Summer Paradise ~ Chapter 19

Publicerad 2012-09-09 17:08:00 i Summer Paradise [Avslutad]

Tidigare ur "Summer Paradise" - Chapter 18 (Ellie):
"Kelly, can you join me watching Gossip Girls?" ropade jag till Kelly och hör snabbt hur dörren där uppe slogs upp och ser henne snabbt framför mig. Jag flinar och vi sätter oss ner i soffan. Jag vet hur mycket Kelly älskar ''Gossip Girl'' och vill inte missa nånting av det. 50 minuter kvar...

När det hade gått 40 minuter kvar var det ett par minuter kvar tills jag skulle träffa Harry. Jag gick upp för trappan som ledde till mitt rum och började gick fram till garderoben. Jag tog fram ett par vita tajta shorts och en tunn blå blus. Jag slängde av mig myskläderna och bytte om till de finare kläderna. Ett sms hördes ur mina mjukisbyxors ficka som låg på sängen. Jag sträckte mig över sängen och tog sedan upp byxornas ficksida och fiskade upp mobilen. Ett sms. Från Harry.
From: "Harry", 7:56pm:
I'll be there in 10, gotta do something first.. See you later, can't wait :) xx
Ett leende smög sig fram på mina läppar när jag läste sms:et. Varför tänkte jag sumpa en sån här chans med en sådan kille som honom? Inte bara för att han är Harry från One Direction - Harry, personen. En varm rysning for genom min kropp och jag började bli mer nervös. Jag la mig ifrån byxorna tillbaka på sänge och satte mig på sängkanten. 
Efter 7 minuters sittande på sängkanten och stirrat på Twitter hördes det ett efterlängtat ljud - Harry's bil. Jag gick hastigt upp ur sängkanten och gick snabbt till fönstret. Där stod hand - i sin blåa u-tshirt och kollade upp till mitt fönster. Jag bet mig själv i läppen och gick snabbt ifrån fönstret när jag märkte att jag stod och stirrade. Pinsamt.. Jag tog min mobil som låg kvar på sängen och gick ner till hallen.
"Kelly, I'm going out" ropade jag till Kelly som satt i soffan och hon höjde pekfingret för att visa att hon hörde. Jag log för mig själv, tog på mig mina skor och öppnade dörren nervöst. Jag klev ut ur huset och stängde dörren efter mig. Ett par gröna ögon kollade åt mitt håll och jag fick ett leende från honom. Jag log tillbaka och gick ner för trapporna. När jag väl hade kommit fram till honom drog han in mig i en varm & gosig kram. Jag kramade honom tillbaka och log för mig själv över hans axel. Vi släppte varandra och han visade med armen artigt att jag skulle passera honom - ner till stranden. Solens strålar strålade över vattnet och det var tydligt en solnedgång. 
Killarna lyckades övertala mig om att jag skulle kyssa Ellie ikväll under solnedgången eftersom att de tyckte att allt jag pratade om var henne. Det går helt enkelt att inte få ur henne ut ur hjärnan. Allt jag kunde tänka på var henne. 
Jag och Ellie gick nu ner till stranden och det var en stilla kväll. Små vågor som slogs nerför sanden hördes och det var väldigt tyst. Detta skulle bli en perfekt kväll. Bara Ellie och jag. 
"So.. What do you like to do in your spare time?" frågar jag för att bryta tystnaden. 
"I used to surfing" säger hon och tittar ner. 
"What happend?" frågar jag nyfiket.
"An accident" säger hon kort och tittar ut.
"Oh.. Sorry". Hon skakade sakta på huvudet och tittade ner med ett leende.
"What?" skrattar jag och kollar på henne samtidigt som hennes blick är nere på hennes fötter. Hon skakade ännu en gång på huvudet och tittade på mig. Hennes blåaögon som fick mig att bli knäsvag. 
"Nothing" ler hon. Helt plötsligt av någon reaktion stannar vi båda och tittar på varandra djupt in i ögonen. 
Helt plötsligt av en reaktion stannar vi båda upp och tittar på varandra. Men inte så nära. Harry tog ett steg närmre mig och fortsatte att titta in i mina ögon. De mörkgröna ögonen som fick mig att drunkna tittade rakt in i mina. Jag känner en hand läggas runt min midja men jag tittar inte ner - jag är för upptagen med att drunkna i hans ögon. Han tar ännu ett pytte litet steg och nu kunde jag känna hur hans andningar träffar mitt ansikte. Han kollar ner på mina läppar snabbt och sedan upp på mina ögon igen. Han närmar sig mitt ansikte och blundar. Jag blinkade snabbt innan jag blundade och kände ett par mjuka och varma läppar pressas mot mina. 
Kapitel 19! Äntligen hörni ;) Lite gnistar mellan dom, höhöhö. Men vad tyckte ni? ♥
Nu tänker jag pressa lite .. 
10+ kommenterarer för nästa! Snälla tipsa & säg till personer att läsa så att jag får lite mer läsare och kommentarer? 
Loooooove / F. x
 

Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2012-09-09 17:14:31

omg äntligen!! fortsätt kvinna <3<3

Postat av: Jojoo

Publicerad 2012-09-09 17:20:10

Skit bra! Sluta aldrig skriva<3

Postat av: wilma :)

Publicerad 2012-09-09 18:10:14

JAG ÄLSKAR DENNA FF!

Postat av: Ninni

Publicerad 2012-09-09 18:43:06

Så bra!
Sluta aldrig skriva denna! Snälla! Den är jättebra! :)

Postat av: Emy

Publicerad 2012-09-09 18:48:26

MEEEER!

Postat av: Sofia

Publicerad 2012-09-09 19:29:11

Gud så bra!

Postat av: Cissi

Publicerad 2012-09-09 19:42:59

SKIT BRA :D

Postat av: Matilda

Publicerad 2012-09-09 20:50:03

Skit grym!

Postat av: Jennifer

Publicerad 2012-09-09 20:50:35

Braa

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-09-09 22:57:49

skriv, grym!! :)

Postat av: Tiina

Publicerad 2012-09-10 16:55:49

Omg , mera !!!:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela