kommer fram ser jag en tjej med brunt, fint hår och en skateboard. Skateboard? Hon vänder sig halvt om och ett leende spricker upp när jag ser vem det är. 
"You skateboarding?" frågar jag och hon rycker till. Hon ler och tittar ner och sedan upp på mig igen. 
"Yeah.. That's what I'm doing" sa hon och drog undan en slinga bakom örat. Hon var också nervös. 
"You wanna..?" frågade jag och visade med armen om hon ville gå in. Hon nickade och tillsammans gick vi in. Vi mötte på ett par fans som kollade ivrigt på oss. Förmodligen tänkte de vem tjejen var, men de frågade inget efter jag tagit bilder tillsammans med de. De tackade och fnattrade ivrigt när de gick ut. Jag skrattade tyst på mig själv och tittade ner innan jag och Kelly gick vidare till kassan. 
"I'll pay" sa jag när jag såg Kelly ta upp sin plånbok. Hon protesterade och tillslut lyckades jag övertala henne. Kelly log och jag log tillbaka. Hennes leende tröttnar man - eller jag - aldrig på. Vi gick till ett litet runt bord i ett hörn nära fönster efter vi fått vårt kaffe. Vi satte oss ner och slurpade i oss kaffe. 
"So..What is your hobby? Or I mean, uhm.., do you have any hobbies?" frågade jag och kliade mig bakom örat. Hon tittade på mig och sedan ner på skateboarden. Jag hajade till. Pratar hon inte så mycket? 
Tillslut började hon snacka och vi pratade på och babblade om allt möjligt. 
"Are you going for college?" frågar jag innan vi drar ut. 
"No, but my friend Ellie has sought to pulp schools and waiting for answers. Now that she can't surf aiming her at the train instead. She doesn't like the idea, but she must" säger hon och suckar.
"What if she gets a 'yes'"? frågar jag nyfiket och kollar på henne.
"She have to move and live there, of course" suckade hon igen och tittade ner. Hon ville verkligen inte att Ellie skulle flytta. 
"Are you ready to go?" frågar hon och jag rycker till. 
"Yeah.." säger jag och vi ställer oss upp och går ut mot porten. 
"What do you wanna do now?" frågar jag och hon kollar på mig och höjer ett ögonbryn.
"I thought we were just hanging out here?". 
"Oh.." säger jag och gungar framåt och bakåt med mina fötter. 
"But sure, I'd like to do something more fun" säger hon efter en lång tystnad och ler. Jag lyser upp i ett leende och vi börjar gå. Hon lägger ner sin skateboard på marken och kollar på mig.
"Oh, no no no no and no!" sa jag och viftade med händerna som visade att jag inte ville. 
"Come on.. You have to try it. It's fun. I promise" säger hon och ler.
"Fine..". Jag ställer mig på den gråa brädan. Jag har nog aldrig åkt skateboard förut och nu hade jag väl chansen.
"Hold my hands if you can't find the control" säger hon och räcker fram sina händer. Jag greppar snabbt tag i dom och hon rodnar. Aww. Jag tittar rakt in i hennes ögon och hon i mina. De chokladbruna ögonen som fick mig att smälta, tittade rakt in i mina blåa ögon. Det var bara en sak jag ville göra. Kyssa henne.
Holy Jesus! Inte ett långt kapitel alls, men nuuuu är det hääär! Så, vad tyckte ni? :) 
8+ kommentarer för nästa!
 
 
 

NY DESIGN! - F5 som gäller!

Publicerad 2012-09-01 22:15:37 i Allmänt

Ny design everybody! Laddat ner den men headern har jag gjort alldeles själv!! :) 
Men nu när jag skriver kapitlen må de se ut att de är jätte korta, vilket är synd.. :(  Men whatever.. Håller på att skriva på kapitel 16, är ni taggade?! Haha, jag är.. typ.. Hoppas att ni kommer att läsa.. 
Men men, läs & kommentera kapitel 16 när det väl kommer upp! 
 
-Felicia, xx

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela