We said Forever (Summer Paradise Special)

Publicerad 2012-11-24 20:56:04 i Summer Paradise [Avslutad]

-Lyssna gärna på denna när du läser, ♥ http://www.youtube.com/watch?v=VkCxH0JWgY4 -
Ellie gick runt på Londons gator. Det var höst, sommaren var över och det var två år sedan hon och Harry tog farväl. Ellie tänkte fortfarande på honom men hon var orolig över att han inte tänkte på henne. Ellies rygg hade aldrig blivit bättre, hon skulle aldrig mer få surfa. Hon hade börjat på ett college i London då hon var tvungen att flytta ifrån Kelly, vilket båda två var väldigt ledsna över men Ellie var tvungen. 
Ellie befann sig just nu på gatorna i London och var på väg till skolan. Hon gick sakta eftersom att hon inte började förrän 12 och klockan var 11.15, men vad skulle hon annars göra? Den kalla höstvinden blåste och hennes hår följde med vinden ett tag. Hon höll hårdare om sin skinnjacka för att försöka att inte bli sjuk och gick med hårdare steg mot vinden. Hösten var som värst, det var då det kalla hade slagit över hela England och det hade hon bara varit med om enda sen hon började skolan - 1 år sedan. Vinden försvann och hon slappnade av. Hon försökte finna sitt halsband med ringen som hon hade runt halsen och kollade på den. 'Forever' stog det på den och kommer ihåg hur Harrys ögon glittrade när han gav henne det. Hon stannade en stund och satte sig på en bänk i parken. Hon tog av sig halsbandet, kollade på ringen ännu en gång och blundade. Tårarna brände sig bakom ögonlocken och hon öppnade ögonen då tårarna rann försiktigt ner för hennes kinder. Hon torkar snabbt de, sätter på sig halsbandet igen och reser sig upp för att fortsätta gå sin väg till skolan. 
 
Skoldagen var lång, men den var snabbt slut. Ellie tar sina böcker och lägger ner allt i sin väska innan hon går ut ur skolan. Hon tar upp sin mobil, skickar snabbt ett sms till Kelly. 
To "Kelly", 16.50
I miss you. x
Kelly hade inte heller träffat Niall men enligt Ellie så misstänkte hon att hon hade träffat honom ändå bakom hennes rygg. Men hon valde sig att bry sig om sitt eget liv, inte en annans. Ellie stoppar in hörlurarna i öronen, sätter på "Thank you for the broken heart" av J Rice och började gå hemåt. Ellie kände sig kaffesugen så när hon väl kommit in i stan gick hon in på Starbucks och beställde en kaffe och gick sedan ut ur caféet. Hon började dricka ur den tills hon känner när någon råkar krocka med henne så att hon får hela kaffet på sig. Hon ställer sig upp, tar mobilen som hon sedan lägger i fickan och tittar upp. Hon möter ett par grönbruna ögon som hon genast känner igen. Hon kunde knappt tro det. Efter två år. Hon försökte hitta sig själv igen och försöka prata, men det gick inte. Hon känner hur hon dras upp från marken med en hand och tittar fortfarande på honom. 
-H-Harry? stammar hon fram och hans uttrycksansikte blir genast som hennes.
-Ellie? säger Harry och Ellie håller för munnen och hennes tårar faller ner. Hon nickar och snyftar hårt. Harry skakar och drar Ellie i en hård, efterlängtad kram. Ellie skakar lika mycket hon. Hon tar bort handen och kramar om Harry hårt. Harry doftar in hennes lukt och andas djupt.
-I've missed you so so much, viskar han och håller om henne hårdare. 
-I've missed you too, viskar Ellie tillbaka och kramar honom. Efter den långa kramen kollar de varandra djupt i ögonen. Harry ler försiktigt och böjer sig ner för att kyssa henne, vilket han gör. Harry hoppas på ett svar och det får han. De kysser varandra hungrigt som om det inte vore något kvar i morgon. 
Efter några minuter avslutar de kyssen och när Ellie ser Harrys svullna läppar försöker hon att bita sig tillbaka ett leende på underläppen. 
-Two years.. Viskar nästan Harry och kollar på Ellie. Ellie nickar instämande och lägger sina armar runt hans hals. 
-Come visit the lads, säger han och gör en gest som visar att hon ska följa med honom, vilket hon gör. Hon tar upp kaffemuggen, slänger den i papperskorgen och tar tag i Harrys hand och sedan går de. Ellie kunde knappast tro att hon nyss träffat Harry, efter två år. 
 
Harry kliver in i det stora hotell rummet och Ellie hänger sakta efter. Harry hade bett henne att stanna i hallen och försöka gömma sig för killarna så att hon skulle bli en "överraskning" och det gick hon självklart med på. Harry kysser henne en sista gång innan han går in i hotellrummet. Hon hör hur killarna hälsar på honom och så som hon hade saknat de. Hon började bli tårögd över att få höra deras röster igen men försökte att låta bli. Hon andas och hör hur Harry säger en sak.
-I have a surprise for you.. Just wait here, hör hon Harry säga och efter någon sekund ser hon hur Harry kommer in med ett brett leende på läpparna och tar tag i hans hand. De går mot vardagsrummet och när hon väl kliver in har hon åtta ögon som stirrar på henne. 
-Ellie! utbrast dom och får en stor gruppkram av dom. Nu var det rätt tillfälle att gråta. Hon får extra långa kramar av en och en. 
-Hi.. I've missed you guys so much! säger hon och torkar bort tårarna med ett litet skratt. 
 
Senare på kvällen låg Harry och Ellie i Harrys säng och bara tittade på varandra. Harry strök Ellies rygg med fingret och Ellie lekte med Harrys lockar. 
-Why did it took so long for us to just see each other? frågar Ellie med ett litet leende. 
-I don't know, but we said forever, didn't we? Svarar Harry och kysser Ellie passionerat. "I love you" säger Harry mellan kyssarna och Ellie ler. Hon var lycklig igen. 
Thihih, surpriiiise! Tänkte att ni förtjänade den och eftersom att Summer Paradise var en "hit", för mig, så ville jag lägga in en liten special :) Så, kommentera gärna vad ni tycker! xxx

Kommentarer

Postat av: Ella

Publicerad 2012-11-24 21:13:12

Åhh så BRAAA :') <3 du är sjukt begåvad !!!

Postat av: Sophie

Publicerad 2012-11-25 00:18:37

Åååååhhhhh omfg :'D

Postat av: Elvira

Publicerad 2012-11-26 16:55:14

ååå gud så bra! Summer Paradise var/är min favorit bland alla novell jag har läst! :)

Svar: Tackar! Kul att du verkligen gillade den, tyckte själv att det gick väldigt bra med den men var tyvärr att avsluta den. Tack ännu en gång, det värmer mitt hjärta! :) xx
summerparadiseff.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela