Luckiest girl on the planet - presentation

Publicerad 2012-11-16 12:59:00 i LGOTP [avslutad]

Kim Jones är 20 år gammal och lever sitt enkla liv i London. Hur man ska beskriva hennes utseende; hon har ljustblått hår och har blågröna ögon. Kim är väldigt vågad, vilket betyder att hon inte bryr sig om vad andra säger om henne och hon är som en "YOLO" tjej som vågar sig på saker, som till exempel att hoppa fallskärm eller något annat sånt som andra människor kanske inte vågar att göra. Kim har en även egen radiokanal sedan två år tillbaka då hon var tvungen att hoppa av andra ring på gymnasiet. Radiokanalen var en utav Londons mest lyssnade radio och tjänade mycket tack vare så många som lyssnar. Radiokanalen heter "Jones Radio" och är oerhört populär för ungdomar. Många kändisar från världen har varit med i Jones Radio och det har gjort så att kanalen har fått många lyssnare från vida världen. När Kim inte jobbar och pratar på sin radio hänger hon ofta med sina kompisar - festar eller shoppar. Många tror att Kim är en typiskt tjej som gillar att festa nätterna långa och vara stans coolaste tjej, men dom har fel. Kim är en omtänksam tjej och även en bra vän eller flickvän till hennes nära och kära. Hennes båda föräldrar är döda efter en bilolycka ända sen hon var 8 år och i 12 år har Kim uppfostrats hos sin morbror, Phil Jones, som bor inne i stan (London). 
Idag lever Kim i sin egna, stora lägenhet som ligger bara några tiondels meter från jobbet. Kim har även en pojkvän som hon har varit tillsammans snart i 1 år och hon är lycklig med honom, men Kim bor inte med John (pojkvännen) för att han går på college utanför London och de hinner nästan aldrig att träffas, förutom på helger och lov. Kim lever ett bra liv just nu och är redo för världen..

Det var presentationen det! :D Vad tyckte ni? Tror ni att ni kommer att läsa denna fanfiction?

Kommentarer

Postat av: Cim

Publicerad 2012-11-16 13:13:10

Jag heter ju samma sak och många saker stämmer in på mig, haha :) jättebra!

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-11-16 14:52:29

Hej! Den låter jättespännande, men jag SKULLE nog.tycka att du ska byta namn! Det blir nog ganska förvirrande då ganska många tycker att Jamie är ett tjejnamn och Kim ett killnamn!! Somsagt, detta är bara min åsikt!<3 xxx

Svar: Hehe jo, tänkte också det när jag väl tänkte efter. Så nu heter pojkvännen John ;) xx
summerparadiseff.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela