Eye of a Fighter - Chapter 2

Publicerad 2013-06-30 19:19:00 i Eye of a Fighter

Previously on Eye of a Fighter:
"Oh sorry. No, it's fine. I get to spend some time with mom and my brothers anyway. Always fun" sa jag i luren och koncentrerade mig på att inte spilla mat på mig själv. 
"Well that's a good point" skrattade han i luren. "But baby girl, I gotta go now. I love you." var det sista pappa sa innan det blev tyst i luren. 
"Love you too.." mumlade jag för mig själv och la ifrån mig telefonen. "Great". 
"Come on, Cash. Just get on the freaking board and just.. Push". Min brors övertygande röst fick mig att ställa mig upp på den lagom långa brädan och sedan stog jag bara stilla och tittade på Jason. 
"Aren't you gonna help me or what?" Jason ryckte till och kom snabbt fram till min sida och greppade tag om mina händer för att jag inte skulle ramla av. 
"What the fuck am I gonna do now? Just stand here?" 
"No, just push with your left leg" Jason visade mig hur jag skulle så medan han försökte att inte tappa greppet om mina händer. Jag ställde mig i den position han sa åt mig att ställa i och jag puttade med mitt vänstra ben.
"You can let go off" sa jag och tittade på honom. Han flinade generat och hämtade sin egen skateboard för att komma ikapp mig. Jag fortsatte att knuffa på med benet och jag hade Jason rullande på sin bredvid mig. Han tittade åt mitt håll och flinade stort.
"Rase?" 
"Sure" svarade jag och jag gav allt jag kunde.
"Don't forget to swing and stop!" utbrast han och jag visade med handen som ett tecken för att jag hade hört vad han sagt. Den stora, breda gatan var tom och det var bara våra hjul som kunde höras - samt skratt. 
Jason var min äldre bror som jag såg upp till, det var han som alltid funnits för mig och stöttat mig i alla fall. Min andra bror, Maze, var inte likadan. Han var äldst och ville göra egna grejer för sig själv, han brydde sig inte så mycket sin familj, längre i alla fall. Ingen hade kontakt med honom, inte så mycket i alla fall. Maze är en militär, men han är väldigt mycket hemma för att vara en militär. Men han var fortfarande ingen familjekille. 
 
Jag knuffade på ännu mer tills jag fick panik när jag såg en främmande kille komma mot oss. Jag tappade kontrollen och kunde inte styra mina ben för att kunna svänga. Han såg oss och steg snabbt undan, jag kände igen honom. Jag hade kraschat in i honom förut. Men vad jag inte märkte var att det var en slags sten som låg mitt på vägen, en medelstor, och rätt var det är ligger jag på marken. Allt blev svart, men sedan blev det lite ljusare efter. Jasons röst hördes men inte tydligt, jag kunde känna hur hans händer greppade tag om min nacke och försökte få mina ögon att öppna helt. Allt jag kunde ser var ett vitt streck med svart runt om. Vad skulle hända nu? Jag hörde hur Jasons röst var orolig, men samtidigt pratade han med någon annan.
"Oh jesus, what happend?" Sa den hesa, mörka rösten. Det lät nästan...brittiskt?
"What the fuck you think just happend?!" 
"Sorry, bro"
"Don't call me that. Call 911. Now!" Jason var irriterad, men samtidigt väldigt orolig. Vilket jag förstod. "Please hold on, the ambulance will be here in a minute! Cash? Cassa- No! Stay with me!" Allt ljud dämpades och jag kunde inte längre se något. 
 
Jag kände igen de blå-och röda- blinkade sirenerna och en stor bil rullade fram till oss. Jag kollade på Cash, som jag uppfattat hennes namn, och såg hur hon medvetslöst blev uppburen av två starka ambulans män som sedan la henne på en slags säng som förde henne in i bilen. Hennes vän, eller bror, följde med in och tittade på mig. 
"You coming?" Förvånat pekade jag på mig och han nickade. "Yes, you were here when you saw the accident" suckade han och jag höjde på ögonbrynen. 
"Okey.." mumlade jag och klev in i bilen. Det var trångt, men det var det kanske värt. 
"Is her real name Cash?" frågade jag efter en lång tystnad. Han skakade på huvudet och tittade ner på sin kära syster, som han tidigare förklarat att hon var. 
"Cassandra" Han höll om sin systers hand och log. Han brydde sig verkligen om henne. Jag nickade två gånger och tittade ner på min fötter som om de var de mest intressanta för mig. 
"Jason Tyler" sa han helt plötsligt och jag tittade upp. Han tittade allvarligt på mig men hans ögon log. 
"Zayn Malik". 
Hm, kanske inte det bästa. 
3+ kommentarer för nästa? ♥ make me happy ∞

Länkbyte #2

Publicerad 2013-06-27 21:09:19 i Länkbyte

Anledning till länkning: MAN VILL LÄSA DENNA. MAN SKA LÄSA DENNA. Amanda, författaren, är grymt duktig på att skriva! Hon har välskrivna fanfictions, otroligt bra uppdatering & har verkligen en grym fantasi! Tjejen är grym & denna fanfiction är såååå värd att läsa! Så passa på medans hon är på kapitel 7! 
 
Kapitel 1 av 'Eye of a Fighter' finns under detta inlägg.

Eye of a fighter - Chapter 1

Publicerad 2013-06-27 14:13:52 i Eye of a Fighter

 
"Zayn, wake up!" Hör jag en bekant röst säga till mig och det nästa jag vet är att jag ligger i sängen i endast kalsonger och utan täcke. Jag stönade tröttsamt och Louis petade mig med sin fot på ryggen på mig. 
"Fine fine. Just stop doing that". Louis flinade och gick därifrån. Jag började att dra på mig kläder snabbt, fixa mitt hår, drog på mig en keps på huvudet och borsta tänderna. Jag gick ut till hotellrummets vardagsrum och satte mig i soffan. "What'sup today?" frågade jag och Paul kom in precis. 
"Interview today with 'Bert Show'" förklarade han och höll i något papper som var förmodligen vårat schema för dagen eller veckan. Vi alla visade en rörelse med handen i luften som ett tecken på att vi hört. 
"Be ready in 10, guys" sa han sedan och försvann ut ur hotellrummet. Jag fiskade upp min mobil som låg i byxfickan på mina mjukisbrallor och kollade Twitter. Allt var som vanligt; fans ville att man skulle följa en, nyheter om oss och andra kändisar, fans som ville att vi skulle ha en twitcam och allt det där. Jag log för mig själv en aning och började kika på andra kändisars tweets. 
"Zayn, time to go" säger Niall till mig och jag tittar upp. Hans händer var nergrävda i en utav hans byxfickor och hans röda keps var på plats. Jag nickade och reste mig upp. Jag följde med killarna ut och stängde dörren efter mig. 
 
"It was great having you here, guys! But I'm afraid that we ran out of time" meddelade intervjuaren och vi nickade förstående. De avslutade showen och vi la oss ifrån våra mikrofoner. Vi tackade för att ha bjudit in oss och för intervjun och traskade sedan vidare till våran studio. Fans var utanför, några bilder togs med dem men sedan var vi tvungna att åka därifrån. Vi kom fram fort och smidigt och vi gick in till vår studio. När vi kom in till vårt 'vilo-rum' började Niall och Harry att spela FIFA medans de andra två pratade med sin familj eller flickvänner. 
"I'm heading to Starbucks, you want something?" Frågade jag killarna och de skakade på huvuden. "Alright.." mumlade jag och gick ut ur studion. Gatorna var inte så folkfulla och solen lös starkt mot ansiktet. Jag gick med händerna i fickorna och huvudet ner, i hopp om att ingen skulle känna igen mig. Jag gick fort, lika fort som tjejen framför mig som kom emot mig med fullfart. Vi båda blev tacklade och tjejen låg där med väskan under sig. 
"Watch it, jerk!" Utbrast hon och tittade upp på mig med inte världens snällaste ögon. 
"Sorr-"
"Whatever" mumlade hon och ignonerade min erbjudan om hjälp med min hand. Hon gick där ifrån med bestämda steg och ännu snabbare. Jag kollade efter henne och skakade på huvudet. Mina fötter traskade vidare till Starbucks. 
Med snabba steg kom jag hem på nolltid. Jag la ner mina tunga väska på golvet i mitt sovrum och valde sedan ut rena kläder att ha på mig senare idag. Jag stampade iväg till badrummet, drog av mig alla smutsiga kläder, la dem i tvättkorgen och klev in i duschen. Jag drog av toffsen som hade omfamnat mitt hår i en toffs och drog den runt handen. Sedan satte jag på duschen och ljummet vatten dränkte min kropp i strålar. 
Efter den sköna duschen drog jag på min mina kläder; jeansshorts och en vanlig tröja med leopardtryck på. Jag gick ut till köket och gjorde i ordning mat till mig själv. Helt plötsligt började hemtelefonen att ringa och jag sänkte värmen på spisplattan.
"Cassandra" svarade jag och en bekant röst gjorde mitt hjärta glatt.
"Hi baby girl. It's your dad" 
"Hi dad!" 
"How are you? Is it going well with the boxing?" 
"Yeah, sure"
"Great. About dinner at your moms place tonight; I can't come. I'm sorry dear. I know you wanted me and mom to be with each other again, but it doesn't work. We've already told you that. I can't come anyway, work to do." Mitt hjärta brast i små bitar och jag hade helt glömt bort middagen hos mamma och tittade bort på min spis. Jag slog av spisen och hällde upp nudlarna i en matlåda.
"Cassandra?" Pappas röst fick mig att komma tillbaka till verkligheten.
"Oh sorry. No, it's fine. I get to spend some time with mom and my brothers anyway. Always fun" sa jag i luren och koncentrerade mig på att inte spilla mat på mig själv. 
"Well that's a good point" skrattade han i luren. "But baby girl, I gotta go now. I love you." var det sista pappa sa innan det blev tyst i luren. 
"Love you too.." mumlade jag för mig själv och la ifrån mig telefonen. "Great". 

Hehehe, första kapiitlet! Vad tyckte ni? ♥ 
3+ kommentarer för nästa? 

Eye of a Fighter - Prologue

Publicerad 2013-06-25 14:12:59 i Eye of a Fighter

Hårda slag mot den stora tyngden framför mig. Svettet rann. Handskarna blev allt varmare. Kroppen byggde fler muskler. Jag brann för det här. Jag brann för boxningen. Varje gång jag berättade för någon ny vän eller person om vad mitt intresse var, kunde de inte tro sina öron, särskilt ögon när jag väl gör det. Ingen trodde att jag var en sådan tjej på grund av min personlighet och utseende, enligt dem. Men jag har älskat boxning sedan jag gick på den där matchen med pappa när jag var 10 år. Folk tyckte att jag var galen, men jag brydde mig aldrig och bryr mig fortfarande inte. Den enda åsikten som jag vill höra är från scouter och min pappa, min mamma avskyr att jag boxas men hon gör inget åt det. En del av mina vänner tycker att jag fånar mig när jag säger att jag inte har tid för killar och förhållanden, vilket jag inte har och inte vill heller. Jag har ingen tid att slösa tiden jag behöver, särskilt inte slösa på killar som mina vänner tycker att jag ska göra. De känner mig inte tillräckligt. Jag är den tjejen som är tävlingsinriktad. Mina föräldrar är skilda, jag bor i en lägenhet utanför London. Allt jag gör, det är boxning och lever livet. 
 
Jag slog till ett hårdare slag då jag försökte öka mitt tempo, vilket min tränare tyckte att jag skulle göra. Pressen anföll när jag visste att han stod bakom mig och iaktog mina slag, jag ville göra honom stolt. 
"Okay, you can rest now" beordrade han mig och jag slutade och hämtade andan. Han klappade stöttande på axeln och gick sedan ifrån mig för att förmodligen hämta något att dricka. Jag drog av mig handskarna och gick fram till bänken som fanns bakom den stora boxningskudden och satte mig ner. Jack, min tränare, kom fram till mig och gav mig en sportdryck. Jag tog emot den tacksamt och tog en klunk. Han satte sig bredvid mig och drack av sin dryck. Vi satt helst tysta ett tag så att jag kunde återhämta mig, sedan började han alltid konversationen. 
"So, it's a game next week in Manchester. You going?" Frågade han och tittade på mig. 
"Of course" flinade jag och han log stort. "But I gotta go now, mom invited me for dinner" sa jag och reste mig upp. Jack höjde sin arm, visade mig knognäven och jag gjorde samma sak med min hand och stötte den mot hans knogar. Jag packade ner mina handskar i min sportväska och traskade iväg till omklädningsrummet. 
 
Gatan jag gick på var inte alls folkrik och solen lös starkt mot min rygg. Håret var i en hästsvans och väskan hade jag hängande på vänstra axeln. Jag gick snabbt för att hinna hem och duscha och utan att tänka mig för kollade jag snabbt ner bara några sekunder och när jag väl tittade upp låg jag på marken med väskan, lyckligtvis, under mig. Killen ovanför mig hade redan rest sig upp och kollade oroligt på mig. Hans bruna ögon visade oskyldighet och omtanke. 
"Watch it, jerk!" Utbrast jag irriterat och reste mig upp utan att ta tag i hans hand som han erbjöd som hjälp.
"Sorr-"
"Whatever". Min kaxiga attityd fick honom att gå därifrån och jag stampade iväg snabbt och önskade att tiden inte runnit iväg. 
 Hihi, and I'm back on track! Så, vad tyckte ni? ^^ Är det värt att fortsätta och läsa? 
Kommentera gäääärna, vill ha lite respons!

Viktigt

Publicerad 2013-06-24 21:46:00 i Annat ~

Hej på er! Jo, angående röstningen och allt detta; har nu tänkt efter ordentligt och har tyvärr ingen inspiration för denna längre, men jag ska snart försöka hitta den igen! 
 
Samtidigt har jag kommit på en helt ny, någonting liknande jag aldrig skrivit om. Har redan börjat på handligen och första kapitlet, vet redan vilka som har huvudrollerna osv. Så frågan är nu
 
Förlåt så mycket om jag gör er besvikna eller ledsna, men så är det. Tyvärr..

Hur/vad vill ni göra?

  • Läsa den nya ff:n
  • Väntar på nästa kapitel på denna (trots pausen)

Freeblogpolls

More polls: Free polls

Rösta!

Publicerad 2013-06-23 13:07:15 i Annat ~

Hej, ett tag sedan. Har funderat lite och hade tänkt att fortsätta skriva på fanficen, men vad tycker ni? Trots den enorma pausen? Ska jag börja på en ny? Fortsätta på pågående? Eller inte skriva alls? Ni har lite att välja på..
 
RÖSTA!
 

Vad ska jag göra?

  • Fortsätt på pågående
  • Starta på en ny
  • Gör inget alls..
  • Gör som du vill, läser ändå!

Freeblogpolls

More polls: Free polls

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela